💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 512
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 470
Да, простак е и малко си преекспонира ролята. Ще видим за агресията, дано не.

# 1 471
Браво на Амазонките.
Искам териториалната битка е с плуване и условие всички да плуват поне веднъж.
Ще живея за мига да видя старшината в действие.

# 1 472
Отпадналият утре изгнанник ли става?

Не мисля. Няма логика. Трябва да отпадат, иначе вечно ще се въртят.

# 1 473
Епизод 6, все още не ме дразни ни Гатьо, ни Виолета, само Цвети.
Искам вече битка за влизане на човек от Изгубените, но вероятно ще е в понеделник или вторник, след като вече един е отпаднал.

# 1 474
Мистър Мускул утре е аут, освен ако битката не е изцяло силова - да вадят трупи от пясъка примерно. Той за няколко дни без месо и химии видимо спихна. А и назобан не го виждам за издръжливост. Мускулите му не могат да носят собствената му тежетс. Тотал щета.
Мечтая си за събиране на Ганьо и дъртата скумрия Виолета в едно племе.

# 1 475
Ралица е на съветите - според мен - защото не иска слънцето да ѝ съсипва лицето и предпочита да е нощем. Иначе в игрите явно са се разбрали тя да е "heel" персонажа и да играе злата вещица, а Димо да е "добрия"  (face)и да помага със съвети.
Именно заради това Димо награди Дунев, а Ралица му "подряза крилцата". Тя обаче на моменти има чудесни изказвания, когато трябва да отрезвява ситуацията. Това "Това не е казармата. Това е друга вселена. Добре дошъл в нашата вселена" жестоко ме накефи.

# 1 476
  • София
Добавка от мен Trollface

# 1 477
Малко ме подразни как хвалят Вики, защото е централен герой за момента в сценария, а за Теодора н-и-щ-о! Това момиче минава по 2-3 пъти, държа и тя дълго, Ситнилска не помръдна, Цвети не е на нивото на Гого, ама се представя доста добре, НО фокусът е върху мрънкащата особа.

# 1 478
  • Другата България
Теодора наистина е много незабележима.
И никакви синхрони няма.
Не мисля обаче, че е по нейна вина.
Обаче, ГаНьо за една вечер стана звезда. ФБ е пълен с великата му мисъл ала Божинката, във всякакви форми и компилации. Както казах, едни ги помнят с постиженията им във спорта. Други с глупостите в развлекателни ШООЛ-та.
И за лека нощ, на който му е интересно.
https://www.youtube.com/watch?v=Fu17wzurPV4&ab_channel=Media.-spam154-
Вайс разнася нашия герой Пеньо Гатевски като куцо пиле домат на арената. Помля го. Confounded

# 1 479
Утре доколкото разбрах от промото първата битка ще е държане на трупчета дърво с крака. Там мистър крак дори и да се представи добре не вярвам да е победител. Следващата е плуване и арка май . Не знам какъв плувец е , ама на арката хич не го виждам с тия кила. А предполагам, че той и Радостин ще са номинирани. За Радо е ясно,а от промото ми се стори , че и Калоян ще гласува срещу бедъра . Все пак и двамата са плувци, познават се от плувните среди,  а щом Радостин е приятел с Жорката то голяма е вероятността и с Калоян да са приятели. И мисля ,че ще се подкрепят. Натам ме водят разсъжденията, освен ако пак тотално не греша .😁
Утре или Туньо или културиста си заминава.
А Мистър бедър може и да бие Радо,ама само на килограми. 😁На друго ме съмнява.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 00:19 от Joy 05

# 1 480
  • Някъде в Матрицата
Днес съм добра в прогнозирането. Познах, че Амазонките ще спечелят, както и че Крум ще е най-дълго издържалият на кръста от Гладиаторите, заедно с Рълев и плувците. Е, Калоян падна първи, което ме изненада.
Относно амазонките - заложих на Цвети, но докато наблюдавах играта, видях Теодора близначката, която все едно се беше подпряла на оградата и изобщо няма намерение да се отлепи от там Simple SmileТя и Ситнилска можеха още доста да изкарат, дори и след като Цвети падне. От тези, които останаха да "висят" до края, Цвети изглеждаше най-нестабилна.

Жалко за Изгубените.

За номинациите на Гладиаторите - предполагам Радостин и Рълев. Нали не са от "ядрото".

# 1 481
Май цялата продукция е от Алиекспрес. Как може същата игра от преди ден?

най-вероятно се е провела след капитанската - защо да редят друго трасе, като си има вече готово наредено.

Има две арени.
Едната е на плажа.
Другата на поляната над плажа.
Просто не са го разваляли трасето на поляната два дни, а в това време племената се биеха на плажа.

# 1 482
Гатю удари на камък с Радостин, не може да пречупи човек приятел с ледените води

# 1 483
Още като обявиха каква ще е битката и стана ясно кое племе ще спечели. Тъкмо така да се разтури малко и побратимяването на мъжете. Сигурно и на тях самите им е станало ясно, че целят да ги закопаят този път.

Някой може ли да разкаже какъв е този саботаж на Мани и Фейгин, за който все говорят? Не гледах миналия сезон. Rolling Eyes

# 1 484
А аз предполагам Радостин и Николай. Момчил и Радостин очаквам да се завърнат, а за кой от другите двама ще отпадне нямам предположение.

Общи условия

Активация на акаунт