За и против мокрите кърпички

• 5 213
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: T o n i
Цитат на: nikol78
Цитат на: secretgarden
.....освен това смятам, че са вредни

Кажи го на дъщеря ми, добре че бяха тия кърпички, задника й още щеше да е като на маймунче от водата Laughing

Добре, а след миене на дупето с какво я мажеше ?

Със същия крем, с който и след кърпичка. Просто кожата й не издържа Sad
После прочето в Спок, че при подсичане препоръчва 2 варианта - миене без сапун /продължаваше да си мирише Embarassed / или влажни кърпички. Питах педито, препоръча ми го и една приятелка и така вече 3.5 месеца сме със супер чисто дупе Grinning

# 91
Винаги моя дупето когато има акУ Simple Smile Първо с кърпички почиствам идеално и после мия дупе и пишката. Сртахувам се от инфекции.
На една позната детенцето навлякло някакво коли бактерии от акУто Sad

# 92
твьрдо ЗА мокрите кьрпички. дупето мием с вода само като се кьпем и по изклучение ако се е оакал до ушите . мисля че при миене на всяка смяна на памперса , ще се подсича по често . с крем за подсичане мажа само вечер , за да не се изнежва кожата и да се налага после да го мажа с такьв до по голям . за сега имаме бебешко дупе мечта . и с яна никога не сме имали пороблеми от рода на обриви и подсичане.

# 93
Цитат на: makrust
btw Да попитам като не се е наакало бебето какво бършете с кърпичките? Аз просто сменям памперса.

Е ти ме уби!
Ти като пишкаш не се ли бършеш? А та яурина дето е по тая нежна кожа?
АЗ моя го миех до 4 месец на всяко сменяне на памперс.

# 94
С две ръце за мокрите кърпички!

# 95
Цитат на: nikol78
Добре, а след миене на дупето с какво я мажеше ?

Със същия крем, с който и след кърпичка. Просто кожата й не издържа Sad
После прочето в Спок, че при подсичане препоръчва 2 варианта - миене без сапун /продължаваше да си мирише Embarassed / или влажни кърпички. Питах педито, препоръча ми го и една приятелка и така вече 3.5 месеца сме със супер чисто дупе Grinning

Ох, явно е много фина госпожицата Simple Smile Добре, че поне си намерила начина Simple Smile
Все пак според мен такива кожи са рядкост Simple Smile като цяло пак съм си "за" течаща вода Simple Smile

# 96
Ох, явно е много фина госпожицата Simple Smile Добре, че поне си намерила начина Simple Smile
Все пак според мен такива кожи са рядкост Simple Smile като цяло пак съм си "за" течаща вода Simple Smile

Аз преди да родя, ако знаеш как ги овиквах тия кърпички, сега ме е срам пред моите познати като кажа, че ползвам. През цялата бременност повтарях, че ще мия само и такова нещо като кърпички няма и да купя, но .... Embarassed

# 97
Ами аз на каката мия дупето след като е акала,ако сме си в къщи та какво остава за бебето.Мокрите кърпички ги ползвам навън.И съм си за течащата вода.Не им е изсъхнала кожата нито са се подсекли.За справка в болницата докато бяхме ги бършеха само с кърпички тогава ми се подсякоха.

# 98
Твьрдо За.Мия му дупето ведньж-два пьти на ден.

# 99
Цитат
мисля че при миене на всяка смяна на памперса , ще се подсича по често

Не мисля така. Синът ми имаше страхотни проблеми с подсичането. Лекарите ни забраниха кърпичките- мием вски път. Сега, като попорасна използвам кърпички само на вън и то ако няма друг начин. Всеки път след измиване и хубаво подсушаване намазвам с крем или вазелин. Наистина, ако детето вече се е подсякло се препоръчва да не се мие със сапун и да не се слагат кремове със цинк, за да диша кожата. Аз слагах вазелин по това време и той добре се измива с хладка вода. Кремовете със цинк залепват и е доста трудно да се измият при следваща смяна, особено ако не се използва сапун.

# 100
Против. Ането се подсича от тях - какво да се прави, принцесата е с чувствителна кожа. Ползвала съм отначало, но ми е жал да я гледам червена.

# 101
  • Варна
Ползвам ги и ги отчитам като голямо удобство.
На Маиното дупе пък не й понасят кърпички "Нивеа". Отначало употребявах "Памперс", а от доста време "Хепи бейби" и някви други от по 2 лв, оранжевки.. Добра работа вършат. Flutter

# 102
Твърдо за !Мия дупе вечер с банята и ако е много зле работата през деня
 Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower

# 103
Карпите са добри,но при наакване(особено при по-сериозно)-добро миене!! Wink така ми каза лекаря-по-добро било за пи6лето да е добре измито,за да не попаднат мрьсотии жатре Simple Smile

# 104
Цитат на: Sunny bunny
Аз пък не знам как да гласувам Embarassed , защото винаги първо ползвам мокри кърпички, а после мия на чешмата.

И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт