Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 715
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 120
След дълго отсъствие от игри, през август се включих в Била, в бира Жатецки и в Самърсби от Кауфланд. Само Самърсби още не са обявили, в другите ме няма. 🙁

Миналия месец в тази тема една дама беше споделила този сайт, от който даряват храна на бездомни кучета, ако отговориш правилно на въпросите от викторината им и беше качила верните отговори. Цялото семейство играхме тогава. 🤗 Сега през септември имат нови въпроси и можем отново да играем. Качвам верните отговори! Нека да помогнем.

https://barf.bg/bg/barf-quiz

# 121
Бърз въпрос за Хел кафе - регистрирах се,но никъде не написах парола, нямам мейл... как се влиза в профила за да се регистрира бележка?

# 122
Аз се чудех дали да се включа в Маги, но след последното им излагане, което споделихте тук с пикник раниците, някак марката ми влезе в черния списък. Отделно 50 лева гифт карта в днешно време не стигат и за едно дневно пазаруване, та никак не съм мотивирана да им ям нездравословните нудълси.

Сникърс са много смешни. Такъв тип игри не са игри в полза на потребителите им, а чисто и просто реклама на поредните онлайн треньори и отново несполучлива реклама как може хем да нагъва човек сникърси, хем да е много здравословен Joy Явно им е отпуснат бюджет за игра, който обаче в България решават по този начин да реализират. Подигравка с потребителите е това.

# 123
Хораааа,да ви се похваля - Във Вторник тръгваме на море, и благодарение на една дама в ИГ, която е видяла познато име, аз видях,че печеля хладилна раница. Ако някой е играл в този Гивъуей, качвам снимка, защото победителите не са тагнати.

# 124
  • Там...
Бърз въпрос за Хел кафе - регистрирах се,но никъде не написах парола, нямам мейл... как се влиза в профила за да се регистрира бележка?
Най-вероятно сте се регистрирали за приключението в Ибиса, а не в сайта Simple Smile От опит споделям, и аз изпаднах в същата чуденка Grinning

# 125

Fibella Wave - https://fibellawave.bg/promo 🎁

Скрит текст:

🥳 Дневни награди ( Моментни ) - [ Общо 116бр. ] - 1 код и минимум 1000 точки в играта "Spacedefenders":
🎁 Колонка Sony SRS - XB23
🎁 Ваучер за Fashion Days на стойност 170лв.
🎁 Гейминг слушалки Razer BlackShark V2
🎁 Безжични слушалки Jabra - Elite 3

🥳 Седмични награди -  [ Общо 40бр. ] - 2 кода и минимум 2000 точки в играта "Spacedefenders":
🎁 8бр. Гейминг клавиатура Logitech - G513 Carbon Преносима ( по 1бр. Всяка седмица )
🎁 8бр. Ваучер за дрехи от Fashion days на стойност 340лв. ( по 1бр. Всяка седмица )
🎁 8бр. Гейминг клавиатура Logitech - G513 Carbon ( Всяка седмица по 1бр. )
🎁 8бр. Гейминг мишка Razer - Viper V2 Pro ( Всяка седмица по 1бр. )
🎁 8бр. Безжични слушалки Apple - AirPods2 ( Всяка седмица по 1бр. )

🥳 Мега награди - [ Общо 4бр. ] - 8 кода и минимум 8000 точки в играта "Spacedefenders":
🎁 1бр. PlayStation 5
🎁 1бр  ваучер за Fashion Days на стойност 1360лв.
🎁 1бр. Проектор Anker Nebula Capsule II
🎁 1бр. Таблет Apple - iPad 10th, 10.9'', 64GB

🥳 Допълнителна Мега награда - 1бр. Гейминг лаптоп Acer - Nitro 5 AN515-46, 15.6'', FHD, Ryzen 5, 32/512GB - 13 кода и минимум 13000 точки в играта "Spacedefenders"

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 01:13 от Станимир Иванов 641942

# 126
  • Там...
Браво на Фибела, интересни и хубави награди.

# 127
Браво на Фибела, интересни и хубави награди.
Хубави награди - шансът е нулев! По 2 дневни награди на ден , по 1 седмична и по 1 мега награда от вид - просто за поредна година хем се стараят хем се излагат.

# 128
  • Б
Здравейте, ето една игра от мен https://www.instagram.com/p/CwrSlpcvenc/

# 129
Некоректен човек във Фейсбук, който на 12 август организира гивауей, една седмица не изтегли победител и накрая изтри поста си с гивауея.
Скрит текст:

# 130
Марина нямаше вид на толкова несериозен човек. Градска ми е и отдавна й следя нещата, защото ми харесват, на няколко пъти дори щях да поръчвам. Сега вече ме отказа напълно Joy

Да не е спам, включих се във Фибела, без успех. Ще пробвам още няколко пъти, но като цяло нямам големи надежди

# 131
Има печеливши в каменица

# 132
Малко изпуснах края на игрите. Миналия месец бях много на нула за 7 дейс, Морени и Престиж.
Още веднъж ще се включа в 7 дейс, че мъжът ми вчера купил и приключвам с тия захарни бомби.

# 133
На някой обадиха ли му се от играта на Always и Кауфланд за дневна награда? В имейла пише, че до 7 дни ще се обадят, но до сега не са, а не намирам номер, на който да се обадя аз.

# 134
На някой обадиха ли му се от играта на Always и Кауфланд за дневна награда? В имейла пише, че до 7 дни ще се обадят, но до сега не са, а не намирам номер, на който да се обадя аз.

Пратиха ми в мейла декларация да попълня и не са ми звънели.

Общи условия

Активация на акаунт