Звездни Компромати - Септември'23

• 301 925
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 640
  • До морето
Тогава не знам как не са монтирали компрометиращи кадри, то беше благотворителен бб. Аня и Мария Гроздева си говорят и Аня казва- продуцентът на шоуто ми се обади и пита искам ли да изкарам някой лев, Мария замръзва и опитва да замаскира, казва- е как, нали за децата. Аня- ами да, ние имаме 3😄😄😄

Тогава имаше и живи включвания по няколко пъти на ден, директно пускат някоя камера и 30 минути гледаш без цензура.
В едно такова включване Мария Гроздева обясняваше на Део, че никога в живота си не е ходила на масаж. И Део пита Е, как разпускаш, знаеш ли колко е готино и тука така по врата и рамената ще ти се отпусне всичко като те размачкат. Особено при тебе с тази стрелба, сигурно всичко ти е напрегнато. Как се оправяш? И тя му каза -Ми удрям 1-2! Другите взеха да се оглеждат дали ги снима камера в момента.

# 2 641
  • София
За пореден път се убеждавам, че очите на хората не лъжат! Донков има гадни, студени очи, цялото му излъчване е отблъскващо. Не съм гледала Къртицата, но вярвам на всичко написано за него. От “ Черешката на тортата”съм запомнила как Радина се оправдаваше, че беше станала към 40 кг, вейка направо. Нейния мъж така я бил харесвал, здрава била. Горката.

# 2 642
„Изчезването на апетита е причината да държите това нещо далеч от младите хора. Те ще полудеят по него, а не трябва“, казва Шарън Озбърн, цитирана от bTV.
Споменава се и за стомашна парализа от лекарството Cold Sweat(Относно Оземпик)
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 13:37 от Bug_Developer

# 2 643
Не съм гледала Къртицата, нито в театъра съм го гледала Донков(нямам и намерение), но за мен всичко му е изписано на лицето. Нали знаете характера с годините се отразява на изражението и по точно на погледа. Тръпки ме побиват от неговите очи... и нос. 😁
Единствено не мога да отрека, че може да играе, хубав глас и височина. Толкоз.

# 2 644
Добър актьор е Донков, спор няма, особено в "Калигула".
В моноспектакъл да се справиш не е много лесно.
В театъра го намирам за много по-добър, отколкото в киното.

# 2 645
Скрит текст:
„Изчезването на апетита е причината да държите това нещо далеч от младите хора. Те ще полудеят по него, а не трябва“, казва Шарън Озбърн, цитирана от bTV.
Скрит текст:
Има известна истина в думите й, но лицемерието й ме дразни, защото тя самата е отслабнала 19 кг с Оземпик. Някак проповедникът....поолеква (pun intended)

# 2 646
Скрит текст:
Скрит текст:
Има известна истина в думите й, но лицемерието й ме дразни, защото тя самата е отслабнала 19 кг с Оземпик. Някак проповедникът....поолеква (pun intended)
Да да, тя говори от личен опит. Как ѝ се виело свят и така нататък, но не мога да постна линк, защото мисля, че ще го зачете за спам Thinking
Пробвам:
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/15674362

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 14:31 от Bug_Developer

# 2 647
  • Glasgow
Бекъм и дъщеря. Заглавието е, че игнорира хейтърите и целува дъщеря си отново. Коментар на потребител под материала "завиждате, защото баща ви е отишъл до магазина преди 20г и още не се е върнал"😄😄😄моят не е, още си е вкъщи с майка ми, но не ми харесват тези целувки
Скрит текст:

# 2 648
Не знам, не знам.... тоя апартамент в центъра едва ли са го купили с хонорарите от театъра
Чак толкова да не са могли да се сдържат за да не правят панаири вътре.... нещо не мога да го повярвам... пък и двамата са доста добри актьори

# 2 649
За оземпик и Шарън Озбърн
"Как ѝ се виело свят и така нататък" - е да де! Именно! Хем колко зле й било, ама не го е спряла, а си го е била бая време, докато отслабне 19кг! И после проповядва "ама вие недейте"?!??? WTF!
P. S. : оф, този автокоректор

# 2 650
Дъщеря й как отслабна? Аман от лицемерни проповедници!

Скрит текст:

# 2 651
  • София
Сватбената визия на Златка ми напомня много на тази на Галена от един клип. Но при Галена са много по-добре изпипани ръкавиците, материята и моделът на роклята, и въпреки идентичния бюст, при нея не стои така вулгарно в тази част.
Скрит текст:

Нито роклята, нито бюста са идентични… но да Галена изглежда добре.

# 2 652
  • Glasgow
Дъщерята Озбърн каза, че с операция е отслабнала, gastric sleeve

# 2 653
Евала, ама не вярвам и на една сричка, излязла от устите и на двете. Сори,

# 2 654
  • Sofia
сВемифредо-то 🎂 👰♀ и то с изкуственяци окичено…или е бутафорна 🤔

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт