Звездни Компромати - Септември'23

• 301 955
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 595
  • На морето!
А аз познавам Радина преди Донков, тогава имаше живец и то какъв! Той просто я смачка.
Кристина Милева след него разцъфтя, а с него
Скрит текст:

# 2 596
Сашка Васева ще е при Мон дьо. Изглежда много добре. Дано вече е добре здравословно.

# 2 597
Мила Михова рекламира верига аптеки, жалейки се колко трудно си намира магическото лекарство за инсулинова резистентост.
Скрит текст:

# 2 598
Аз чакам да кажете за какво е параван Амал. 🙄

# 2 599
  • Glasgow
Аз чакам да кажете за какво е параван Амал. 🙄
всеки разговор за тях завършва с това, но не е само бг мама конспирация. Че отношенията им са тип договорни, защото той не си пада по жени. Но пък тя не е някоя моделка, която има нужда от този тип договор и ПР (както се говори за Ирина Шейк)...та ще видим.

# 2 600
Някои от бившите гаджета на Д. Донков познавам. Всички разкошни мацки! Пълни с енергия и живец! Всеки път се чудя какво е намерил в тази жена той!
А аз не спирам да се питам какво намират те в този самовлюбен, арогантен  нелицеприятник(ако има такава дума 😁)?

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 09:18 от Amber*

# 2 601
Мила Михова рекламира верига аптеки, жалейки се колко трудно си намира магическото лекарство за инсулинова резистентост.
Скрит текст:

Лигла превзета!

# 2 602
Добре, аз на 3ма лекари съм ходила за ИР, изписват почти едно и също и то винаги се намира в аптеките. Тази кое лекарство чак толкова не намира, че дудне вече 1 година.

# 2 603
Оземпик?

# 2 604
Някои от бившите гаджета на Д. Донков познавам. Всички разкошни мацки! Пълни с енергия и живец! Всеки път се чудя какво е намерил в тази жена той!
А аз не спирам да се питам какво намират те в този самовлюбен, арогантен и отблъскващ нелицеприятник(ако има такава дума 😁)?

Аз съм гледала Полет над кукувиче гнездо
Маха си ризата накрая
Еми има какво да се види...

# 2 605
В новият сериал по Нова  е отврат Донков, отива му ролята. Винаги ми е изглеждал като насилник и физически и психически. Визуално пък съвсем не е мой тип.

# 2 606
Кой е новият сериал?

# 2 607
Клетката рекламираха, вероятно е започнал.

# 2 608
Алея на славата е с Донков, през седмицата от 20:00 е.
Клетката е с друг любимец на темата, Блатечки. По Нова тв са и двата.

# 2 609
Не знаех, че бижутата на Златка за сватбата са от KDP. Сега ми излезе техен пост. Самото колие на Златка е 1000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт