💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 273
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 440
  • софия
Гътю е спокоен. Знае кой ще пусне на заколение. Ради и Рълев. Но не са познали, ще се върнат два пъти по силни.

# 1 441
Ау, на Ралица много ѝ отива да е лошото ченге.
-Вие не сте в казармата. Това е друга вселена. Добре дошъл в нашата вселена.

# 1 442
  • Пловдив
Жалко, че шимпанзето има два гласа.

Дори да номинират Радо, той ще се върне, най-вероятно с грошове.

# 1 443
Кой е шимпанзето?

# 1 444
Цвети малко се изсили със заявката, че е по-добра от Гого.

Мале, тоя Гатьо утре ще ми скъса нервите.
Евала на малкия, че не им мълчи на батките!

# 1 445
  • София
Досега тази игра жена я печели за първи за 4те сезона, в която се играе, но надали това има значение.
Аз чак се заблудих, Гого ли спечели миналата година, на мен в съзнанието ми е останал и Лефтеров, защото двамата заедно издържаха страшно много.

# 1 446
  • Другата България
Леле мале, ГаНьо наистина си е повярвал, ама много си е повярвал!
Очаквано ще захапе Радостин, евала обаче, че той няма да мълчи като Момчил, поне от това, което видях в промото. Ако успее да убеди Рълев да номинират .....този с краката, то според мен има голяма вероятност той да е първия отпаднал утре.

# 1 447
Ох тоя Гатьо е социален инвалид. 😀 Много добре, че Ралица го слага на място на съвета. И ето Радостин си му го каза на културиста в очите 😀 И той също реагира невежата - мрън мрън 20-годишен ме предизвиква 😀

# 1 448
  • гр. София
Още като видях каква е играта, ми беше ясно какъв ще е изходът.

# 1 449
Мисля, че за втори пореден епизод, трябва да се отдаде заслуженото на Виктория. Показва воля,  желание за игра, удържа наравно с Цвети и другата силна жена. Визитката не я представи добре, но започвам да си мисля, че е просто неуверен в себе си човек, който иска да се най- вече себедокаже, а не противна кифла. И тя без грим, естествена, е хубавка и камерата я обича.

# 1 450
Радостин е прав. Ще бие Ники на всичко освен на нещо безкрайно  тежко и бързо.

# 1 451
  • София
Ралица по съветите не ми е любимка, но съдейки по промото, утре ще ме зарадва. Казарма било...офффф!
Малкия правилно му каза на баджака - на мнооого неща ще го бие, няма да се учудя и на чисто силови елементи да успее.

# 1 452
  • София
Гледайки сега новините за трагедията в Царево, си мисля какво ли можеше да се случи с участниците, ако потопът беше две - три седмици по-рано... Извинявам се за отклонението.
Мъжка елиминационна битка се очертава.

# 1 453
Туньо или Николай ще е първата жертва според мен. Като гледам има плуване, така че ако Радостин участва - за него е. Мисля, че е рано хората с роднини да си тръгват за сценария.

# 1 454
Цвети малко се изсили със заявката, че е по-добра от Гого.

Мале, тоя Гатьо утре ще ми скъса нервите.
Евала на малкия, че не им мълчи на батките!

Нали, много е смешно когато батките приемат чуждото мнение супер лично. Мъжкари ама с лабилно мъжкарство се оказват 😀 на Николай направо му се запали егото 🤡

Общи условия

Активация на акаунт