Първокласници 2024/2025

• 32 614
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Последните бележки на моя ученик са от частна педиатрична клиника и отсъствията са извинени. Бележките, обаче са електронни.

# 586
Записахме го за Математика без граници. Ще се яви тази събота чрез школа в нашия квартал. Таксата за участие е 30 лева.

# 587
На 4ти февруари ще се проведе нашето, в училище,  не го знам даже какво е.

# 588
  • София
Не, защото училищата изпращат отсъствията до 4 число на месеца.
Отделно личният лекар няма право да издава бележка със задна дата от толкова дни.

Аз за това питах, точно , защото ни каза на контролен преглед , че ще я пусне за изминали дни.
Да разбирам, че днес е можело да я пусне  от 28.01 до 06.02 за домашно лечение?
До сега сме вземали за три - четири дни назад, но винаги е било в рамките на един месец, а нали в Школо е автоматично да извинява при получена бележка. На 04.02 няма да може да се извинят за предходен месец ли?

Аз съм имала подобен проблем, системата не извиняваше отсъствията автоматично. Добре че, лекарката (частна, не личната) просто ми беше и разпечатала бележката, която занесохме. Класната ги извини ръчно.

# 589
Поправям се. Математика без граници е, попълвах декларация преди малко.

# 590
  • София
В училището на дъщеря ми е на 03.02 МБГ

# 591
Имат ли срочни оценки в 1 клас или направо годишни?

# 592
В първи клас има само обща оценка с думи накрая на годината на удостоверение за завършен I клас.

# 593
  • София
От училище организират през пролетната ваканция "зелено училище". Имам леки притеснения, но от друга страна съм сигурна, че ще бъде чудесно.
Какво е вашето мнение? Бихте ли пуснали вашите първокласници на зелено училище?

# 594
В първи клас има само обща оценка с думи накрая на годината на удостоверение за завършен I клас.
Ох, благодаря!
Сега видях, че детето малкото няма в Школо нанесени и почнах да чета, но не намерих никъде да пише изрично, че няма срочна оценка.

# 595
От училище организират през пролетната ваканция "зелено училище". Имам леки притеснения, но от друга страна съм сигурна, че ще бъде чудесно.
Какво е вашето мнение? Бихте ли пуснали вашите първокласници на зелено училище?
Да, без да се замислям.

# 596
  • В средата на времето
Бих, да. За съжаление при нас май чак в 4-ти клас ще ги водят на зелено училище. Изобщо малката, в сравнение с батко и, няма късмет с такива организирани отсъствия извън дома.

# 597
На моя син класа ще ходят на зелено училище средата на май. Даже сме капарирали хотела още преди Коледа. Записани са 23-24 деца от 28. Дано отиде, че всеки ден ме уговаря как не искал да ходи, какво щял да прави без мене, направо съм в потрес. Иначе някои от децата в класа, с които беше в градината ходиха на зелена градина още миналата година, но аз тогава не го пуснах по финансови причини.

# 598
  • Sofia
Уау, капариране още декември за почивка през май. Аз бях втрещена от зор да се капарира в средата на януари за екскурзия в края на април.
Моето дете много обича лагери и в детската градина съм го записвала на всички досега - сигурно 5-6 пъти е ходил. Сега в училище ме ядосаха с условията за лагера и ще пропуснем, за негово съжаление. Но мисля да наваксаме с летен лагер от извънучилищна организация.

# 599
да, защото от януари не обешаваха да е такава цената - хотелът щял да актуализира. Заради промените в цените дават зор.

Общи условия

Активация на акаунт