Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 714
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 105
  • Под Слънцето
5 К МБ А1 само за днес някой иска ли?

# 106
  • София
5 К МБ А1 само за днес някой иска ли?
Аз "пропилях" 5000 МВ като си ги сложих в профила без да забележа, че са ми пуснали неограничените августовски уикенд мегабайти и този уикенд. Simple Smile

# 107
  • Велико Търново
Реклама на Нестле в Петрол - разминаване в стойността на ваучерите Confused

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 23:01 от dannyny

# 108
На Куинс игрите в инстаграм имат ли печеливши някъде? Или да си ги отследвам тези ...

# 109
На Куинс масово ги рекламират знайни и незнайни инфлуенсъри, но печеливши йок.

# 110
От тази игра на Куинс бяха обявени печелившите на стори.

# 111
На Фибела работи ли сайта при вас ? Вчера мъжът ми се опита да регистрира код. Даде грешка и телефонен номер за връзка. Звъни и отсреща му казват " Ние сме Кауфланд, не можем да помогнем "

# 112
То големите награди на Куинс.. гадните лимонади и някаква кутия. 😆 Изобщо не участвам.

# 113
На Фибела работи ли сайта при вас ? Вчера мъжът ми се опита да регистрира код. Даде грешка и телефонен номер за връзка. Звъни и отсреща му казват " Ние сме Кауфланд, не можем да помогнем "
Играта стартира утре. Какъв код се опитва да регистрира?

# 114
И аз така предположих. Затова му казах да изчака. Но никъде на самото шише не пише, че започва от утре

# 115
Благодаря за новата тема! Успешен месец с много и желани награди!
В Морени все така нищо... Загубих бройката на участията, но са повече от 10... много демотивиращо ми действа това.
До края на играта ще опитам още 2-3 пъти. В кит-кат също ще се включа, и в Маги ще играя за слушалки. Нов месец, нов късмет! 😄

# 116
# 117
Била ме зарадваха с ваучер за 50лв. Simple Smile Не бях печелила нищо от както спечелих капсулите на Ариел 🎉🎉

# 118
  • София
Преди няколко дни попитах, но явно никой не знаеше. Днес пробвах да пъхна куфарчето на Емека в клетката на Райън, но колелцата пречат да влезе. Sad Може би ако се напъне, ще стане, но има риск да се счупят.

# 119
Оглеждайте се за Плакати на 7 days , видях в малко магазинче , кроасани  над 4лв и награда Блендер и мини кроасанчета. Забравих да снимам.
На касата ми казаха,че Блендера вече е спечелен. За нас “ Опитай пак” имаше 😂

Късмет на всички през новият месец 🍀🍀🍀
Имаме много събития този месец и се надявам на късмет и Здраве най-вече.. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт