Звездни Компромати - Септември'23

• 302 355
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 265
Синди Крауфорд много състарена в лице ми се струва през последните месеци, може би заради сериозното изражение, сравнявам я с нейните колежки на същата възраст, дано да е временно.

Салма Хайек е сладка, като изключим демонстрацията на огромен бюст, който заема една трета от всяка нейна снимка.

"Аз съм в менопауза и това е процес, който се отразява различно на всяка жена. При мен това рефлектира върху размерите на сутиена. Гърдите ми пораснаха много", оплака се Салма по време на интервю.
И пак тя: "Аз съм публична личност повече от 25 години и е нормално през това време тялото ми да се променило. Много хора не разбират какво влияние оказват хормоните върху женското тяло. Качих килограми и това се отрази и на гръдната ми обиколка. Те просто растяха и растяха".
оттук: https://lupa.bg/news/bravo-salma-haiek-cicite-mi-rastat-nekontro … 0_124461news.html

Аз я разбирам прекрасно, но сигурно има някакъв начин да не изглежда чак толкова явно...

# 2 266
  • София
В статията за Пипи пишеше, че тя ги е поканила, а се познава със семейството и съответно децата. Пак не мисля, че е основателен повод.

# 2 267
Пипи да не е детски психолог да разследва децата... то тия бисери никой не ги е очаквал Simple Smile

# 2 268
  • Glasgow
То Пипиното предаване на живо ли е? Не е ли могло да поизрежат

# 2 269
Дори в пряко предаване, каквото е било това с Петя Дикова, има начини да се реагира, когато било то и дете каже "с приятелите ми мразим бтв" и останалите неща. Дикова явно не е имала капацитет да се справи, може би реакциите ѝ не са с необходимата бързина, може да е нещо друго, да се радва, че още е там, макар и вече само на запис.

# 2 270
на салма бюстът изглежда наистина прекалено и ѝ придава много евтин вид.
стефани сиймур ме върната към младостта

с аксел

Скрит текст:

# 2 271
Салма не може да преживее младостта и понеже вече не е това младо гадже, пъчи тоя бюст като френска куртизанка.

# 2 272
Стефани е една от най красивите модели. Обаче тежка съдба има. Синът и почина от свърхдоза преди няколко години.

# 2 273
А Венета ходИ ли тази година на почивка?

Нали операция на коляното беше претърпяла и май все още се възстановява.

# 2 274
А Венета ходИ ли тази година на почивка?

Ами сигурно не, щото е нямала пантофи за хотела.
Ама сега вече е друга работата.

# 2 275
На Салма пазвата си личи, че е силикон, колко пък да са и пораснали хаха. Не е качила и чак толкова много килограми.

# 2 276
  • ВАРНА
Интересно ми стана за Салма Хайек и климакса с нарастващата пазва та се порових в стари нейни снимки.

2010 година Салма е от година омъжена за мастит продуцент

2012-климакса се проявява
2015-климакса набира скорост
2023-климакса превзема всичко

# 2 277
  • Glasgow
Като цяло е възможно, хормони и +килограми (аз се сдобих на стари години, без някога да съм искала), но на първата посочена снимка, от 2010 тази извивка под мишницата май е от имплант.

# 2 278
  • софия
Темата с "естествения" бюст на Селма, в резултат на възрастово развитие, я нищихме в предходна тема. Дай Боже всекиму такъв формирован климаксен бюст 😁

# 2 279
иланг-иланг, със синьото потниче снимката е още от 2020 г.
А иначе и аз мисля, че още на първата показана снимка видимо е с импланти. Но само тя си знае Simple Smile, просто не ми е приемливо да е чак толкова показен този растеж.

Общи условия

Активация на акаунт