Звездни Компромати - Септември'23

• 302 308
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 340
По повод мислите на Ирина относно пиенето, някой беше казал - "ако един човек не пие, не пуши или не гледа встрани, обикновено има много по-тежки пороци". Подкрепям Stuck Out Tongue Winking Eye
Нито едното не правя от изброените и нямам по-тежки пороци. Явно съм някакво изключение.
И аз така. Но пък съм в развод, така че последното май ще започна да го правя Simple Smile

# 2 341
  • Варна
Встрани е когато си във връзка Wink

# 2 342
Встрани е когато си във връзка Wink
Grinning е, значи ще си карам така без пороци
Съвсем сериозна съм. Simple Smile

# 2 343
Има нещо много лицемерно в нея и разбира се - едно чувство на превъзходство, което непрекъснато прозира през всичките й смирени приказки.
Стрина Ирина е зодия Лъв и това обяснява превъзходството, което извира на талази щом си отвори устата Stuck Out Tongue Winking Eye
Представителите на тази зодия се имат за една идея повече от останалия плебс и просто от вътре им идва вечно да изтъкват колко  са в правия път, а другите колко са прости, но нищо, те затова са тук - за да им отворят очите, ха ха!
Простете за изблика, има много свестни хора от тази зодия ( най вече мъжа ми и голямата дъщеря), но колежката е ми Лъвица и до гуша ми е дошло от снизходително и високомерно държане. Маниерът на Ирина много ми напомни за колежката....

# 2 344
  • Sofia
Днес се сетих за Жана Бергендорф. Май повече от година не съм чувала нищо за нея. Вие ?
Преди 2-3мес.я гледах по тв,но не помня в кое предаване.
Поостаряла и напълняла ми се видя.

# 2 345
Жана я бях виждала преди време из центъра едвам я познах, май само по косата. Понапълняла и доста се е променила.

# 2 346
Идвам с новата звездна двойка. Мирела от Игри на волята и Юлиян Костов. Били са в Лондон и са пуснали щастливи снимки.

# 2 347
Има нещо много лицемерно в нея и разбира се - едно чувство на превъзходство, което непрекъснато прозира през всичките й смирени приказки.
до гуша ми е дошло от снизходително и високомерно държане. Маниерът на Ирина много ми напомни за колежката....

Да, това имах предвид, едно снизхождение има у нея тип “къде сте вие, къде съм аз”, толкова е отгоре над всички, просто от учтивост общува с другите.

# 2 348
По повод мислите на Ирина относно пиенето, някой беше казал - "ако един човек не пие, не пуши или не гледа встрани, обикновено има много по-тежки пороци". Подкрепям Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, третият порок Стрина си го има. Все пак "цялата държава" я одумваше тогава.
Сега уж се е кротнала, пък да видим.
Аз с нея съм на on/ off. Понякога ми е як дразнител, друг път ми е почти симпатична. Да ме дразни чак- едва ли. Не си хабя емоциите за хора, които не познавам лично.

# 2 349
Заглавие в клюкарски сайт: ПЪРВИ ГОРЕЩИ СНИМКИ: Златка Райкова се ожени за Карен Хачатрян, бомбите й за малко да отидат при попа

😂😂😂😂😂

# 2 350
  • Варна
Заглавие в клюкарски сайт: ПЪРВИ ГОРЕЩИ СНИМКИ: Златка Райкова се ожени за Карен Хачатрян, бомбите й за малко да отидат при попа
😂😂😂😂😂
Ей това ме разсмя с глас 😂😂😂

# 2 351
Коя е продуцентската двойка, разсипала рахата на Бавна Бавна, че се е пенявила на сторита?

# 2 352
Да, много просташко поведение като за храм.
И сватбата само църковна ли е?
Ако е така е изключително показателно.

# 2 353
  • Deutschland
Не знам дали не е качвана вече тази снимка, ако е така, извинете

# 2 354
Това е Ким преди 10 години, бременна с Норт.

Общи условия

Активация на акаунт