💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 089
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София

Виктория - тя била спасила племето на пъзела,била герой - сори,мацка,ама девойките ти казаха как да наредиш 60% от пъзела,така че всички сте героини, има още доста път да извървиш,за да станеш наистина ключов играч в племето (ако изобщо се случи).

Точно! А от друга страна девойките й "преразказаха" наредения вече пъзел на мъжете.
Относно Дунев-ами нямаше как водещите да не огласят решението му,защото са строени трите отбора и очакват да се обяви евентуалното предимство за играта.
Последва обаче включване от Туньо,който някак използва "за някого". После пък,пак той поиска да реди пъзела-не знам,не знам...може да е агент Simple Smile

# 1 066
  • Другата България
Еххх, тези пусти шоута - рано започват всяка година! Още сме лятно настроени, те бързат да ни приковат пред тв.
Благодаря, Дяволе! Beers
Страхотен каст, много ударно начало! За сега всички са ми интересни и честите синхрони на определени персони не ме дразнят, ще дойде ред и на другите да се изявят. Сега ще изгласувам почти всички опции. Smiley

Туристите според мен са хора на продукцията и ще ги ползват да режисират игрите. Трябваше им неочакван край и бам Туньо го осигурява. Трябва им скандал и Цецо го подклажда. Ще има нужда от флирт и джуки и ей я мисис насреща.

И аз така виждам нещата. Туньо във визитката си спомена дългогодишни посещения при психолог, тренирал всякакви пъзели, премяташе се на успоредка в парка, виждаме го как минава халки и стени...изобщо човека си ми изглежда 100% подготвен - непукист и тотален стоик, който не можеш да извадиш лесно от дзенна.
Виолета и Мартин също са си провокатори в добра спортна форма. А Моника е точно за цвят и майтап с външния си вид. Персонажи по учебник вече пето издание.
Видях, че Михаела е тренирала също Дени и Виолета. Wink

За финала на снощната игра имам усещане за стоп камери: "Хаййдеее Амазонки, качете ги тези варели, че ви чакаме тук. Туньо се уби да побутва това "Спасение", взе да става подозрително дори и при монтажа, който и без друго не ни е сила..."
Просто бе ред момичетата да повдигнат спортен дух.
Да, същото мисля и аз, даже нещо такова драсках по нощите. Сигурна съм, че си беше чиста режисура това с Туньо. Ама много аматьорски го отигра нещо. Sunglasses Чудя се обаче това на Женя Blush,  пардон, на Виолета театро ли е, или такъв си й е манталитета? Че ако ще следват и нишката с отношението и тона към своите, значи Монката е на ред....

# 1 067
Определено изказването на Туньо беше много удобно, за да захапят Ралица и Димо по темата. Определено Туньо издъни пъзела много удобно, за да могат тази вечер за се сблъскат Амазонки и Гладиатори и Амазонките да натрият носовете на мъжагите, като висят на стойки. Определено Туньо има голям усет и такт относно хода на играта!

# 1 068
Червените са на резиденцията, но сините не са на Дивата река. Дори снощи на заден план се виждаше къщата, бяха на терасата. Туньо бе седнал на стол и си бе опънал краката, привилегия която на Реката нямаш. Вили седеше на стълбището. Някой вярно гледа картинки от миналия сезон, но не съм аз.
Не съм казвал резиденцията, казах вилата, в смисъл извънградска къща. Можех да кажа хижата. В друг пост казах, че са на стопанството, а червените- на лукса.
 На няколко пъти вече говореха, че са по-добре от жълтите, които са на реката, умират от глад и са съвсем зле.
Отпадналия отбор засега не го включвам в сметките, иначе те са най-зле.

Впрочем всичко това е маловажно. Да, Виолета е дразнеща с опита си да се налага и да натяква, но в конкретния случай бе права, макар че начинът по който му обясняваше само ще го озлоби. Проблемът не бе че се надцени. Проблемите бяха три
1. Направи бомбастични изказвания, колко е лесен пъзела
2. Като видя че не става не отстъпи и не прие акъл, заради високото си его.
3. Като падна започна да прави стойки и да вика "е, номинирате ме и няма проблем". Ами не има проблем, той и следващият път ще се държи така.  Ако бе казал "повече няма да правя така" по друг начин щяха да се държат с него.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:23 от Не се сърди, човече

# 1 069
Червените са на резиденцията, но сините не са на Дивата река. Дори снощи на заден план се виждаше къщата, бяха на терасата.
На няколко пъти вече говореха, че са по-добре от жълтите, които са на реката, умират от глад и са съвсем зле.
Отпадналия отбор засега не го включвам в сметките, иначе те са най-зле.

Сините са на резиденцията, а червените на стопанството.

# 1 070
Ъъъ... сините са на резиденцията.

Още одеве ти писах за Дунев, че е на резиденцията.
Яко си се омотал, Сняг Simple Smile

# 1 071
Може би при Виолета е комбинация - мантатилетът й е такъв, а продукцията се е възползвала от това да я вкара в определен сценарий и сега тя се вихри на поразия.
Виждам прилика с Джаферович, но при нея нямаше такава грубост и агресия. Много хитро плетеше и играеше.

Сняг, червените са в стопанството, сините са в резиденцията, жълтите са на реката. Отшелниците или както там се наричат, са на някакъв плаж.

# 1 072
  • Другата България
Сняг, хайде отново.
Сините са на резиденцията.
Не внимаваш в картинката.
Верно си се омотал здраво.

Може би при Виолета е комбинация - мантатилетът й е такъв, а продукцията се е възползвала от това да я вкара в определен сценарий и сега тя се вихри на поразия.
Виждам прилика с Джаферович, но при нея нямаше такава грубост и агресия. Много хитро плетеше и играеше.
Затова и писах....май, че е класа, или по-скоро "класа". Имаше там едно - две избухвания към Мишето и Ралица, показа си рогата, и Фифо ковеше зад кадър, но не като тази, факт.

# 1 073
Мартин и Виолета ми направиха лошо впечатление в разговора с Туньо. Той беше виновен за загубата, но както на терена, така и в резиденцията пое отговорност за това, не се оправда и прие критиките. Това обаче на хора, настроени за скандал не подейства и продължиха да го натягат без дори да има за какво. Какво повече да направи или отговори от: виновен съм, заслужавам да бъда номиниран и съжалявам.

Оттам според мен започна да ги дразни, за да си осигури предимство, а именно - да си избере съперник. Ако всички гласуват за него са 7 на 1, което автоматично му дава свободата да си вземе, когото пожелае вместо да има риска от някой "човек на честта" като Дунев.

# 1 074
И аз да изкажа мнение в любимия форум.
До тук сезона изглежда много обещаващ - има ярки образи, има подготвени играчи, има заявки за стратегии и има и малко драма и скандали (за къде без тях в българско риалити).
Имам разбира се забележки - снощи се започна с интригите на продукцията - нещо, което сме го обсъждали многократно, че е недопустимо, но продукцията не я интересува.

Голямата ми забележка и проблем с Игри на Волята като цяло са ми спойлерите. Недопустимо е да се допуска изтичане на информация, клипове, снимки итн.
Щеше да е многократно по-интересно нищо да не излиза и хората да са в очакване.
Дори бях подготвил една изключително интересна игра, която уви се обезсмисля от течовете на информация. Жалко!

# 1 075
Сняг, хайде отново.
Сините са на резиденцията.
Не внимаваш в картинката.
Верно си се омотал здраво.

Затова и писах....май, че е класа, или по-скоро "класа". Имаше там едно - две избухвания към Мишето и Ралица, показа си рогата, и Фифо ковеше зад кадър, но не като тази, факт.

Мери Ан, ти писа, че сините са на Дивата река. Явно не само аз не внимавам. Аз допреди поста на Мина Атова, когато каза, че са на резиденцията, въобще не бях твърдял, че са там, казах в един пост че са на стопанството и един - че са във вилата. По-горе Мила Атова каза че са на резиденцията и аз приех, че на къщата викате резиденция.
Всичко това е без значение.
Яд ме е първо колко са нечестни сътезанията - повечето са силови, при положение че имаме отбор изцяло от мъжаги и изцяло от жени.  Предполагам, че е умишлено,.
Яд ме е и че отрано почнаха интригите.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 12:50 от Лорд Сняг

# 1 076
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Проблемът на сините е в огромното его на всички. Защото Виолета беше права за това как се реди пъзелът, но тези детски цупни, тропане с крак и агресивното поведение ако някой се осмели да не я послуша, са меко казано смехотворни и би трябвало да са неприсъщи на човек на нейната възраст. По някаква причина намрази Момчил от първия момент и започна да си проекти върху него някакво несъществуващо неуважение и мизогинизъм.
Туньо също имаше право да си опита силите на пъзела, но като видя, че се е ошашкал и омотал, можеше да започне да слуша тези, които му помагаха, вместо тъпо и упорито да настоява, че държи да направи първо рамката.
Идеята за саботаж ми е абсурдна. Защо би саботирал, каква полза и смисъл има от това? Те са от три дни заедно, не се познават още, но са най-балансираното племе, силни са, до момента всички игри бяха техни, а и са на Резиденцията. Единствено ако действително е човек на продукцията и това да паднат е някакво партийно поръчение, но отново не виждам особен смисъл от това.
С толкова голямо его, въпрос на много кратко време беше да се хванат за гушите. Ако не беше този тригер, щеше да е друг.

На мен до момента най-непоносима ми е Виктория. Само претенции и мрънкане, а с нищо не е блеснала на арената до момента. И за пъзела няма какво да се тупа в гърдите, хич я нямаше и нея, добре че момичетата й помагаха.
Много съм впечатлена обаче от Мудева. Това момиче може да не е най-бързото и най-силното, но се хвърля като лъв в битките. Страшно приятна изненада е за мен, защото в началото бях изключително скептична за възможностите й.

Сега се връщам да ви чета.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:14 от Reinа

# 1 077
"Straight in your face" хората смятах,че преди всичко са честни,освен директни,а лелята послъгва на дребно,за да е отгоре,някак не ми се връзва.
Да,и мен Мудева вчера много приятно ме изненада,не мрънка като Виктория,няма ревлива Елица 2.0.Ще се радвам ако Оряшкова,Ива,Мудева достигнат напред.Цвети ми е 50:50 дразни ме,иначе е доста способно момиче.

# 1 078
  • Другата България
Joy Сняг,
писах, иронично саркастично го писах, но явно не си разбрал изобщо. Няма го усета към детайла, само общата картинка....Cold Sweat
Както и  да е, надявам се да ти е ясно вече Дунев къде е, че то не остана, другата седмица надали ще е пак там.

# 1 079
Мери Ан, ти писа, че сините са на Дивата река. Явно не само аз не внимавам

Иронизираше те.

Общи условия

Активация на акаунт