💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 124
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 050
Освен Туньо да се беше удавил в морето,че да демонстрира колко съжалява.
Видях,не се вслуша на пъзела,даже му се издразних на коментарите за Вальо/мисля,че така се казва/,после като почнаха да го нападат,ами,извинявай,ама това е голям мъж,какво си се размахала там и като класна на подготвителна група се караш.Елвиса и той сто пъти едно и също пита,хем му отговори,да си се бил пробвал Туньо на пъзел вкъщи,ок.
Както и да е,като загубят все ще има такива циркове.

# 1 051
На мен ми се струват твърде малко грошовете за сериозно предимство. Освен това поне пред камерите никой не му  е казал, че дъщеря му е в сътезанието. Друго е да имаш близък в другия отбор, друго е да работиш на голи предположения.
И после ако цепиш колектива, заради близък това е несправедливо. Принципно за мен не трябва да пускат близки, в един момент да речем остават трима, много ясно че другите ще направят съюз срещу теб. Това е един вид Биг Брадър.

Негово право е да избере личната изгода и не го скри от отбора. До тук всичко е ОК. Но защо отново водещите разкриха детайли и като цяло се държаха все едно искат да насъскат племето срещу него? Отново се случва така, че участник не е сигурен дали няма да му разкрият пред всички стратегията и да го осветлят в лоша светлина пред другите. Надявах се да са направили анализ след случай я Фейгин и да са спрели с подобни действия, ама явно не.

# 1 052
На мен ми се струват твърде малко грошовете за сериозно предимство. Освен това поне пред камерите никой не му  е казал, че дъщеря му е в сътезанието. Друго е да имаш близък в другия отбор, друго е да работиш на голи предположения.
И после ако цепиш колектива, заради близък това е несправедливо. Принципно за мен не трябва да пускат близки, в един момент да речем остават трима, много ясно че другите ще направят съюз срещу теб. Това е един вид Биг Брадър.

Негово право е да избере личната изгода и не го скри от отбора. До тук всичко е ОК. Но защо отново водещите разкриха детайли и като цяло се държаха все едно искат да насъскат племето срещу него? Отново се случва така, че участник не е сигурен дали няма да му разкрият пред всички стратегията и да го осветлят в лоша светлина пред другите. Надявах се да са направили анализ след случай я Фейгин и да са спрели с подобни действия, ама явно не.

Защото ако не бяха разкрили тези детайли, утре може да запази грошовете, да дойде дъщеря му, да не може да я спаси с грошовете, и тогава междувременно ще започнат сръдни, че не е взел предимство за племето (особено ако междувременно са елиминирали човек в същата седмица). И тогава ще почнат оправданията с водещите "те ми казаха, че мога да използвам грошовете и за друг човек". Освен това той може да подведе и други сътезатели с близки да разчитат на грешни стратегии. те са длъжни да кажат "личните грошове са лични". Иначе се съмнявам, че може да скриеш нещо от отбора, освен ако специално не ти кажат да го криеш. Нали във всяко следващо съзтезание се обявява какъв ти е бил изборът.
Макар че според мен това не е точно така. тези 50 гроша могат да дадат глас при гласуване и това да е решаващо. но на мен ми се струва много рано да се правят такива сложни сметки.

# 1 053
Е и? Това ще е естественият ход на играта, а не манипулираният от водещите.

# 1 054
Не мисля, че водещите имат думата. Според мен всичко се решава от продуцентите.
Играта няма естествен ход, доколкото правилата са неясни.
А ако ако започнат дрязги на база това какво са казали водещите, и пререкания с тях, те трябва да се застраховат.
При това обикновено ако на някой не му кажат да крие какво е спечелил се казва изборът му.

# 1 055
  • София
Жалко, че самата Виолета не владее комуникацията, защото начинът, по който "изкомуникира" проблема с Туньо, кара хората да го съжаляват. За мен забележките ѝ по време на играта бяха обосновани, жалко, че в Резиденцията предпочете агресията пред това да се обоснове. Сравненията с Жени ми се струват чисто и просто тенденциозни, защото тя никога не е използвала такъв език. Сравненията между Филип и Момчил пък са ми направо обидни, защото последният с нищо все още не е демонстрирал, че е сексист, за разлика от част от "Гладиаторите". Иначе ми харесва, че Филип си поддържа същата сюжетна линия и в "Черешката на тортата", предаване, което според него е много по-вероятно да се спечели от жена, там вече имаме шанс. Laughing

# 1 056
Еххх, тези пусти шоута - рано започват всяка година! Още сме лятно настроени, те бързат да ни приковат пред тв.
Благодаря, Дяволе! Beers
Страхотен каст, много ударно начало! За сега всички са ми интересни и честите синхрони на определени персони не ме дразнят, ще дойде ред и на другите да се изявят. Сега ще изгласувам почти всички опции. Smiley

Туристите според мен са хора на продукцията и ще ги ползват да режисират игрите. Трябваше им неочакван край и бам Туньо го осигурява. Трябва им скандал и Цецо го подклажда. Ще има нужда от флирт и джуки и ей я мисис насреща.

И аз така виждам нещата. Туньо във визитката си спомена дългогодишни посещения при психолог, тренирал всякакви пъзели, премяташе се на успоредка в парка, виждаме го как минава халки и стени...изобщо човека си ми изглежда 100% подготвен - непукист и тотален стоик, който не можеш да извадиш лесно от дзенна.
Виолета и Мартин също са си провокатори в добра спортна форма. А Моника е точно за цвят и майтап с външния си вид. Персонажи по учебник вече пето издание.
Видях, че Михаела е тренирала също Дени и Виолета. Wink

За финала на снощната игра имам усещане за стоп камери: "Хаййдеее Амазонки, качете ги тези варели, че ви чакаме тук. Туньо се уби да побутва това "Спасение", взе да става подозрително дори и при монтажа, който и без друго не ни е сила..."
Просто бе ред момичетата да повдигнат спортен дух.

# 1 057
Лорд Сняг, сините са на резиденцията, не червените.

Аз пак ще кажа, че добре си постъпи Дунев, но не можа да се защити и аргументира достатъчно добре словесно пред съплеменниците си. Аз съм привърженик на това човек да грабва възможностите веднага, а не утре, защото утре може да няма. Не се знае дали пак ще бъде капитан, дали пак ще победи в индивидуални битки, дали ще бъде здрав, дали няма да се контузи и вече да не е в топ форма... На 50 години е все пак. Това ама утре, ама другиден... Може да няма после, може да няма друга възможност. Супер си го направи за неговото си положение (при наличието и на друг човек в неговата игра или поне той така си мисли за момента), но наистина би било добре да не шикалкави, а ясно, точно и аргументирано да съобщава решенията си. Това определено леко му куца.

# 1 058
А ако ако започнат дрязги на база това какво са казали водещите, и пререкания с тях, те трябва да се застраховат.
При това обикновено ако на някой не му кажат да крие какво е спечелил се казва изборът му.
Ха-ха, за Димо е вярно, но според мен Ралица изпитва сатанинско удоволствие да им се кара. Поне това, което видяхме миналия сезон от нея граничеше със садистична наслада от властта да им шока канчетата.

# 1 059

О, разбира се. Просто водещите са "устата" на продуцентите, техните пророци един вид Simple Smile

# 1 060

И аз така виждам нещата. Туньо във визитката си спомена дългогодишни посещения при психолог, тренирал всякакви пъзели, премяташе се на успоредка в парка, виждаме го как минава халки и стени...изобщо човека си ми изглежда 100% подготвен - непукист и тотален стоик, който не можеш да извадиш лесно от дзенна.
Виолета и Мартин също са си провокатори в добра спортна форма. А Моника е точно за цвят и майтап с външния си вид. Персонажи по учебник вече пето издание.
Видях, че Михаела е тренирала също Дени и Виолета. Wink

За финала на снощната игра имам усещане за стоп камери: "Хаййдеее Амазонки, качете ги тези варели, че ви чакаме тук. Туньо се уби да побутва това "Спасение", взе да става подозрително дори и при монтажа, който и без друго не ни е сила..."
Просто бе ред момичетата да повдигнат спортен дух.
Подкрепям напълно това мнение, вече 5-ти сезон личи от километри колко им е трудно да Не могат да наредят пъзелите, за да спазят сценария, но продуцентите продължават да ги мъчат Simple Smile

# 1 061
  • София
Най-доброта защита е нападението.  
Лелята даде тъпата идея да вържат така варелилите и да се пинкат 100 часа, Елвиса държеше Туньо да продължи с пъзела и накрая се обединиха срещу двама, като вината на Момчил беше, че лелята не го хареса от първия ден.
Ама то хамериканцити винаги те знаят и могат.
Като дават синхрон с Виктория спирам звука.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 07:17 от Алекс:)

# 1 062
  • Дубай
Мастагарков(Кен) беше човека май, който настояваше да го оставят/ гласуват доверие на Туньо

# 1 063
Виолета,според мен,малко грешно подхожда с тази директност, липсва й такт и деликатност.
Мисля,че нейната идея е да бъде Straight in your face, да покаже,че не се страхува да си казва каквото мисли и в очите на този,за когото го мисли,ама го прави доста грубо и се получава обратният ефект - доближава се повече до bullying,от колкото до смелост и откровеност.

Елвиса - опитва си да показва някакъв характер и мъжественост, ама е доста далеч и от двете в момента, маман му краде шоуто.
Според той ще го кара по-хитро,ще плете тихичко разни мрежи на заден план (тип Илиян от предния сезон,може би), не би си позволил да е така открито на мушка на останалите,иска да е харесван (а и все още не се е доказал физически, та да знаем до колко би бил полезен на племето в силовата част).

Виктория - тя била спасила племето на пъзела,била герой - сори,мацка,ама девойките ти казаха как да наредиш 60% от пъзела,така че всички сте героини, има още доста път да извървиш,за да станеш наистина ключов играч в племето (ако изобщо се случи).

# 1 064
Виолета,според мен,малко грешно подхожда с тази директност, липсва й такт и деликатност.
Мисля,че нейната идея е да бъде Straight in your face, да покаже,че не се страхува да си казва каквото мисли и в очите на този,за когото го мисли,ама го прави доста грубо и се получава обратният ефект - доближава се повече до bullying,от колкото до смелост и откровеност.
Точно. В доста случаи е права, има поглед над нещата, съветите й са добри, но начинът, по който комуникира (на чист български, нали Simple Smile) е много отблъскващ лично за мен. Можеш да бъде откровен и да казваш нещата на хората в лицето и по-различен начин, не толкова агресивно и грубо.

Общи условия

Активация на акаунт