Звездни Компромати - Септември'23

• 302 363
  • 2 720
  •   2
Отговори
# 2 250
Много хубава, ЧБ фотосесия и фотошоп на супер моделите, ако и мен ме беше снимал същия и аз щях да изглеждам така!

# 2 251
Супер моделите са си..супер.Simple Smile
Чак сега захаресах Клаудия.
А Ева винаги много ми е допадала.
Мила не я намирам за красива.Много студена,този нос и вежди.

# 2 252
  • София
С какво персона като Ким Кардашиян може да е вдъхновение за когото и да било?!?

Тя каква е, всъщност? Не е модел, няма някакви таланти, различни от това да си продаде и най-милото за слава..Живот под прожекторите..
Именно. От нищо да станеш нещо без видими заложби или таланти, съвсем не е малко. Критично много хора биха си дали най-милото за да са топ селебрити, но така и никога няма да станат Ким К.
Колко е ценно това нещо и дали е част от твоята или моята ценностни системи, няма никакво значение. Интересът към нея говори сам за себе си и е неоспорим факт.
От мен, евала! Крайно безинтересни са ми такива хора, но шапка свалям за упоритост, находчивост, усет към пазара.
Постигнала е каквото е искала, очеизвадно е идеал за успех за много хора, включително и в тази тема.

# 2 253
  • в пералнята
Той Джани отдавна си е умрял.
Не харесвам Донатела, не харесвам и Филип Плайн, но мен кой ме пита.

Матю Пери изглежда потресаващо, но не само във фигурата, ами генерално, някои неща могат пък да се оправят - една подстрижка, един душ и дрехи по мярка вършат чудеса.

# 2 254
Не намирам за странно ,че някой не харесва Версаче , намирам за странно да се "гордееш",че нямаш нищо тяхно.

също толкова странно, колкото да се гордееш, че имаш.
Символика е едното и другото. Може би малко сбъркана. Подобно на слушането на чалга. Нямането на Версаче не е непременно сигнал за наличие на  вкус и интелигентност, както и обратното.

# 2 255
И чалга  никой не харесва, но всички са наясно с чалга певиците.

# 2 256
  • Glasgow
И чалга  никой не харесва, но всички са наясно с чалга певиците.
и дори в тази тема имаше потребителки, които случайно са се озовали на концерта на Софи Маринова и ку-ку бенд🤷🏻‍♀️

# 2 257
Венетка се хвали какви пантофки за вкъщи си е взела,

# 2 258
Като видях фотосесията на Ким реших че пресъздават нечий образ. Уви не намерих такова инфо. За мен само това може да я обясни 🤷‍♀️
Не е звезда Ким, но звездее. Всеки път тя ми е пример защо тя е приета за звезда , разни наши подобия не.  В мащабите е отговора.

Танците на Бритни с каква идея са!? То едно нормално нещо няма в тези видеа. Едно! Косата й е безумна, всеки път е я по гащи, я без.. Сега и тези ножове. Как човек решава да направи това че и да го заснеме? Какво си мисли в тоя момент? Ние сякаш в ранна детска възраст се чекмехме така. 

По назад имаше снимки на Мишел Докъри. Много хуабва булка е била! Мъжа й е брат на Фийби Уолър - Бридж. Първият й годеник умира от рак преди 6, 7г. Тогава тя казва че въпреки че не се женят тя се чувства вдовица. Героинята й в Даутън също губи съпруга си в сериала.

# 2 259
Бритни е болна. Какъв смисъл търсиш в нейните танци?

# 2 260
Някои от снимките К.К. според мен са препратка към Лайза Минели.

# 2 261
Между другото аз лично избягвам и не бих купила нищо на Филип Плайн. Заради образа му, който безкрайно много ме дразни, вечно някакви силиконови кукли около него, той е самовлюбено конте.. И избягвам марката като опарена.

Четох някаква "новина", че заради участието на Вики от Мастило с лигавите ѝ деца при Петя Дикова, последната е понижена в репортер, вместо водещ. Някой наясно ли е?

# 2 262
Какво е виновна Пипито, че Викито не си възпитава децата?

Любимата ми Венета явно само вкъщи си стои. Някой разбра ли Патрик къде учи след 7 клас? Щото нали голЕм отличник и писател беше

# 2 263
И аз я прочетох тази новина и не знам Петя с какво е виновна по-точно? А децата са искрени, казали са си точно каквото витае около тях в пространството.

# 2 264
  • софия
А Венета ходИ ли тази година на почивка?

Общи условия

Активация на акаунт