Стереотипите и връзките

• 5 749
  • 168
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ама не всички гей мъже са феминизирани - нокти, процедури, розови дрехи, така че това не е супер ключов критерии. Плюс това всяко едно нещо си има скала - едно е да ползва хидратиращ крем друго е да следва 10 стъпкова корейска рутина.

# 62
  • София
Така е. Лошото е, когато с невиждана ярост отхвърляш нещо, което реално не те засяга. Какво му дреме на някой мъж, че друг мъж ползва не знам си какви кремове.
Нещо човърка там.

# 63
Мда, тайничко си мечтая да си правя маникюр и да си слагам екстеншъни. Разконспирирахте ме Simple Smile

# 64
  • София
Хмм, имам познат гей. Че той е мъж откъдето и да го погледнеш. По нищо не му личи. Нито ходи по разкрасителни процедури, нито се епилога, професията му е преимуществено мъжка и т.н.
Докато един ден в сауна, спа, глезотии, масажи и джакузита, не прави от хетеросексуалните мъж гей, а може да го вкара за следващия ден в леглото с половинката, с която заедно са поглезили сетивата си и това да му подейства по-сексуално дори от ремонтирането на колата или цепенето на 2-3 кубика дърва.

# 65
Мда, тайничко си мечтая да си правя маникюр и да си слагам екстеншъни. Разконспирирахте ме Simple Smile
Е ти не, но е нормално в Холивуд.

# 66
А, не!
Темата ще е много по-интересна, ако мъжете вместо да коментират др.мъже в розови ризи, пишат какви стереотипи имат по отношение на жените:)
Давайте, взела съм  си пуканки Simple Smile
Кой ще се осмели? Желаещи? Simple Smile

# 67
Баш.
Това втренчване в мъжете и нервозните коментарченца тип тьотка-клюкарка не са случайни.

# 68
Радвам се , че по времето на Ботев и Левски не е имало студиа за разкрасяване , иначе нямаше да ни има 😖🤧 ..  Като гледам днешните " мъжаги " с оскубаните вежди и тесните дънки и ми иде да ми дойде ! Не казвам , че мъжът не трябва да се поддържа , да е добре облечен и чист, но ходенето по такъв тип салони ми е в МНОГО повече 🤢

# 69
И е нямало да ни има, защото......?
Между другото, наскоро четох, че по времето на Левски и Ботев розовото е било мъжки цвят. Е, не у нас, де, у нас са ходели с кафяви увиснали потури, за което не бих искала да мисля каква е била причината Trollface

# 70
А, не!
Темата ще е много по-интересна, ако мъжете вместо да коментират др.мъже в розови ризи, пишат какви стереотипи имат по отношение на жените:)
Давайте, взела съм  си пуканки Simple Smile
Кой ще се осмели? Желаещи? Simple Smile

Аз вече писах, но да допълня - талия, извивка, добре оформено, закръглено... 🥹

# 71
Да не пикае седнал на тоалетната чиния и да отказва мастурбация, защото го било гнус да се пипа. Параноя е! Човек трябва да обича тялото си за да го обичат и другите.

# 72
Между другото, наскоро четох, че по времето на Левски и Ботев розовото е било мъжки цвят. Е, не у нас, де
Именно. Като разновидност на червения, който се е приемал за по-силен от другите цветове.

На мен лично не ми пречи кой как се облича и дали мъж посещава козметичен салон.

# 73
  • София
Алгоритмите са страшна работа.

# 74
Обаче за веждите ... да не са оскубани и да е една вежда ... е доста кофти.
По-добре оскубани.

Общи условия

Активация на акаунт