Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какво е текущото състояние на котката на име Мъри?
Какви са реакциите на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какво е текущото състояние на котката на име Мъри?
След смъртта на Недоволна, котката Мъри остава без грижи. Приятелка на Недоволна се опитва да убеди близките й да се погрижат за котката, но без резултат. Участниците изразяват готовност да помогнат, като предлагат временно настаняване, хранене и грижи за котката. Полицията работи за намирането на изгубената котка на име Мъри, която е била оставена в апартаментът на Ралица. Съседите са загрижени и се надяват тя да бъде намерена безопасно. Котката Мъри е взета от полицайка, която се ангажира да я гледа, докато бъде намерен сериозен осиновител. Сестрата на Недоволна категорично заяви, че няма да вземе котето със себе си в САЩ, така че се търси постоянен дом за Мъри. В момента Мъри е в безопасност при полицейска служителка, която действа като приемен родител, докато се намери постоянен осиновител за нея. Предпочитаният кандидат трябва да има опит и търпение, тъй като Мъри е страхлива и недружелюбна към непознати. Тя е на 9 години, била е единствено коте и не е социална. В момента се тества нейната социализация с други животни при полицейската служителка.
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Защо апартаментът е запечатан с животното вътре?
-
Какво да направите, ако не можете да получите достъп до котката?
) Емоционална съм, даже в повечко знам го, ама се контролирах някак си, ама сега... толкова добрини вършите, това обединяване около проблемите на душичките, разтапям се! Няма да изброявам никове ще пропусна някой неволно, но съм в Рая сред Ангели! Добре, че ви има! Котетата правят чудеса с хората, как да не ги обича човек!
Оплаква се детето