Звездни Компромати - Септември'23

• 302 359
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 235
И тези уплашени животинки отзад…

# 2 236
Не и се е получил танца на Бритни... Laughing А и камерата я снима от кофти ъгъл,че и със широк обектив.

Иначе като певица е фърси.

# 2 237
Матю Пери хич не изглежда добре.

# 2 238
Чандлър кога остаря толкоз? Вярно всички са около 55-60, ама все пак.

# 2 239
  • Glasgow
Ким К. в необичайна фотосесия. Наречена е от списанието муза на десетилетието
Скрит текст:

# 2 240
  • София
Синди К.
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Кристи Търлингтън
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Шалом Харлоу
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:
Мила Йовович
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Туиги
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:
Стефани Сиймор
Скрит текст:
Каролин Мърфи
Скрит текст:
Паулина Поризкова
Скрит текст:

# 2 241
Ким К. прилича на Катя от Ритон в тази фотосесия.

Michael Kors притежава Versace.

# 2 242
Матю Пери дълго се е борил със зависимости.
Наскоро издаде книга, в която разкри, че много пъти е прекалявал и животът му е бил в опасност.
През 2018 е получил перфорация на дебелото черво, вследствие на която е бил в кома и е бил включен към респиратор. Лежал е няколко месеца в болница и се е наложило да му сложат торбичка за известно време. Шансовете му да оцелее са били минимални.

# 2 243
Ким К. прилича на Катя от Ритон в тази фотосесия.
Точно това влизах да напиша - една по-млада и слаба Катя, особено на първата снимка!

# 2 244
Наскоро издаде книга, в която разкри, че много пъти е прекалявал и животът му е бил в опасност.
През 2018 е получил перфорация на дебелото черво, вследствие на която е бил в кома и е бил включен към респиратор. Лежал е няколко месеца в болница и се е наложило да му сложат торбичка за известно време. Шансовете му да оцелее са били минимални.

Книгата е преведена на български и я има по нашите книжарници. Препоръчвам я, интересно е да се прочете какво стои в частта зад прожекторите. Аз признавам, че никога не съм го харесвала, но след като прочетох книгата ми стана леко симпатичен.

# 2 245
С какво персона като Ким Кардашиян може да е вдъхновение за когото и да било?!?

Тя каква е, всъщност? Не е модел, няма някакви таланти, различни от това да си продаде и най-милото за слава..Живот под прожекторите..

Версаче и за мен са кич пък който иска да го намира за странно 😁

# 2 246
Матю Пери и Мат Деймън са кажи-речи връстници, обаче каква разлика в излъчването! Ама както са казали хората - каквото сам си причиниш, никой друг не може да ти направи. Има шанс все още да се стегне и да се вземе в ръце Матю, дано да има и желанието.

# 2 247
  • Glasgow
Нойзеви
Скрит текст:

# 2 248

Книгата е преведена на български и я има по нашите книжарници. Препоръчвам я, интересно е да се прочете какво стои в частта зад прожекторите. Аз признавам, че никога не съм го харесвала, но след като прочетох книгата ми стана леко симпатичен.

Би ли споделила каква е причината за тези зависимости(ако е обяснил)?Не е могъл да се справи със славата ли,тежко детство или просто глезотия..?Интересно ми е,защото никой друг от групата не е имал тези проблеми.

Мария със страшен аутфит.Joy
Оф,как се вмъкнах в цитата не ми е ясно.Simple Smile

# 2 249
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С какво персона като Ким Кардашиян може да е вдъхновение за когото и да било?!?

Тя каква е, всъщност? Не е модел, няма някакви таланти, различни от това да си продаде и най-милото за слава..Живот под прожекторите..

Версаче и за мен са кич пък който иска да го намира за странно 😁
Преди време попаднах на клип, в който Ким обяснява на дъщеря си, най голямата, че тати е певец, дизайнер, артист... А мама пък имала толкова много таланти...С кое да започне?

Общи условия

Активация на акаунт