Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 391
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 945
Изпратих скрийншот на картата с активиран купон за млечните

# 946
Подарявам...
Скрит текст:

# 947
Здравейте! Някой ползвал ли е уреда за почистване на прозорци?Има много неща в комплекта,като: две приставки с пера, пръскалка с две микрофибърни подложки , телескопична дръжка...Цената е намалена от 90 на 70 лв.

# 948
  • Бургас
Големи са тарикати еййй!  Дечко обича техните смутита и реших днес да го зарадвам, че нали има купон за тях и всеки две от тях идват по-евтинко от обикновено. Както винаги кашончетата бяха пълни с микс от различните видове, като ми направи впечатление, че повечето са с нови опаковки и така не успявах да различа тези 2 вида, които предпочита наследникът. Взех 4 според цвета - 3 от новата визия и 1 от старата. И сюрпрааайз - на бележката вкъщи установявам, че нито едно не е намалено, защото явно старата визия само е на промоция, което не пречи в магазина под етикета да са основно тези с нова и то смесени с другите. Как пък един път не се объркаха в полза на клиентите, а всеки път ние сме прецакани???

Вчера пък на мъжа бях дала поръчение да вземе от любимото ни крема-сирене, дето дават само по 3 броя на ниската цена и за целта му снимах и моята карта, че да вземе и с двете приложения. Изпиукало му, видял на екрана че е чекирано приложението и всичко си било ОК. Само дето преди тотала явно е разлогнало, както се е случвало и друг път и нито на намалена цена ги е взел, нито ми е отчетено нещо в приложението... Все по-често им се дразня напоследък и ще ми писне накрая Confused

# 949
На мен вече много ми писна и ходя за 2-3 неща и то само в съчетание с Кауфланд.

# 950
Много благодаря на всички, които ми изпратиха купон!
На него пише 27бр.
Значи ли, че с един купон мога да взема 27 бр от тези детските млечни , които са 6 бр със слона?

# 951
Много благодаря на всички, които ми изпратиха купон!
На него пише 27бр.
Значи ли, че с един купон мога да взема 27 бр от тези детските млечни , които са 6 бр със слона?

Не, на купона е описано.
Макс 3 бр от всеки вид.
Купонът обхваща 9 вида артикули - 9 разл.вида х 3 опаковки = 27 опаковки общо могат да се купят от артикулите.

Може да купиш само 3 опаковки от изварата със слона.

# 952
Днес купих пастет в пластмасова кутийка с печена свинска шунка (май). Изненадах се, че вече има и друг вкус и реших да го пробваме. Дали става? Липсва ми вариантът с пипер...

# 953
Вчера ми попадна пред очите хартиената брошура.😄 Сьомгата вярно пише, че е по 3,49 лв за опаковка...😆😆😆
Това не беше ли пушената?

# 954
Откога чакам пастета с пипер.... При нас е само патешки от няколко месеца.

# 955
Интересно утрешните купони ги няма.
Обикновено досега в неделя се показваха купоните от понеделник.
Иначе имам и известие за нова оферта - само в моя филиал минерална вода saguaro 1 литър минус 50% на всяка втора вода.
Разцъках по филиалите, и по околните филиали има същата оферта..

# 956
  • Буркина Фасо
при мен са налични - 12 купона от понеделник.

# 957
  • на майната си
Отзиви за прахосмукачката 2в1, която е в следващата брошура?

# 958
Здравейте.Стария ми гофретник се скапан, а вчера видях в лидл двоен и се чудя дали да си го взема.Има ли някой такъв и ако може мнение.

# 959
Здравейте 😃😀 влизам с молба.
Имам обезвлажнител на Силвър Крест но нямам упътване за него. Нямам представа на колко процента да го настроя.
Ако някой от вас има същият уред, бих помолила да ми снима книжката.

Общи условия

Активация на акаунт