Звездни Компромати - Септември'23

• 301 962
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 580
За сравнение. Евелин Костова за същата реклама

Скрит текст:

# 2 581
И аз най много го харесвам като доктор Рос. А Радина винаги е такава кахърна.

# 2 582
И от нея не бих си купила нищо.Wink

# 2 583
Актьорската професия си е циркаджийска, а едно време и още по- зле е определяна. Но Клуни не е кой да е и не играе в театър в Горно Нанадолнище. Simple Smile Смятам, че са превземки  от семейството на Амал. Хубава двойка са, но тя ми е малко мъжествена и суха като излъчване.
Радина колко измъчена изглежда и това русо определено не е нейният цвят.
Евелин също изглежда тук кахърна, но тя е много красива по принцип.
Подкрепям Прокси за този измислен филм, много слаба продукция за този ранг актьори.

# 2 584
  • Варна
Радина всеки момент ще затвори клепки и ще отнесе плувката права.

Толкова е заспала, милата!

# 2 585
  • Glasgow
Ама тя и другата показана в рекламата е много вяла. Да не им е такава концепцията 😄нещо с валериана

# 2 586
Радина всеки момент ще затвори клепки и ще отнесе плувката права.

Толкова е заспала, милата!

Увяхнала е. Като марула.

# 2 587
  • На морето!
Децата на Амал и Клуни са супер сладурчета. На мен тя ми е много красива, той носталгично готин някак, най-красивият доктор от детството ми.
Изненадана съм обаче колко много страници се обсъждат и още никой не е казал, че Амар е параван на Клуни!

# 2 588
  • Down south
Актрисата Jamie Lynn Spears, още позната, като сестрата на Британи, е една от участничките в новия сезон на  "Dancing with the Stars"
За начало се справя добре.

Скрит текст:

ПП Когато в темата се скочи от Амал Клуни на златки/патки и подобни, спускането е много екстремно Joy

# 2 589
Някои от бившите гаджета на Д. Донков познавам. Всички разкошни мацки! Пълни с енергия и живец! Всеки път се чудя какво е намерил в тази жена той!

# 2 590
  • I want it all and I want it now.
Радина ми изглежда, като героиня от някаква мелодрама.Все нещастна .

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 22:27 от Syn

# 2 591
Някои от бившите гаджета на Д. Донков познавам. Всички разкошни мацки! Пълни с енергия и живец! Всеки път се чудя какво е намерил в тази жена той!
Жертва.

# 2 592
Точно пък на тия снимки ми е супер красива Радина, и изглежда да е позагладила косъма... или поне бузите й не са хлътнали като преди

Амал е участвала в 15 филма като себе си!!! Май славата наистина й се услажда

# 2 593
  • Брюксел / София
Стоичков за пари ли е закъсал?! Изскача от почти всяка реклама. Очаквам скоро да започне и тоалетна хартия да рекламира…

# 2 594
Тя беше точно такава, когато се загаджиха. Но той направо я смаза. Беше много сладка луда мацка

Общи условия

Активация на акаунт