Любители на котки - Тема 186

• 24 699
  • 552
  •   1
Отговори
# 195
Може ли картинка на тези постелки, че ми стана интересно? За пръв път чувам/чета, че има подобни.
Ами аз в Емаг гледах.

# 196
Сега в 12 часа близкият на Ралица има среща с полицаите да отворят апартамента и търсят Мъри. Ще ви уведомя какво е станало. Полицията в случая действа безотказно, за което им благодаря. Веднага хората реагираха.

# 197
Добавих картинки в предния пост.

# 198
Сега в 12 часа близкият на Ралица има среща с полицаите да отворят апартамента и търсят Мъри. Ще ви уведомя какво е станало. Полицията в случая действа безотказно, за което им благодаря. Веднага хората реагираха.
Както и огромни благодарности на Шарлот за моменталната й намеса вчера!

# 199
Mößbauer-Effekt, може ли линк към твоето килимче от Амазон?
Искам да му видя размерите. Изглежда на снимката доста голямо, а унас вече има две тоалетни и ако не успяват и да го прескочат, ще ми е идеално. Joy

# 200
  • Крайбрежен район
Защо ме търсиш? точно вчера гледах в един китайски сайт такова. Чудих се дали да поръчам. Доста по-евтини са отколкото по магазините.

https://pt.aliexpress.com/item/1005005572672230.html?spm=a2g0o.p … gUid=ZlcD4KvQlkLQ

# 201
  • София
Защо ме търсиш? точно вчера гледах в един китайски сайт такова. Чудих се дали да поръчам. Доста по-евтини са отколкото по магазините.

https://pt.aliexpress.com/item/1005005572672230.html?spm=a2g0o.p … gUid=ZlcD4KvQlkLQ
Големите размери излизат по-скъпи отколкото килимчето в Зооплюс.

# 202
СПЕШНО !!!
Мъри е взета от апартамента от полицаите , но хората искат до довечера някой да я вземе поне докато сестра й се върне. Аз съм на 500 км от София с куче и папагал , Моля , отзовете се , защото в противен случай съдбата на Мъри е неясна !
Телефонът ми за контакт е 0888 31 33 99 Дора.
До довечера някой трябва да я е взел! Аз ще дам тогава контакта на разследващия  полицай - жена е и много точна

# 203
Хора, знам, че се заявих, но не предвидих, че след няколко дни ще пътувам за седмица, дори да я взема, няма да мога да ги оставя после самички с моя писан, много съжалявам... ако е само за ден-два, би могло

# 204
Mößbauer-Effekt, може ли линк към твоето килимче от Амазон?
Искам да му видя размерите. Изглежда на снимката доста голямо, а унас вече има две тоалетни и ако не успяват и да го прескочат, ще ми е идеално. Joy
90x76cm
https://www.amazon.de/Garoopion-Wasserdichte-Katzenstreu-Katzenm … %2C97&sr=8-8&th=1

# 205
  • София
Мили дами, аз се прибирам в София в сряда (в момента съм в Гърция). Трябва спешно някой да вземе Мъри от полицайката, поела съм ангажимент до един час да имаме решение. Контактът с полицайката е през Дори Санева.

Ако до един час никоя от нас не реагира, ще пратя големия ми син да я вземе и настани на котешки хотел, като аз ще платя хотела до другия вторник, докато кацне сестрата на Недоволна.

# 206
Spring или Танчето остават, Шарлот за днес писа, че е заета... Hands Pray

# 207
Е, до час... някой с кола и който не е на работа Sad

# 208
Шарки, ако можеш да настаниш Мъри в котешки хотел, дай сметка или някакви координати да поемем заедно разходите.
Далече съм от София.

# 209
 аз съм в Бургас, иначе бих го взела.

Общи условия

Активация на акаунт