Отговори
# 705
  • Агент под прикритие
Рожденници ли имало? Честито! Да почерпят! Grinning

Джеймс, относно защитата на личните данни, случай от наскоро. Попадам през Гугъл на клип в ТикТок, който е частен, защото профила е частен (следователно, външни не виждат нищо), но въпреки това Гуглето ми предостави директен линк, с който успях да го видя. Изглежда когато търсиш профила на човека през системата им, няма да ти покаже нищо, но Гугъл в случая казва "Ооо, извинявайте, не видяхме, че сте си направили профила частен..." Joy
И това е само един от многото примери за "защита на личните данни/пространство"...

# 706
Благодарско ви! Верно, че съм имала празник фчера. Днес го прочетох в сайта на единия от складовете. Grinning Ми, ше се черпим, какво да правим. Макар и със закъснение. Grinning

A.I.A, мерси. Grinning

Джасте, не е лесно с възрастните хора, ама няма много да се втелясвате и така.
Скрит текст:
Ангажирайте я, с каквото позволява положението, защото като нямат какво да правят съвсем се вторачват да си намират проблеми.

То вече ден стана, ама:

Почерпката - подходяща за закуска. И да залепнете от сладко. Joy

И от ходенето до Райското пръскало:

Скрит текст:

Райското пръскало - без вода:

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 11:48 от ina.ina

# 707
Благодаря пак на всички!

Джасте, точно поради хамалогията (без въобще да е сравнима с вашата Smile) спрях с единия от любимите риболовни методи - фидерния. То столове, то калъфи с 3-4 въдици, то сакове със захранки, та червеи, та бели червеи, та царевици, та топчета (115 вида), та хранилки, та сакове с живарници, кепове, кофи със ситА, та ... леле майко! А дори и сегашната ми кола не е комби...
Инак нищо не продавам, щото съм купувал най-доброто, а съм и фетишист  Joy
Друго си е спининга - една въдичка, чанта с примамки, щипка за уста и ... това е, щото и риба не вземам.
Ама това е на теория, че и на спининг не съм ходил от година Joy
Стискам си палци за догодина

пп Инче, много красиво

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:44 от Doppel T

# 708
Допел, и на стената си стоят добре, ама топкай ги от време на време...

Инче, голяма свежарка си и жилка.. Kissing Heart
на пръскалото повтори пак на пролет, за да имаш по-живописни снимки и да се наквасиш хубаво..
разходили сте се хубаво поне..

# 709
  • София
Инче, голям си сладур Heart
Райското пръскало на пролет, да. Иначе йок вода.

# 710
  • Далечният изток
Ммм много хубави снимки... Хубава разходка и хубаво Инче Heart

# 711
Инче, голям си сладур Heart
Райското пръскало на пролет, да. Иначе йок вода.
С първото изречение съгласна, с второто не. Преди две години, краят на юни, имаше си и още как!

# 712
Тва, нашето с разходката, му се вика да фанеш тен есента. Лелей. Joy

Мда, където и да се ходи, най-красиво е през пролетта. На хижата видях 1 мама котка с котенца, ама не можах да ги снимам. Пухкави всички. Аз се занимавах да им късам салам на парченца, па посли съ скриха. Яд ме беше. Само кучетата снимах - те па сичките налягали на сянка под пейките, та едва се забелязват. Grinning Явно на всички им беше жега. Grinning

Eлифче, края на юни го броя за пролет още. Joy

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 12:54 от ina.ina

# 713
  • София
На мен лалетата още не са ми цюфнали hahaha

Ами, не знам, Елиф, но от 5-те ми ходения юли-август, нито веднъж вода не видях, някаква влага и това е. Виж, април беше водно, снежно и кално Mr. Green

# 714
И шефката ми е наясно откъде извира мъжката любов ...

# 715
  • София
Ох, много се забавлявам с тоя човек, историята ми е до болка позната!

https://fb.watch/niyIIDhupe/

Днес моята бебинка взе книжка Blush

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 15:56 от Ms.Gorgeous

# 716
Поздрави за нея! Да стане по-добър шофьор от майка си, учейки се на нейната кола, докато не вземе своя Smile

# 717
  • София
Аз май останах без кола….

# 718
еее, честито да ѝ е..имаш си вече личен шофьор..

# 719
Ох, много се забавлявам с тоя човек, историята ми е до болка позната!

https://fb.watch/niyIIDhupe/

Днес моята бебинка взе книжка Blush

На "всички изрядни семейства имат 15 точки..." спрях да гледам, че тоя не се чува какво говори!
Брак, двама работещи с платени с отвращение данъци, никой няма инвалидност или хронични заболявания, мисля че над 12-13 точки е просто невъзможно!
Единствената мушенгия, която сме си позволили е да се запишем като съседи по адрес, че в краен случай нещо да ивъртим. До там не се стига, защото хората директно се разболяват и си плащат.
То е срамно да се интересуваш как хората вадят повече точки.
Аз казах, че здраво дете няма да го изкарвам болно и че родители спортували цял живот по 180+ и 190+ не отива да си слагат талони за инвалиди по колите.
Другия вариант е 5.000 ако има кой да ти ги вземе и влизаш със същите обстоятелства, но с измама. После като разберат, че си излъгал нищо не ти правят и не отписват детето, т.е. плащаш си да излъжеш.
Практиката обаче ме е научила, че поетаПно тези тихи корупцийки и схеми така безобразно изгърмяват, че хората с години обикалят по полици и съдилища. Може вече да си забравил и получаваш призовка.

Затова частна. И един ден след две години и половина не щеш ли ни се обадиха от най-хубавата държавна, че няколко не се записали. - т.е. Така са избезобразничили със системата, че са ги приели на няколко места едновременно.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 06:55 от Тифи19

Общи условия

Активация на акаунт