Започване на работа като учителка за първи път

• 8 632
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
Този коментар прозвуча малко грубо, още малко ще ме изкарате глупава, все едно майка ми от немай къде ме е записала насила за да имам висше, напротив аз съвсем друго исках да уча, но защото се намира в друг град и не можех да си помисля да пътувам. Щом не става, явно и съдбата ми казва, че не е моето, все пак не е един път или два пъти, а се случва за 6 година подред.

# 76
Ако грубостта ще те накара да излезеш от удобството да си жертва- ок, нека е грубо.
Но да проработи в твоя полза.

# 77
Аз отправих въпрос за учителството, а вече стана съдене за личния ми живот

# 78
  • Melmak
Опитваме се да помогнем, но ти се имаш за нападната.

# 79
А ти какво мечтаеше да учиш?

# 80
Не искам да работя в болници, нямам телк, защото при това заболяване ходиш само за изследвания, няма телк

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 17:54 от movies

# 81
  • В страната на мечтите.
Въобще не задължително магистатурата да е скъпа - аз тази година съм приета и ще ми струва 350 лева на семестър в задочна форма.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 15:28 от Трополинка

# 82
  • Melmak
Скъпа е ако се преквалифицираш. За неспециалисти винаги е платено.

# 83

Или с музика, или здравен мениджмънт щях да уча

Потърси си работа като санитарка. Ти не каза да имаш ТЕЛК, по мое мнение щеше да имаш, ако е чак толкова сериозно положението с автоимунно заболяване, че да имаш противопоказания за работа.

# 84

Или с музика, или здравен мениджмънт щях да уча

Потърси си работа като санитарка. Ти не каза да имаш ТЕЛК, по мое мнение щеше да имаш, ако е чак толкова сериозно положението с автоимунно заболяване, че да имаш противопоказания за работа.
Какво общо има здравният мениджмънт със сменянето на памперси в болницата?

# 85
Какво общо има здравният мениджмънт със сменянето на памперси в болницата?

Има общо болницата, че санитари се търсят, може да натрупа някакъв стаж и да изкара пари да учи, а и че може да създаде някакви контакти (евентуално), които да ѝ помогнат, ако реши да учи в тази сфера. Обаче сега видях, че тя не иска да работи в болница. Със здравен мениджмънт къде мисли, че се работи? Може би в някое подразделение на НЗОК, ама там са вече наистина с връзки, и като цяло човек без опит никой няма да го сложи да управлява, най-много болничен администратор. Да не говорим, че почти всички медицински сестри, акушерки и пр., решат ли да карат магистратура, избират точно здравен мениджмънт или някакъв друг мениджмънт, свързан с болниците. Нея ли ще назначи някой, дори не ми изглежда да е от типа с организаторски умения, или някой с опит в системата и с познанства в болницата?

# 86
  • Melmak
Здравен мениджмънт не завършват ли лекарите, които искат да станат шефове на самата болница? Човек без медицинско образование преди това какво ще работи ако завърши Здравен мениджмънт?

Някоя по-перспективна магистратура измисли.

# 87
Както са представени нещата, според мен е най-добре да надгради педагогиката с нещо музикално, за да може да стане учител по музика, щом музиката я влече (на близо 30 е малко късно за консерватория), сигурно и за детска градина ще е с предимство при назначаване, ако има специализация. Моите племенници в детската градина имаха музикална група, извън задължителното в детската градина, беше по желание и ходеха след това децата по разни поводи да пеят.

# 88
Говорих за хореография, нещо свързано с танци, втора педагогика няма да уча. Здравен мениджмънт и медико социални грижи има магистратура, която не е задължително да си лекар, има я и за неспециалисти и освен в нзок, може да се работи и в социалната сфера, но не ме пускат във Варна, нито ми дават пари за магистратура, те искат да работя като учител на всяка цена

# 89
  • Melmak
но не ме пускат във Варна, нито ми дават пари за магистратура

Моля те, спри с това, че не те пускат. На 30 си. Никой не е нужно да те пуска някъде.

Общи условия

Активация на акаунт