Отговори
# 2 295
Лейли, страхотен слон! Heart Eyes Малчо ще надмине леля си Тринидаде! Убедена съм, че в близко бъдеще ще бъдеш обект на нескрита завист и пристрастени колекционери ще те оферират с безбожни суми, за тази творба от ранния период на малкия Пикасо Heart
 Аз имам подобен портрет от безумно талантлива художничка и го пазя като нещо много ценно, щото периодът отминава и авторката вече е на друга вълна.

Визуалната прилика е очеизвадна до последния детайл 😉 Т’ва коси, т’ва стайлинг, т'ва фустан и токчени обуща...като под индиго.  И не само, художничката е успяла да разгадае същността на модела. Широко отворените иронични очи, саркастичната усмивка и гвоздеят на творбата- ръцете, в перманентна готовност да извадят бретона от очите на поредната заслепена „хай” персона Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 00:32 от Caramella

# 2 296
  • Варна
Оф, тука до нас едни мъже се карат, крещят, обиждат се с едни нецензурни думи. Груба работа. Аз кат една видна клюкарка излязох на балкончето да преценя откъде иде звукът на крамолата точно. Ма то гадна махала ви казвам Wink , вътрешни дворчета, ветрец откъм морето, върти звука... не можах да нацеля отде иде клюката Simple Smile Simple Smile Белким млъкнат скоро, че да настане обичайната тишина.

Ей, да са ви живи и здрави талантливите деца. Мнооого ми е мъчно, че в старата къща оставихме картина на един красив кон върху стиропор, с автор моето дете в прогимназиална възраст. Ама беше залепена. Пазете каквото може от малкообемните "творби" поне, после след 15-20 години е голяма тръпка да ги видиш и пипнеш.

# 2 297
  • София
Аз не само ги пазя, но и са в рамки по стените.

# 2 298
Ханкито е супер уиски, от месеци го пия. Нищо, че е евтино, добре си е
Лавче, дано леко минава!
Дълъг ден изкарах, лягам и пускам аудио приказките на Зори, много ме приспиват
Варненки, ако събирате капачки утре може да ги домъкнете на Катедралата.

# 2 299
  • София
Пффф, най-обичам някой да ми отваря очите.

Не четете написаното от мен. Току-що от балкона ми докладваха, че било глупости.

Трия. Знаех си, че не е за тази тема. Ядосах се.

# 2 300
Бър, и от мен мерси! Полезно ми е.
Сигур някоя антиковидянка, не обръщай внимание.
Кажи честно, че се редактира заради това или аз недовиждам?
Рен, грипът и нас все е бил кофти, та въоръжени сме, чакаме само средата на октомври.

Ба, и аз не съм първа младост, но МН сериозно е одъртял. Нещо ме стяга душицата, като го гледам.

# 2 301
  • Варна
Пффф, най-обичам някой да ми отваря очите.

Не четете написаното от мен. Току-що от балкона ми докладваха, че било глупости.

Е хубава работа. Тука в темата сме, смея да кажа, интелигентни хора. Всеки има глава на раменете. И обосновано мнение по въпросите, които коментира.

Аз лично, ако нямам обосновано мнение, не тръгвам да споря, а още по-малко да разправям на другите как да мислят. Че и когато си имам гореспоменатото обосновано, пак питам насрещната страна как ще се обоснове. Егасиму.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:14 от Dorchester

# 2 302
Бърльо, не обръщай внимание. На когото трябва си била полезна.
Мен току-що един приятел ме попита - "Защо ще си слагаш пак ваксина бе???Червеи ли ти изядоха мозъка?"
За мен, това е лично решение, преценка, и отговорност. Всеки си решава сам, но информирано. Въпросът е как се информира.

# 2 303
  • София
Не, не е антиковидянка. Уж е компетентна.

Да, газирах се и изтрих. Да ми каже на мен, че плямпам глупости, ок. Но за тази жена гарантирам, че нито ме е излъгала, нито говори ангро и колкото да не заспи. Не ми е приятно да я напада някаква непозната. Айде, бе!

# 2 304
Не се връзвай. Всеки си знае, големи хора сме, можем да отсяваме информация.

Мой близък, интелигентен , добър човек, професионалист, ката ден ме залива с клипчета "как ни пръскат като животни. Фашисти". 🤐 Ядосвах се, говорих, спорих, вече ми е смешно.

# 2 305
  • София
Не, бе, медицински лице била, ама не казва къде. Но не правили така, не се ваксинирали така, не било така.

То и за моята работа все някой идва и ми обяснява как еди какво си не можело просто да е така. Доооообре.

Я дайте някоя коктейлна чаша да обсъдим. Скайчето какво ли си пийва в момента?

# 2 306
  • София
Бър, що се връзваш?
За ваксините има много информация, както и за всички лекарствени средства. Всеки сам да си преценЯ 🤣.

# 2 307
Бър, на мод ли те докладваха, или на лични някоя си изля чувствата?
Егасимус, значи!
Абе Сири, ай ся антиковидянка Simple Smile Аз доброволно за ковид никога нема да се ваксинирам, не защото не вярвам, че има ковид, просто не искам да експериментирам със себе си, ама да се гмурна през глава и да оборвам нечие верую- нивгъж! Ей, какъв кеф им доставя  да се дракат, ум не ми го побира. БЕЗпременно требе да се изходят по всички въпроси.
Какъв е тоя зор да засегнеш, да обидиш, да кажеш нещо криво, да доказваш на слепците, че ти си по-по- най, мили бате Енчо...
Сякаш добрата дума я плащат или ше им прогори муцуните!
Ядосах се, легам си.

# 2 308
  • sf
Значииии .... цял ден си мисля за круизи 😆
Ама само с мислене ще си остана 😆
Ама пък имам бира и зяпам мач.

# 2 309
  • София
Ти па що се ядоса, бре, буля? Ей, една  луна се е оцъклила и явно нещата се натягат. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт