Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 718
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
И моята награда от Президент дойде Simple Smile

# 136
  • sofia
Излезли са новите победители за седмицата на Помбер.

# 137
Има нови награди в приложението на КК. Но са много скъпи.

# 138
  • Пловдив
Пристигна ми сутринта термоса от една игра във ФБ - много е готин и идва тъкмо навреме, защото още довечера ще го ползвам по предназначение

# 139
Пристигна ваучера за Уча се,чакаме само да ни кажат издателствата и го активираме!Дано ни е на успех 😀

# 140
  • Там...
В Хел са започнали да теглят

https://hellicecoffeepromo.bg/winners

# 141
  • Пловдив
Качват печелившите в Хел. Късмет на всички! С бутилка съм.

# 142
  • Nesebar
Миналата седмица бутилка сега чаша от хел

# 143
Участията в Хел важат ли за всичките седмици в играта или важат само за седмицата в която сме участвали?

# 144
# 145
  • Тук и там
Участията в Хел важат ли за всичките седмици в играта или важат само за седмицата в която сме участвали?

До края на играта важат, като точките за това, което си спечелил , се приспадат.

# 146
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Една игра от мен.

# 147
В Каменица ме няма, в Морени ме няма, в ДМ бейбибонус ме няма, в Чисто какво съм смятала, видях, че имам за някакви стотинки по-малко покупки и няма да регистрирам бележка. Важното е, че съм с чаша от Хел, в която ще си сипя един Бушмилс със утеха в очакване на телефон от Севън Дейс и пералня от Бош.

# 148
  • Пазарджик
С чаша и бутилка от Hell съм.

# 149
И аз съм с бутилка от Хел. Simple Smile  Пристигна и картата  със 100 лв. от 7Days

Общи условия

Активация на акаунт