Звездни Компромати - Септември'23

• 301 925
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 625
Не е била с него, но била очевидец. Били в обща компания по едно време. Сигналът е подаден след някаква сватба, на която пак заедно били. Всичко това се знае от Къртицата. Мен чак ми стана жал за Донков, че идея си е нямал за какво всъщност го канят във формата. Беше грешка да влиза там Радина, но явно е било условие на продукцията. Самата Радина беше със статут на гост-звезда и много се оплакваше, че не й харесва там. Лошо пиянство има/л Донков, наистина не помнеше на другата сутрин, че нещо нередно е правил и за заплахите от ревност.
Това обаче преди години беше. За да стигнат след такъв публичен позор до брак с деца, може и да се е регулирал след предаването.

# 2 626
Преди време и и А. Ингилизова в интервюта е споменавала, че не и е било лесно с Донков.
Като актьор е добър, като човек, не бих казала.

# 2 627
  • Glasgow
Тя и Радина прекаляваше в това предаване, те акцентираха на кадри, където са пияни и двамата. Рев защо бил споменал Кристина Милева и т.н. На мен, дето съм филмарка и драма куин ми дойде прекалено.

# 2 628
Той намекваше, че за случая след сватбата се стигнало, защото тя нещо употребявала, пък той да я спре и защити е направил, каквото там точно е направил. Но наистина и двамата не бяха във форма за риалити и продуцентите максимално се възползваха и ги употребиха.
Като се абстрахирам от личната им история и медийния скандал, чисто като зрител го коментирам - Донков имаше добър шанс да победи в играта, ако Радина не беше влязла. Иначе за другата му хулиганска изцепка тогава отчасти точно Рут Колева, пияна като свиня, го беше подбудила и после за да отклони вниманието от себе си, си отвори устата за отношенията му с Радина. Не беше точно от женска солидарност или с читави мотиви.

# 2 629
  • Glasgow
Малко звезди излизат "на загуба" от този тип предавания, дори когато ги показват негативно после има нещо за баланс и като цяло след финала им провървява, напомнят за себе си. Но на няколко със сигурност им навреди, колкото и голям хонорар да са взели- Аня Пенчева, Ирина Тенчева, ритонците ...Радина и Деян

# 2 630
Въобще не вярвам да има нещо нагласено в Къртицата ,Радина си се притесняваше от него ,като беше пийнал повечко.

# 2 631
С Аня Пенчева какво беше, това съм го пропуснала.

# 2 632
  • До морето
До ден днешен като чуя думите "емоционален насилник" и първата ми асоциация е Донков в Къртицата. Няма да забравя как след един безумен скандал между тях, когато той блъскаше, крещеше и я обиждаше безобразно пред всички, после клекна в един ъгъл и драматично, през сълзи, бавно нареждаше: "Ти не си виновна, не, не си, аз съм виновен, защото те обичам. Обичам те повече от живота си, а ти си малка и глупава, аз съм виновен, защото не трябва така да те оставям да ми тъпчеш сърцето, тая любов не ми трябва на мене, аз се притеснявам за себе си, няма да издържа, ти ме караш да правя глупости от любов, аз не съм такъв..." и още ред такива, а тя седи и се тресе от рев до него и му вика Извинявай, извинявай......
Това трябва да го пускат на всяка жена и на всяко момиче и да се обяснява как трябва да бягат с 200 от такава "любов" и такива отношения.

# 2 633
Аня Пенчева нещо с Бакалова се разправяше , караше и Пипи да заема страна ,това помня ,моля някой да допълни.Hug

В една книга Венета Райкова ги беше описала много добре Радина и Донков.

# 2 634
  • Glasgow
беше като почетен член на тази група, клюки, подмятания. Заяде Ивайла Бакалова и Ивайла защо и поддаде, Ивайла беше добър играч. Аня споделя пикантерии за Илия Павлов и Дарина, даже искаха да включват Дарина на живо (не помня случи ли се). Накрая мъжа и влезе и си я прибра като в живото предаване каза, че тя си е такава, дива котка, дива тигрица или нещо от сорта🤡

# 2 635
беше като почетен член на тази група, клюки, подмятания. Заяде Ивайла Бакалова и Ивайла защо и поддаде, Ивайла беше добър играч. Аня споделя пикантерии за Илия Павлов и Дарина, даже искаха да включват Дарина на живо (не помня случи ли се). Накрая мъжа и влезе и си я прибра като в живото предаване каза, че тя си е такава, дива котка, дива тигрица или нещо от сорта🤡

Не се включи. То щеше да се помни ярко, ако беше!

# 2 636
Малко фолк компромати. Grinning

Мома Яница напомпана до неузнаваемост:
Скрит текст:
Рени и Десислава:
Скрит текст:
Десислава и Алисия:
Скрит текст:
Ивана на участие:
Скрит текст:
Глория на участие:
Скрит текст:
Сашка Васева към днешна дата:
Скрит текст:
Младата Мария:
Скрит текст:
Лия, Ина, Джина Стоева:
Скрит текст:

# 2 637
  • До морето
Аня Пенчева нещо с Бакалова се разправяше , караше и Пипи да заема страна ,това помня ,моля някой да допълни.Hug

Ана Пенчева пък в ББ видях колко доминираща майка е и колко токсични са отношенията с дъщеря й.
Имаха някаква актьорска задача и двете решиха да правят заедно етюд. Пипи в някакъв момент запецна и си обърка репликите. После плачеше от срам, много зле се чувстваше и другите я успокояваха, че нищо не е станало, никой не е разбрал, тогава дойде майка й- хвана лицето й с 2 ръце и драматично каза Пипиииии, Пипи, човек има само един шанс да направи добро първо впечатление.... и тя направо се разпадна, милата!
Това беше точно във времето когато Пипито искаше да става актриса, подозирам, че и това беше целта на влизането им в ББ.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:20 от Boho chic

# 2 638
И от актьорската гилдия много го защитаваха. Пазят се за пред хората. Имаше оправдание, че понеже играел тежки роли, затова залитал към алкохола.

# 2 639
  • Glasgow
Тогава не знам как не са монтирали компрометиращи кадри, то беше благотворителен бб. Аня и Мария Гроздева си говорят и Аня казва- продуцентът на шоуто ми се обади и пита искам ли да изкарам някой лев, Мария замръзва и опитва да замаскира, казва- е как, нали за децата. Аня- ами да, ние имаме 3😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт