Звездни Компромати - Септември'23

• 301 956
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 655
Дъщерята Озбърн каза, че с операция е отслабнала, gastric sleeve
И Шарън така отслабна много преди години (1999)
She underwent a gastric bypass procedure in 1999 after spending years battling with her weight. But now, Sharon Osbourne has admitted she felt like a 'cheat' because she wasn't losing the pounds healthily

После казала, че се чувства като измамници, защото не е свалила килограмите по здравословен начин.
И сега направи същото с Оземпик: първо си свали килограмите, после тръби, че не било здравословно
Ми да ги беше свалила по здравословни начин, за който много добре знае.
При поставяне на гастрален байпас ги обучават как да се хранят, да спортуват, да си променят дългосрочно начина на живот. И го е правила иначе е нямало да има успех.
А след някоя и друга година, тя пак е качила и пак отслабна "с измама"

Демагогия и лицемерие, мен това ме дразни в нея, иначе всеки да отслабва както реши.

# 2 656
В една книга Венета Райкова ги беше описала много добре Радина и Донков.
Ти лично си го чела?! Не вярвам Венета да е писала директно за конктретни личности, а точно за Деян и Радина няма как да има инфо, защото те са различни планети
Не знам, не знам.... тоя апартамент в центъра едва ли са го купили с хонорарите от театъра
Знаеш, че са го купили? И знаеш, че е с кешово плащане на цялата сума?

Такива глупости пишете понякога, че се чудя четете ли собствените си постове?

# 2 657
Ингилизова говори не-добре и за втория си мъж - Христо Петков. Интересно ми е как една жена напуска насилник и ражда дете на втори такъв?
Радина ще я запомня коленичала пред разпасания панталон на Бахаров, мъртво пияна.
Сигурна съм, че тя и Донков има за какво да съжаляват и мразят някои от постъпките си в младостта. Дано сега са щастливо семейство.

# 2 658
Радост от Огледала. Не знам кое е предаването, сега попаднах на него - разказват история на момиче с една гърда, в студиото са майката, детето, един лекар и Радост, която си е изтипосала гърдите в събота и при все, че темата на предаването е тежка.
Та с две думи, не ми харесва рокЛата й, освен, че е неподходяща за ефирното време, ама пък се опитвам и да я разбера донякъде, като е изръсила една шапка пари, трябва да ги показва. После ще скрия снимката в текст.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:23 от blackcat6

# 2 659
Радина беше гадже и на Уош МС, и там има какво да се каже. Луиза Григорова също беше гадже с него, но поредността ми се губи.

# 2 660
Ясно беше , че е за Радина и Донков , не помня подробности , но как той е звездата , тя в сянка , той и изневерява.  В Къртицата наистина бяха мнгоо грозни техните истории , въобще не вярвам да  е манипулирано .

# 2 661
Интересни неща разказвате. Аз като не съм гледала Къртицата, и ми е ново всичко това. Естествено, чувала съм за историите на Радина и Донков. Типичната токсична връзка, в която си начесват взаимно травми и комплекси и се въртят в ролите насилник-жертва до безкрай.

# 2 662
  • Sofia
Още гола гръд 😶 😲
Скрит текст:

# 2 663
Още гола гръд 😶 😲
Скрит текст:
Чак болезнено изглежда… Ще гръмнат… 🫣

# 2 664
Немалко хора познават лично Донков, той е много добър актьор, но глупавичък като човек.

# 2 665
Още гола гръд 😶 😲
Скрит текст:
Това изглежда ужасно. Разбирам сложили са си голям бюст, но защо трябва да си купуват дрехи с 2 размера по-малки. Грозно е.

# 2 666
  • Glasgow
Радина беше преди Луиза с Уош, дълги години. После той с Луиза около година, но си беше татуирал името и.
Ганито ще гръмне, ужас. Не и ли пречат

# 2 667
Още гола гръд 😶 😲
Скрит текст:
Не съм лекар, но мисля, че Ганито има сериозен проблем и не е зле да се консултира с психиатър. Тя не се спира с тия пластики, скоро ще замяза на онова "Барби" с големите джуки.

# 2 668
  • До морето
Ингилизова говори не-добре и за втория си мъж - Христо Петков. Интересно ми е как една жена напуска насилник и ражда дете на втори такъв?

Нищо интересно няма! Много жени, жертви на насилие скачат от един насилник на друг. Това е модел на поведение! Често травмите са толкова дълбоки, че те без да съзнават търсят такъв типаж отново.

# 2 669
Радост от Огледала. Не знам кое е предаването, сега попаднах на него - разказват история на момиче с една гърда, в студиото са майката, детето, един лекар и Радост, която си е изтипосала гърдите в събота и при все, че темата на предаването е тежка.
Та с две думи, не ми харесва рокЛата й, освен, че е неподходяща за ефирното време, ама пък се опитвам и да я разбера донякъде, като е изръсила една шапка пари, трябва да ги показва. После ще скрия снимката в текст.

Тая Радост ми е била винаги единица мярка за екранна пошлост и воинстваща простащина от екран. Наред с глупавите си предавания, на които е емблема.
Сега опитали малко да ѝ позитивират имиджа с по-смислени истории, а  тя на фона на разказаната трагедия напъчила бомбите си. Нонсенс.

Общи условия

Активация на акаунт