Нашите кухни - тема 95

• 45 125
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • на последния етаж
Отляво.

# 181
  • София
Мисля, че няма особено значение, освен ако не запира врати на шкафове, в които държиш съдове и ще ти пречи на разтоварването на машината.

# 182
Все пак при мен и крилото с чекмеджетата с чинии и тенджери е отляво. Ако машината беше в дясно щеше да падне голямо въртене.

# 183
  • София
Не чак толкова. При мен са вдясно пералня, комин, мивка и в ляво от мивката си прибирам чиниите. Не съм усетила неудобство.
Сега в новата кухня миялната трябва да е от ляво на мивката, чинии и подобни над тях, но прибори, тенджери на дясната стена на кухнята... При все че е половин крачка, пак ще си е съвсем ок. В крайна сметка всичко е все пак на една ръка разстояние в повечето кухни.

# 184
Моята е отляво и ми е удобно, въпреки че съм десничар.

# 185
Моята е от дясно. Никога не съм мислила, че ще ми е неудобна, аз съм десничар. С всичко се свиква.

# 186
  • Пловдив
Моята мивка е на една скосена ъглова стена и съдомиялната се пада на почти прав ъгъл в ляво нея. Чекмеджетата, в които държа основната посуда са от дясно на мивката и ми е супер удобно така, защото отваряйки вратата на съдомиялната и най-долното чекмедже, където стоят чиниите и купите, не се навеждам хиляда пъти, докато прибирам измитите съдове

# 187
  • на последния етаж
От кой препарат за стъклокерамичен плот сте доволни?

# 188
От кой препарат за стъклокерамичен плот сте доволни?
Аз ползвам този:
https://store.justsmile.space/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1% … r-beckmann-250-ml

# 189
И аз използвам същия.

# 190
  • София
Аз и от Mellerud съм доволна, два препарата са - гел и спрей, в Баухаус ги продават.

# 191
Моята кухня е готова

# 192
Много е хубава. Само пералнята мисля че щеше да е по добре във бяло да е.

# 193
Имам на няколко места в кухнята да срежа по размер и залепя тази лайстна на гърба на плота там където не е окантовано. С какво да я срежа и с какво да я залепя за да остане здраво? Лайстната мисля, че е алуминии.

Скрит текст:

# 194
  • Пловдив
Реже се с ъглошлайф, а за лепенето мисля, че с хелметекс.

Общи условия

Активация на акаунт