💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 523
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 485
Цвети и Ситнилска на мен ми се набиха в очите. Браво. Теодора и Вики се справиха добре, а Виктория и в последните игри, но дано да редуцира мрънкането, че дразни. Да, ужасни са условията но те са еднакви за всички жени.

# 1 486
  • Другата България
Представих си физиономията на Виолета, при завръщането на Момчил.
После си представих тази на ГаНьо при завръщането на Радостин.
И ми стана едно хубаво......

# 1 487
  • София
Някой може ли да разкаже какъв е този саботаж на Мани и Фейгин, за който все говорят? Не гледах миналия сезон. Rolling Eyes
При битката, която решава, кое племе да бъде притопено, Мани и Фейгин скриха част от пъзела на тяхното племе (по идея и на друг участник, който тъкмо беше отпаднал), за да може да притопят племето (в което те не бяха в изгодна позиция) и да попаднат в други отбори (в които също не бяха в изгодна позиция,  след като продукцията разкри саботажа им).

# 1 488
Според мен Момчил ще отстрани утре Николай на елиминационна битка. А причината да стигне до нея е, че съюзник ще му е Валентин. Видя се по краката от промото. Играта с кубчето не е като за Валентин.

# 1 489

Винаги има изключения, нали?
Досега тази игра жена я печели за първи за 4те сезона, в която се играе, но надали това има значение.
Катя /една от сестри/ не я ли спечели и тя? Може и грешно да помня. Но си спомням как си стоеше спокойно и занасяше останалите Simple Smile

# 1 490
А на Туньо кой ли ще му е съюзник ? Дунев или моделчето ми. Не вярвам да е кака Вили .😁

Скрит текст:

Винаги има изключения, нали?
Досега тази игра жена я печели за първи за 4те сезона, в която се играе, но надали това има значение.
Катя /една от сестри/ не я ли спечели и тя? Може и грешно да помня. Но си спомням как си стоеше спокойно и занасяше останалите Simple Smile
Еее верно бе. Това го бях забравила. Тя вярно , че танцуваше на кръста , докато другите капеха ,като круши. 😁Ама срещу кой играха не помня.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 00:40 от Joy 05

# 1 491
Да, Катя я е печелила тази игра и беше голям образ наистина Grinning

# 1 492
Е, нали никой не мисли, че ще ги пуснат така....
А, наистина няма да им дадат нищо, тук и мен ме изненадаха.

Много тъпо.
А наистина се раздадоха.

Изключително тъпо. говорим за хора, които буквално умират от глад, а са на каменист остров.  Вярно не ставаше да ги наградят с пържолите или да им раздават пици, но можеше поне за старанието да им дадат огъня. Знамето е по-скоро символна победа, ама то е малко на гол тегар чифте пищови.
Отделно че бе глупаво да им налагат норматив за време. Дунев е олимпийски сътезател, а и дойде в топ форма.

# 1 493
Катя и Краси толкова много забавни ми бяха дори и когато се караха, искам да ги гледам отново двамата заедно във ТВ формат.

# 1 494
Катя и Краси толкова много забавни ми бяха дори и когато се караха, искам да ги гледам отново двамата заедно във ТВ формат.
Анди, Ники се казваше. Simple Smile Голям смях падаше с тях двамата. Аз си ги харесвах.

# 1 495
Да Ники, извинявам се.
В интерес на истината те са хората, които оставят най-голям спомен за изминалите сезони. Мани, тризначките, Ники, Катя и Юлиян също. За тях се сещам повече отколкото за победителите.

# 1 496
  • София
На гладуващите и от двете племена, трябва поне вода да им дават.. А покрай водата сигурно минава и някоя консерва. Няма как да ме убедят, че прегладнели от 5 дни, без огън, недоспали и изтощени, вчера момичетата мъкнеха варели и няколко пъти ги качваха на платформата..ай сиктир... Същото се отнася и за Изгубилите, а те и джанки нямат..

# 1 497
Аааххх Моника, Моника кака ти Вили ти е промила и малкото сиво вещество, което имаш. Айде честита му първа номинация на Момчи. Май май на някоя Амазонка и подписаха билета за вкъщи.😉 Е не познах, че американката ще изчака. Не е много мъдра. Почна се изписването на вежди.😁
 Самоцитирам се  извинявам се за което. Това отгоре са ми първосигналните хаотични мисли,  ала след втори  прочит друга мисъл взе да тече. 😁
Хода на миската неволно или не  се оказа доста добър за нея. (най- вероятно е  неосъзнато.😉) Моника с вота си се презастрахова. Ако беше останала с мъжете и гласуваше срещу Туньо, имаше вероятност и той да даде глас срещу нея. Така , че за когото и да гласуваше Виолета, Дунев взима крайното решение. А не вярвам, че той би избрал Моника пред когото и да е било друг. 😁 Естествено както се оказа нямаше опасност за нея, ама пък застраховката и си я биваше.😁
 От това четене на коментари кой знае каква друга луда мисъл ще ми мине през главата. 😉Та и аз да се презастраховам от недоразумения . Лека нощ от мен.🥱

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 04:29 от Joy 05

# 1 498
Малко хаотично, но се мятам в разбора на вечерта.
Секунди деляха изгубените от победата! Шок, какъв малшанс, каква каръщина! Абе, оня мармот нали завиваше шоколад, кога го преквалифицираха в часовникар? Дали останаха гугутки, дето да клъвнат на тая евтина постановка? Изгавриха се с участниците. Единствено за Виолета про версията не ми стана жал, нищо че пусна кални сълзи.
И докато тя е захапала Васил, бейсик модела пък погнала брат му. Вие представяте ли си какво е да трещиш срещу някого, а той да те гледа със снизходителна полуусмивка като че ли си пинчер със запек? Не и е лесно на жената, да се отбележи, че все пак не се отказва.
При пичуити пък е важно да н'тъ зъбилежи стършинкътъ,  чи инъчии - секи заслужа'а к'от сий зъслужил! На всичко отгоре, знаете ли колко доматени реколти е пропуснал Радо, докато се е къпал по цял ден?! Сега, като не рачИ да наваксва, Божинката ще го прати в карцера, нищо че после пак ще има кадри от серията "Каква я мислихме, каква станА".
Калоян няма да гласува за Радо, всички плувци от този ранг се познават, те не са кой знае колко.
Божинката няма да е този път на прангара,  но следващия - със сигурност. Агрономчето, Радо, Рълев  и Калоян - така виждам бъдещата анти-божинкова коалиция.
Туньо няма да отпадне. Влязъл като турист, умишлено или не - провокира ги и дразни. От другата страна е Ники - почти незабележима канара мускули, но безинтересен за целите на шоуто. Радо и Момчил са ясни.

# 1 499
Един участник в друго подобно предаване беше разказал, че им дават ориз. Сигурно и тук е така.
На гладуващите и от двете племена, трябва поне вода да им дават.. А покрай водата сигурно минава и някоя консерва. Няма как да ме убедят, че прегладнели от 5 дни, без огън, недоспали и изтощени, вчера момичетата мъкнеха варели и няколко пъти ги качваха на платформата..ай сиктир... Същото се отнася и за Изгубилите, а те и джанки нямат..

Да Ники, извинявам се.
В интерес на истината те са хората, които оставят най-голям спомен за изминалите сезони. Мани, тризначките, Ники, Катя и Юлиян също. За тях се сещам повече отколкото за победителите.
Жалко, че никой не си спомня Амелия-Мира вече. Беше с много достойно участие по спомени.

Общи условия

Активация на акаунт