Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 332
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София/Испания
Има ли мармалад от шипки в Лидл?

# 1 021
  • София
Има ли мармалад от шипки в Лидл?
Има, Родна стряха.

# 1 022
  • София/Испания
Благодаря!

# 1 023
  • shumen
Има при нас мармалад от шипки.
От тостера съм доволна аз.

# 1 024
Здравейте, това чоризо, което ще е от петък дали е добро и необходимо ли е задължителна термична обработка?

# 1 025
  • In transit
Здравейте, това чоризо, което ще е от петък дали е добро и необходимо ли е задължителна термична обработка?
Това чоризо е от преопакованите крайчета, на които им слагат допълнително консерванти, за да могат да им удължат срока. Готово е за консумация, дали е ОК, да кажат тези, които го ползват.

# 1 026
Кой гофретник е по-добър - този на промо тази седмица в Кауфланд или този 3 в 1 на Лидл? В чуденка съм кой да взема.

# 1 027
Ако ти е нужен само гофретник, вземи този от Кауфланд.
Аз купих лидълския преди време, за да правя закуски за училище на детето (гофрети и сандвичи). Нямам много място и с комбиниран уред се пести място.
Гофретите стават малко бавно на лидълския. Ако трябва да закусят повече хора, може би ще е проблем.
Аз съм доволна, защото отговаря на моите нужди.

# 1 028
Аз имам кауфландския - доволна съм, пече гофрета за 3-4 минути, може би....не съм засичала, но стават бързо.
Преди единичния бях взела двоен - е там нямаха изпичане и за 20 минути.
Не мога да дам отзив за уреда 3 в 1

# 1 029
Пасаторите на Лидъл добри ли са? Необходим  ми е мощен, който няма да използвам често🙂
Ако са различни варианти, моля за ориентир със снимка.
Благодаря предварително🙂

# 1 030
Хубави са им пасаторите. Моят съвет е да вземете такъв с метален накрайник.

# 1 031
Гофретника от Кауфланд го харесвам повече от уреда 3 в 1 на Лидл

# 1 032
  • shumen
Аз имам този от Кауфланд и съм доволна.

# 1 033
  • до най-прекрасния мъж
Хубави са пасаторите. Моят е бял с имитация на дърво, метален накрайник. В комплекта има мензура и тел за яйца. Ползвам го доста покрай детето, а и не само и все още е жив.

# 1 034
  • София
Пасаторите на Лидъл добри ли са? Необходим  ми е мощен, който няма да използвам често🙂
Ако са различни варианти, моля за ориентир със снимка.
Благодаря предварително🙂
Аз много го ползвам,основно блендера.
Предния беше метален Gorenje,но беше на около 10 години и един хубав ден просто гръмна.Много ме беше яд,няколко часа по-късно взех от Лидл докато стигна до Технополис за нов,но пък остана за постоянно,а хич не му давах големи надежди.
Доволна съм,върши ми перфектна работа и хич не ми е зор да го сменям в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт