Любители на котки - Тема 186

• 24 711
  • 552
  •   1
Отговори
# 180
Ред, вземете и малко материал от тоалетната и, там какъвто ползва, поръсете и изчакайте(после ще почистите) или сложете тоалетната навън(ако имате възможност), за да може да я подуши. Казват, че това помагало и собствената миризма привлича котанките, защото им е нещо познато. Така са правили момичета от темата. Знам, че живеете в чужбина и не знам доколко съвета е адекватен, но за този метод на привличане на животно се сещам в момента. Ох, дано намерите Сакура. Стискам палци и желая успех.

# 181
Дано днес се намери решение за коте Мъри.
Стискам палци Ред да намери и Сакура

# 182
Всичко това е направено.Но,Сакура е дива,не идва на глас,име,не позволява да бъде хваната.Мястото,където е видяна впееа са затворени вътрелни дворове Хората са любезни,но няма как късно вечер да влизам в дворовете на хората.И най-вече,има разхождащ се мъжки и гора през улицата.
А и да се обади,нямам идея как ще я хвана,тя е бърза и изплашена.
Довечера пак ще ходим,отново със Зак и храна.
Тези скимки пратиха вчера и онзи ден

Под стола

Виждам,че е увеличена,не допуска близост
Поне знам,че е жива.Скочила е от 4ти етаж.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 10:17 от red soul

# 183
Говорих с разследващата полицайка. Обеща , че ще се погрижат за Мъри , ако още е там и не е избягала в трагичната вечер през външната отворена врата. Имало къде да я настанят докато си дойде сестра й. Утре ще се обадя пак.
Имало къде да я настанят. Дано е така !

# 184
Милата Сакура, дано да успеете да я хванете!
Дано и Мъри да е добре!

# 185
  • София
Говорих с разследващата полицайка. Обеща , че ще се погрижат за Мъри , ако още е там и не е избягала в трагичната вечер през външната отворена врата. Имало къде да я настанят докато си дойде сестра й. Утре ще се обадя пак.
Имало къде да я настанят. Дано е така !
Голямо благодаря, Дори!

# 186
Цитирам си поста от друга тема, че ги обърках малко. Е, поне е за животни, де.

Светъл път на Недоволна! И дано се намери дом за котето й.
Мишето се промени, откакто я няма Белка. Не иска да яде, а все ме води до шкафа с храната, но явно, защото се надява Белка да е там. Тя си отваряше вратата и се "обслужваше" със сухата храна и понякога си лежеше вътре. Така си го обяснявам, може и да е друга причината. И непрекъснато ми "говори", но не знам какво иска да ми каже. Като й обърна гръб ми скача на прасеца и ме хапе, засега не силно, но вчера се опитах да я махна и ми се хвърли на ръката. Добре ме одра, до кръв. Имам чувството, че нещо иска да ми каже и като не я разбирам, ми се хвърля на крака. Слагам й суха храна, гурме, варен черен дроб, не го яде, а само мяука и ме гледа настоятелно. С Белка си бяха екип, хранеха се заедно, играеха си... Сигурно я търси, но какво се опитва да ми каже?

Ред, дано Сакура се прибере. Представям си какво ти е. Hug

# 187
Адмирации за усилията ви за да се спаси Мъри, момичета. Абсолютен респект към всички вас!

Стискам палци за Ред и Сакура. Късмет ви трябва, не губете вяра и действайте както си знаете.

# 188
Дори, благодаря. Радвам се, че разследващите ще реагират адекватно.
Шарлот, адмирации и към теб.
Страхотни сте, момичета, всички до една. Heart
А, сега да платя данък с една полусинеока, полузеленоока Мая Wink :

# 189
Да питам някой има ли такива постелки за пред котешката тоалетна дето целта им е да събират песъчинките от лапите? Ефективни ли са или рекламен трик?

# 190
Аз имам такова килимче. Събира се по него голяма част от изхвърлената от зариване постелка. От лапичките на бебетата не може да обере, защото те излизат със скок от тоалетната и прескачат килимчето Joy
Блеко ходи навън. Само, когато вали и е мокро ползва вътрешна тоалетна. Той излиза с финес и стъпва на килимчето. Пак има и навън боклук, но е значително по-малко.

# 191
Посъветвайте ме от кой от зоомагазините да купя.

# 192
От скоро сме с такава постелка, че на малкото не можем да му смогваме да чистим. Върши добра работа, добре че взехме големия размер. От Амазон е нашата.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 12:05 от Mößbauer-Effekt

# 193
И аз това искам - малко от малко да намалее пясъка. Като някаква кариера сме. Мъжът ми отговаря за почистването на тоалетната. Обаче отказва да замита с метличката наоколо. А ръчна прахосмукачка на батерии нещо ми се струва твърде голям разход само заради тоалетната на Ришко

# 194
  • Sofia
Може ли картинка на тези постелки, че ми стана интересно? За пръв път чувам/чета, че има подобни.

Общи условия

Активация на акаунт