Кралски работи и клюки - септември 2023

• 85 016
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Явно Уилям съвсем сериозно се е заел с бездомността. Дано постигне успех! Наистина му отива синьото.

# 121
  • При семейството си
Интересно, макар че "монета" надали е точната дума 🙄 Какво ли бих могла да си купя с нея 🤣
Точно същото каквото с всякаква друга подобна монета.
Например:
https://my.fibank.bg/GoldShop/Products/Coins/All

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 19:53 от Elpis

# 122
Интересно, макар че "монета" надали е точната дума 🙄 Какво ли бих могла да си купя с нея 🤣
Едно къще с 5 спални, бани и басейн на морския бряг.🥳

# 123
  • Някъде там
Хари пристига на наградите WellChild.
Страхотен. Стилен и елегантен.

С едно от децата.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:48 от daviz

# 124
Супер е Хари Heart Eyes Много е естествен с децата и той. Отдава му се, много...

И клипче от организацията Well Child
https://twitter.com/WellChild/status/1699815502321680481?s=19

# 125
  • София
Страхотен Хари 😍
Усмихнат и лъчезарен.
Тъкмо и аз идех с клипчето.
Доколкото разбрах утре и Мегън пристига, но не ми стана ясно дали направо в Дюселдорф или първо в Лондон.

# 126
  • София
Днес е денят на готините мъже - първо крал Фелипе, после принц Хари. И двамата много елегантни.

# 127
  • Някъде там
Колко са щастливи малките геройчета от фондацията .
Благословени са да имат Хари за патрон и той тях. Не пропусна детенце да си поговори с него.
Ето тук много клипчета, кое от кое по приятни за гледане.
https://twitter.com/WellChild?s=09

# 128
Хахаха,тъкмо и аз идвах със същото клипче, Давиз. Нищо, ето и една снимка, която не е качвана

# 129
  • София
Ама много е готин:

Тук има още клипчета: https://www.instagram.com/p/Cw5aMQwoR_7/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Определено знае как да се държи с децата.❤

# 130
  • Някъде там
И от мен. Няма да ми омръзне да ги гледам да се забавляват с дечицата. Заслужават тези прекрасни малки герои.

# 131
Мъниците са страхотни, направо ми пълнят душата

# 132
  • Някъде там
Страхотни малки истински герои.
Напълно заслужават Хари да не ги забравя и винаги да прави всичко възможно да присъства.
Речта му е много хубава.Отдаде почит и на баба си.
Скрит текст:
Както знаете, не можах да присъствам на наградите миналата година, тъй като баба ми почина. Както вероятно знаете, тя щеше да е първият човек, който щеше да настоява все още да дойда, за да бъда с всички вас, вместо да отида при нея, и точно затова знам, че точно след една година тя ни гледа отвисоко тази вечер – щастливи сме, че сме заедно – продължаваме да обръщаме внимание на такава невероятна общност.“

Херцогът, който е патрон на националната благотворителна организация за тежко болни деца от 2007 г., също отдаде почит на младежите, като им каза: „Прекрасно е да бъда тук на 18-ите годишни награди WellChild – вечер, която аз лично очаквам с нетърпение всяка година защото мога да бъда с теб.

„Тази вечер се срещаме, за да отпразнуваме огромната сила и дух на децата и младите хора в Обединеното кралство и хората, които се трансформират в домашните грижи за хиляди.

„Вашите колективни истории за сила, състрадание и постоянство са вдъхновяващи не само за тези в тази стая, но и за много хора навсякъде. Вие поставихте летвата и я вдигнахте отново и отново и аз съм толкова смирен да стоя пред вас, докато се стремя да предам вашето въздействие с думи.“

Хари също се позова на собственото си семейство в Калифорния, разсмивайки публиката, като каза: „Като баща на две – и три кучета, така че основно пет – аз съм наясно с многото радости и предизвикателства, които идват с родителството . И това е с деца, които не са изправени пред здравословни предизвикателства. Така че към родителите, които се грижат в стаята, имате моето най-искрено възхищение и уважение.“

Трогателната реч на Хари дойде, след като той връчи наградата за Вдъхновяващо дете (на възраст от 4 до 6 години) на Вайълет Сиймур, на шест години.

# 133
Страхотна реч! Истинска и искрена Heart

# 134
  • София
Наистина днес е ден на готини мъже, начело с принът на Уелс.
Целият излъчва чистота, а това с което се е заел е достойно за голяма похвала.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 23:21 от Eiger

Общи условия

Активация на акаунт