💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 459
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 455
Тази битка я има всяка година, всяка година кръстовете се на една височина, с един размер.
Значи мъжете са много ниски. Без агронома 🙄

# 1 456
  • Другата България
А най-голямото ми удовлетворение ще е утре да отпадне мъжът с най-големите крака, и при гладиаторите да влезе #КОЙ? Мишо, Мишо! Представям си Божинката, отсега си го представям! Дано Тупаревци са предвидили тази точка в сценария, ще е велико!

# 1 457
Леле мале, ГаНьо наистина си е повярвал, ама много си е повярвал!
Очаквано ще захапе Радостин, евала обаче, че той няма да мълчи като Момчил, поне от това, което видях в промото. Ако успее да убеди Рълев да номинират .....този с краката, то според мен има голяма вероятност той да е първия отпаднал утре.
Да ,и ако има плуване както се видя на промото е сигурна работата.Но според мен ще отидат 2-те момчета .Шефа е заповядал!!!

# 1 458
Нямам търпение да видя Радо в действие. Харесва ми, че няма да мълчи. Този Гатьо се меси навсякъде... То е ясно, че са го избрали само за да всее раздори. Но съм сигурна, че ще го поставят на място, Ралица добре го е казала, че това не е казарма. Никой не е длъжен да му козирува.
Цвети е ясно, че и на половината на възможностите на Гого не е. Едва ли скоро ще има такъв участник като него, той за мен е извънземен.

# 1 459
  • Пловдив
От фейса

# 1 460
Ако е номиниран културиста 100% той излиза. От толкова зоб е въздух под налягане. Издръжливостта му ще е 0 и срещу двама плувци не го виждам.

# 1 461
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, тоя Гатьо изобщо не знае къде се намира: "Той не изпълнява заповеди". Е не, бе! Това да не ти е военна мисия в Кербала или Афганистан. УмрЕл и той като Виолета да командва. Голям мъжкар, голямо нещо. Ама с една мозъчна клетка. Падна си на късмета, че го избраха за капитан, та да си пробутва глупостите, лозунгите и лафовете на Божинката.
Браво на Радо за куража да не им мълчи!

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 15:06 от Reinа

# 1 462
Гатю е новият лафмайстор на нацията 🥇🏆1️⃣
Малко ме е срам, че ми е съгражданин, но пък е забавно с него 🤪

# 1 463
  • Другата България
Леле мале, ГаНьо наистина си е повярвал, ама много си е повярвал!
Очаквано ще захапе Радостин, евала обаче, че той няма да мълчи като Момчил, поне от това, което видях в промото. Ако успее да убеди Рълев да номинират .....този с краката, то според мен има голяма вероятност той да е първия отпаднал утре.
Да ,и ако има плуване както се видя на промото е сигурна работата.Но според мен ще отидат 2-те момчета .Шефа е заповядал!!!
Значи, всичко зависи от Рълев. Мисля писах, че го следя внимателно именно защото влезе със заявка да играе с жените, което може да го изведе много напред. Сега обаче, жени няма. Той точно както Радо е аутсайдер в това племе, и вчера и той беше под ножа на “шефа“. За разлика от Радо обаче Иван замълча и не влезе в пререкания с ГаНьо. Което ме кара да смятам, че има вероятност да предпочете сигурността пред Радостин. Въпреки това, така или иначе трябва да са двама, дори и единодушно да гласуват за Радо, неговия глас ще е достатъчен за Николай. Проблемът е ако впрегнат общите мозъчни клетки и си разпределят гласовете, старите 6 гладиатори, за Рълев и Радо. Тогава кофти.
Рълев малко има едита на Добрин, това ме притеснява. Рано е още, но не знам защо на него ми наподобява по поведение, поне до момента. По това как ще се държи утре ще се ориентирам дали съм на прав път.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 23:44 от Merri_An

# 1 464
  • София
По спомен, Лефтеров я спечели тази игра миналата година

# 1 465
Отпадналият утре изгнанник ли става?

# 1 466
Мен той не ме дразни, смешен е, но безобиден

# 1 467
  • София
Мен той не ме дразни, смешен е, но безобиден
Валери Божинов е безобиден, при Гатьо се наблюдава агресия, според мен.

# 1 468
Пълен простак е Гатьо .С половин мозъчна клетка Две мнения по този въпрос няма  Smile но все още има хора който ме дразнят тройно повече и той ми минава между капките за сега.

# 1 469
Искам Гатю и Виолета в едно племе ...моляяяя

Общи условия

Активация на акаунт