Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 723
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 150
  • София, Дружба 2
Мен ме няма в хел. Пробвах и в лепилото момент и там ме приканват да опитам пак...... Ужас, каръшка работа Confounded

# 151
Аладин

# 152
Май съм с колонка Simple SmileДетето ще се изкефи

# 153
  • Б
С колонка съм от Hell. Ha unstagram _matracite. Promo има изтеглени печеливши с възглавници. Печелившите не са тагнати. Честито на спечелилите!!!

# 154
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
С колонка съм от Hell. Ha unstagram _matracite. Promo има изтеглени печеливши с възглавници. Печелившите не са тагнати. Честито на спечелилите!!!
Благодаря, сред печелившите съм.

# 155
  • Пловдив
Във ФБ продават маратонките и чорапите от Лидл срещу 50 лева Rolling Eyes

# 156
И аз видях публикацията и се изумих!Не взех участие в играта,защото не бих тръгнала с рекламни лидълски маратонки по улиците....но пък за някои хора си е търговийка явно Joy

# 157
Маратонките са мърч и са се продавали в Европа и е имало силен интерес към тях https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11865207/Lidl-trainer … shelves-week.html
Майка ми спечели и са много симпатични и удобни маратонките. В никакъв случай не бих дала 50 лева, като цената в Европа е била около 13 евро на маратонките.

# 158
Не виждам нищо лошо да ги нося, при положение, че имам тениски на КК и раници с какви ли не надписи... Естествено, не бих ходила на работа с тях, но на еко пътека или в парка - защо не.
Но тези пари са им много.

# 159
Перфектни са точно за свободното време.

# 160
Не се обаждат, пишат емаил с декларация за попълване, която им изпращаш обратно, вижте си емаила (спам фолдър и тн), ние получихме ваучера днес
На някой обадиха ли му се от играта на Always и Кауфланд за дневна награда? В имейла пише, че до 7 дни ще се обадят, но до сега не са, а не намирам номер, на който да се обадя аз.

# 161
  • При децата ми
Здравейте,

Късметлийски месец и от мен! Flowers Four Leaf Clover Нека всеки получи желаната награда! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за темата и споделените игри! Flowers Hibiscus
Днес ми се обади куриер за хладилната чанта от "Милка", но имах служебни ангажименти и се разбрахме за утре.

В Морени съм сигурно с 10-на бележки, но нищо за сега. В Кока-Кола играя перманентно. Вероятно ще се включа и в други игри.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:24 от Hrispa76

# 162
# 163
Някой разбира ли шифъра на тези странни номера, изтеглени в Somersby?

# 164
https://devin-promo.bg/
Нова игра на девин , не видях дали е споделяна.

Общи условия

Активация на акаунт