Плодове и чай с мед - 4 част

• 16 031
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Аз също гласувам за   с две ръце за подобна тема, miranda_rs    bouquet Че е време да се свършва веднъж завинаги най-накрая  Twisted Evil Ще дам мерки и теглилки, но другата седмица, че сега няма как  Crazy
И след като ги дам се почва усилена борба за промяната им  Crossing Arms Mr. Green

# 196
  • Добрич
Е как без мен  Hug и аз съм с вас. Отивам да се меря  Laughing

# 197
  • Добрич
...докато препрочитах някои части от книгата на Лидия Ковачева. Там тя пише, че продължителни гладувания от по над 10 дни, например по 20 - 25 дни, се правят при много тежки хронични болести, и то едва след като организмът е бил подготвен за това с по-кратки периоди от по 5 дни, на няколко пъти. Иначе препоръчва по-кратки гладувания, които да се повтарят през 14 дни. Та в този ред на мисли, никоя от нас не е болна (за щастие)
За съжаление, имам гинекологичен проблем, с който съм решила да се преборя точно по този начин. Затова гладувам по-продължително време. Този път реших да прекъсна на 15-ия ден, поради други съображения. Та целта не са ми само килограмите. Затова ще продължавам и с по-кратки, и с по-дълги периоди. Дано успея да преборя проблема.

miranda: мерките, по твоята последователност: 168, 88, 82, 65, 6, 109, 88, 108, 63, 43
 hahaha Едва ме хвана метъра   Joy

# 198
Мерси kemi   Hug Ще се моля да пребориш здравословните проблеми  Praynig Praynig Praynig

С Tristania го обсъдихме и решихме да започнем темата следващата седмица - тъкмо аз,ти и останалите момичета да завършим със захранването... До тогава чакаме, ако има други желаещи да се включат, а аз събирам и обработвам данните  Hug

bouquet

# 199
  • Кьолн
Сладка хапка ние с теб сме наборки значи. Аз си хапвам плодчета сладко сладко е вече ми писнаха но какво да се прави съдба. Трябва да отслабна защото всички дрехи ми са малки вече.Дано ги махна тия омразни сланинки. Аз не се меря за да не се отчая съвсем. Но като чели коремът ми се е прибрал малко.Аз по принцип в ханша съм широкаи ще ми е много трудно да вляза във форма. Лек ден на всички мами независимо на колко години всички сме готини така ви чувствам!

# 200
18 ден-71.8кг.От вчера минус 800 грама.Бавно и славно.И още боря болното гърло.Пак вдигнах 37.2 за два часа и после все едно нищо.Абе гладът мори вируси,вярвам в това.Ще спра може би като стана 67 ,ще направя захранване и после пак един кратък курс.Мерки от утре.Вчера измерих някои телесни части и се ужасих. Twisted Evil

# 201
  • Добрич
Момичета,здравейте...Мислих,мислих и реших да се присъединя към вас.Дано успея,кколкото -толкова.Само веднъж съм била на плодове и чай за 7 дни и резултата много ми хареса.Сега обаче,мога цял ден да стоя гладна,ама вечерята ми е проблема,мале все се изкушавам.Надявам се да помагате.Днес ми е уж първи ден...
Кеми,специални целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВъзхищавам ти се много Wink

# 202
Момичета,здравейте...Мислих,мислих и реших да се присъединя към вас.Дано успея,кколкото -толкова.Само веднъж съм била на плодове и чай за 7 дни и резултата много ми хареса.Сега обаче,мога цял ден да стоя гладна,ама вечерята ми е проблема,мале все се изкушавам.Надявам се да помагате.Днес ми е уж първи ден...
Кеми,специални целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВъзхищавам ти се много Wink
Добре дошла!Ще те подкрепяме,по-точно взаимно щесе крепим!Не е толкова трудно.Аз например колкото повече гладувам толкова повече издържам,но го правя от години и чак сега правя такъв дълъг курс.Преди не успявах.Стискам палци!

# 203
А добър ден и от мен!
Днес ми е 5 ден.Кг на тоя скапан кантар не се сменят въобще. #Cussing out
За новата тема мисля ,че идеята е страхотна! Peace
За таблицата:
Гр.обиколка:91 см.
корем и паласки:85 см.
ханш:106 см./малееееее/
бедро:58 см.
Прасец:37 см.
Височина:165 см.
Стартирах от 74 кг.
Айде като се измеря по-късно на другия кантар ще напиша какво е положението за 5 дни!

# 204
направо започвам да се сдухвам моя ханш е егати размера, как ще ги намаля тези 110 см, незнам, приличам на една голяма едра амфора

# 205
Здравейте момечета,честита темичка със закъснение.Аз имах здравословни проблеми и сега решик пак да погладувам с вас.Преди нова година направих един курс за 10дни-свалих 5килограма но се захраних  неправилно и качих освен свалените още3 #Cussing outСега се надявам по-изкъсо да ме държите.Успех желая на всички.Утре ще дойда пак за сутрешния отчет.  bouquet

# 206
Кантаро показа -4 кила за 5 дни! Hug Hug Hug Hug

# 207
18 ден-71.8кг.От вчера минус 800 грама.Бавно и славно.И още боря болното гърло.Пак вдигнах 37.2 за два часа и после все едно нищо.Абе гладът мори вируси,вярвам в това.Ще спра може би като стана 67 ,ще направя захранване и после пак един кратък курс.Мерки от утре.Вчера измерих някои телесни части и се ужасих. Twisted Evil

Браво миличка, страхотен резултат bouquet И да се оправяш... то времето едно такова сега  ooooh!

Сладка хапка ние с теб сме наборки значи. Аз си хапвам плодчета сладко сладко е вече ми писнаха но какво да се прави съдба. Трябва да отслабна защото всички дрехи ми са малки вече.Дано ги махна тия омразни сланинки. Аз не се меря за да не се отчая съвсем. Но като чели коремът ми се е прибрал малко.Аз по принцип в ханша съм широкаи ще ми е много трудно да вляза във форма. Лек ден на всички мами независимо на колко години всички сме готини така ви чувствам!

Продължавай в въщия дух  Hug Съгласна съм с тебе - възрастта е без значение - всички сме хора и една душа носим и най-важното тук е да се подкрепяме, само така успеха е гарантиран   bouquet

Welkome в отбора  Hug Пожелавам ти успех в набелязаната цел   bouquet

Кантаро показа -4 кила за 5 дни! Hug Hug Hug Hug

Браво  Hug Браво  Hug Браво  Hug Продължавай все така   bouquet

направо започвам да се сдухвам моя ханш е егати размера, как ще ги намаля тези 110 см, незнам, приличам на една голяма едра амфора

Миличка, недей така и при мене положението е същото 112 см. аз съм егати слона..., а и съм най-тежка от всички ви тука  Blush Blush Blush но това ще се коригира, заедно ще влезнем в една страхотна форма - на едни (на такива като мен) ще им трябват малко повече време, на други по малко, но ако сме постоянни ще успеем   bouquet

Здравейте момечета,честита темичка със закъснение.Аз имах здравословни проблеми и сега решик пак да погладувам с вас.Преди нова година направих един курс за 10дни-свалих 5килограма но се захраних  неправилно и качих освен свалените още3 #Cussing outСега се надявам по-изкъсо да ме държите.Успех желая на всички.Утре ще дойда пак за сутрешния отчет.  bouquet

Добре дошла отново, надявам се да си загърбила вече здравословните проблеми  Praynig че най-важно е здравето   bouquet А наистина лесно е да се гладува, а почнем ли да захранваме и да похапваме, някои килограмчета се връщат и направо ти съчувствам, но аз също бях така с предното гладуване преди нова година - в началото на тази ги бях качила свалените килограми и почнах отначало... иска се няколко курса и постоянство... Успех   bouquet

А що се отнася до мен, тази седмица захранвам  Praynig ще видим как тя ще приключи за мен... Целувки на всички   bouquet

# 208
е  miranda_rs аз съм с 2 см по-малък слон от теб, но няма да се предам така лесно този път

# 209
Здравейте, сладурки!   love001
Виждам раздвижване Tada
miranda_rs , миличка, дръж се, сега сигурно не ти е лесно съз захранаването, но ние сме с теб  spoko и ще стискаме  палци да се справиш калто досега блестящо  thumbsup След захранването мислила ли си как ще продължиш  newsm78
Аз сега се старая да не върна свалените 2 кила  ooooh!, а дали се получава  Rolling Eyes
Нямам търпение да се съберем за новата темичка, че като си изтупосам мерките и тегликите да ме хване срам и да ги коригорам бързо  tooth
Имаме си нови плодчета welcome и успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт