Първокласници 2024/2025

• 32 031
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • В средата на времето
Взех тетрадки от Озон, с големи квадратчета (такива искат при нас) и с тесни и широки редове, и са с поле. В Ориндж също продават тетрадки с полета. Раница взех на Габол, мека, с ергономичен гръб,  21 литра. Хем е достатъчно голяма, хем не е тежка.

# 136
На нас при записването ни дадоха списък. Започнала съм малко по малко да се взимам някои неща. Взела съм тетрадки с големи квадратчета и с тесни и широки редове. Обаче взех с 40 лист с бяла офсетова хартия и имат поле. Наскоро имаше в Лидл цветна хартия - взех имот нея 😃 нищо, че я нямаше в списъка, все ще потрябва за нещо.

# 137
На нас ни връчиха огромен списък, но някои неща няма да вземем. Той може да чете, пише, смята вкл. умножава и донякъде дели, и тия пръчици няма да му трябват.

# 138
На нас ни връчиха огромен списък, но някои неща няма да вземем. Той може да чете, пише, смята вкл. умножава и донякъде дели, и тия пръчици няма да му трябват.
А няма ли да му бъде скучно в часовете в такъв случай?

Тази година започват на 9.09 , за да се адаптират.
И при нас така.

Аз все още не съм взела нищо, освен униформи. Трябва да взема да се активирам вече, иначе необходимите пособия са публикувани на сайта на училището.
Чак ми е нереално, че детето ми ще бъде в училище, ако трябва да съм честна.

# 139
Униформата поръчах още в средата на юни, но явно няма да я получа скоро.
Само раница имаме, трябват още нещо за физическото и чантичка за вода и храна.
Тетрадки не съм купувала, през септември ще питам с полета или без, понеже в списъка не е отбелязано какви да бъдат. Другите неща са дребни - четки за рисуване, линийка, такива неща.

# 140
Чак ми е нереално, че детето ми ще бъде в училище, ако трябва да съм честна.

И аз съм така, но при нас е заради това, че няма да остане с нейния набор. Отделно нон-стоп изпитвам угризения, заради училището, което избрахме. Изобщо началото ще е трудно за мен, за нея надявам се не толкова Smile

Униформи взех, надявам се да са достатъчно, че не знам през годината дали ще имат наличности ако се наложи да купувам още. Предупредиха ме да не ги пускам в сушилня, но при нас това няма как да стане Smile Е, дано да са издръжливи.

# 141
И нашият знае доста неща от детската градина. С този брой часове (4 по 30 мин Мат седмично) дето ще го имат не мисля, че няма да му е от полза

# 142
Ние сме решили да запишем дребния на състезателна математика. Не толкова, че щи го правим непременно състезател, а просто да учи повече по предмета и да не цикли, докато учителката работи върху уравниловката на класа. Ще ходи в Аво Бел на английски и по желание на майка му щи направи две пробни занимания по география (има слабост към нея). Ако последната му се окаже интересна, ще има две занимания месечно. Относно БЕЛ, смятам че четенето на книги би му било достатъчно като допълнителна подготовка на този етап.

# 143
  • София
Здравейте. Записвам се при вас с първокласничка през септември.

# 144
  • София
Ние сме решили да запишем дребния на състезателна математика. Не толкова, че щи го правим непременно състезател, а просто да учи повече по предмета и да не цикли, докато учителката работи върху уравниловката на класа. Ще ходи в Аво Бел на английски и по желание на майка му щи направи две пробни занимания по география (има слабост към нея). Ако последната му се окаже интересна, ще има две занимания месечно. Относно БЕЛ, смятам че четенето на книги би му било достатъчно като допълнителна подготовка на този етап.
На частни уроци ли по география? Какво се учи? Стана ми интересно просто.

# 145
Здравейте! Да ви попитам вие как бяхте уведомени кой/я ви е класният ръководител и на коя дата и час ще ви бъде родителската среща. При нас при записването казаха просто едно "още не е ясно - понататък ще се разбере", но в момента на оставените телефони за връзка никой не вдига, а доколкото разбрахме родителските срещи са от 1ви до 10-ти септември.

# 146
При нас казаха на записването да гледаме на сайта за РС и по-късно там се появи съответната информация.

# 147
На сайта на Руо София не виждам от 1-ви юни до сега да се е появявала каквато и да е информация за което и да е училище.

# 148
На сайта на самото училище ми казаха да следя, аз също още чакам и не е обявено.

# 149
  • София
Разпределението и имената на класните обявиха преди месец на сайта на училището. За рс още няма инфо.
Имало е обща, но не я отразих.

Общи условия

Активация на акаунт