Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 887
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 645
В новата брошура на СВА има продукти Рerlex. Успех на всички участници!

# 646
Днес чакам с нетърпение Швепс, не ме огря за сет, затова силно се надявам за жълт часовник Simple Smile
Чакам и Персил да обявят - целия колектив игра миналата седмица Simple Smile
, чакам и кана от Маги и Т Маркет, трябва да чета как ще се случат нещата.
Умря ми чакалото за Пантен и Лили, да ги дават на напудрените тези награди и да се приключва, все едно с точки ни оценяват, еееегати Simple Smile Малкия като катерица се катери на парапета, за да ме снима по нощите Simple Smile

# 647
Днес чакам с нетърпение Швепс, не ме огря за сет, затова силно се надявам за жълт часовник Simple Smile
Чакам и Персил да обявят - целия колектив игра миналата седмица Simple Smile
, чакам и кана от Маги и Т Маркет, трябва да чета как ще се случат нещата.
Умря ми чакалото за Пантен и Лили, да ги дават на напудрените тези награди и да се приключва, все едно с точки ни оценяват, еееегати Simple Smile Малкия като катерица се катери на парапета, за да ме снима по нощите Simple Smile
[/quote
Пантен  и Лили минаха всякакви срокове, но ги следя, че ако качат само в стори, ще взема да ги изпусна. Винаги съм се  чудила защо слагат някакви срокове и не ги спазват

# 648
  • Велико Търново
Пантен в условията пишат, че освен в стори трябва да бъдат качени печелившите и в публикацията, анонсираща играта. Чакам да ги качат, че да си заключа профила в Инстаграм.

# 649
  • Там...
А Пантен и Кауфланд обявиха ли някъде? Или някой да се похвали, че да не се надявам повече Grinning

# 650
Писах на Кока-кола през месинджър, защото така ме изпраща приложението им скапано. Нямам отговор за Фюзтий.

И тъпата им нова игра продължава само първата Фанта с подноса да отваря, само при мен ли е така?

# 651
На този номер ли звъните за Хайникен като имате проблем 0800 11 330. Или как се свързвате с тях.
Регистрирах си 1 бележка и при опит да регистрирам втората ми изписва, че вече съм достигнала лимита (в правилата е 20 за ден). Все проблеми имат тия от Хайникен с регистрациите на бележки, така ли не се научиха и да си оправят проблемите.

# 652
Писах на Кока-кола през месинджър, защото така ме изпраща приложението им скапано. Нямам отговор за Фюзтий.

И тъпата им нова игра продължава само първата Фанта с подноса да отваря, само при мен ли е така?
И при мен е така-стигам до един поднос с фанта и не се случва нищо

# 653
Дойде гела за вежди от Дм.Нямах очаквания,но е приличен.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 12:53 от Alize!

# 654
Има ли игра с капсули за съдомиялна?

# 655
Има ли игра с капсули за съдомиялна?

Има, но само във Фантастико https://somat-promo.bg/

# 656

И при мен е така-стигам до един поднос с фанта и не се случва нищо
Цъкаш на Фантата и ти дава 50 диаманта. Така 5 пъти на ден можеш, повече не дава.

# 657
# 658
Не намирам обявени печеливши на страницата на Фрутино.
Съгласно правилата им, печелившите трябваше да бъдат изтеглени и обявени до вчера - 19.09

# 659
  • Там...
Явно много организатори считат, че правилата, написани от тях, е задължително да се спазват едностранно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт