Четвъртокласници - 2025/2026

• 25 237
  • 454
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има допълнителни изпити за математическите гимназии, като балът се образува по формула, която включва и резултатите от двете матури. Извън тях резултатите от матурите имат значение и ако искате да изместите детето в друго училище в случай, че има обявени свободни места. Ако кандидатите са повече, се прави класиране.

# 451
Може ли да предложа - когато който човек прави новата тема, ако знае как, да смени картинката отгоре на темата.
За да пише "Добре дошли в четвърти клас" или нещо такова. Все си мисля, че съм отворила грешна тема Simple Smile

# 452
  • пустинята Гоби
Между другото НВО то не е никак трудно, голяма част от децата се справят чудесно. Обаче натискът не е малък, почват ги от първия учебен ден - важна година, бля, бля, сякаш не им стига, че ги чака 5 клас, което реално е стрес отвсякъде.

# 453
Добре, че не го записах на курс по БЕЛ. В училище се купиха два сборника по бел, два по Мат, в допълнение на двете учебни тетрадки. Имат 7 часа бел по програма, стигат му. Е, и аз се запасих с два сборника у нас по Бел. Simple Smile а по математика...няма да ви кажа, защото ще припаднете Simple Smile)

# 454
Нашата госпожа изобщо не ги филмира за НВО. Учат си спокойно и внимателно. Големият ми син беше при нея и от там знам, че тази година ще ни мине спокойно.
Девойката се върна от европейското първенство със злато в нейната категория и отборно злато т.е. програма максимум. Много сме горди с нея.
Добре, че имаше 3 почивни дни да наваксаме и с учебния материал. Батко и също се прибра от зеленото училище и от утре за нас започва истинската учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт