💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 469
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
.

Радосвета не се справи никак зле с плуването, дори напротив - тя мина трасето два пъти, което само по себе си не е никак малко, половината гладиатори щяха да са издъхнали.

Чак пък полвината. Единствено Пеньо и пича с големите крака биха имали проблем

ох нямам търпение да видим Гатьо с жилетката във водата .... Grinning Grinning Grinning
Каква жилетка, него като парашутист трябва да го пускат с парашут Simple Smile

# 301
Хайде, привет в новата темичка!
Благодаря, Дяволо, че я оформяш така перфектно всеки път, трябва да си на хонорар, определено! Grinning
Черпя се от кафето на Слабе, в толкова дъждовен и заспал ден има човек нужда от повече кофеин.
Епизода вчера като цяло ми хареса, играта беше хубава, многокомпонентна и със сигурност много тежка. Аз се присъединявам към масовото мнение за неравностойно разпределение. Цвети примрънква повече наистина, но я разбирам от друга страна, попаднала в племе, където освен нея има още 1-2 кадърни, другото пълнеж и аз бих се напрегнала.
Синьото племе и миналата и тази година захапват с победа и резиденция, но да видим до кога. За сега на тях симпатизирам основно, като че ли, просто защото са най- цветни и разнообразни като състав.
Като цяло ми е много рано още за някакви заключения, симпатични и анти играчи и племена, тепърва ще се развиват нещата. Частта преди и след играта, признавам я гледах през пръсти, та не съм им хванала още много интригите, ако има такива.
Червените с бойния им поздрав, със същия успех могат да се бият в гърдите, и да викат "У, У, Булгар, Булгар" Grinning Много ми беше смешно.
Чакалче, Жорка, много сте готини, поздрави и успешен сезон с интересни събеседници и готини епизоди ви желая.

# 302
Снощи част от участниците са гледали заедно епизода в заведение.

# 303
  • София
На Амазонките им липсва човек, който хем да мотивира, да е уважаван и да говори добре, хем да вижда ясно играта, силните и слабите страни на всеки. При тях първата част е за Оряшкова, втората за Цвети.

При сините такъв човек е Дунев. Не се налага, оставя всеки да се изяви.

# 304
Благодаря за темата! Чудесно оформление, поздравления! За сега ми харесва кастинга, няма хора тип Мани.

# 305
Кастингът ми харесва, дано да няма издънки по нататък.
На Амазонките много неща им липсват...

# 306
# 307
Аз не разбрах защо пращате на Дяволо CV- та?
Някакъв конкурс ли прави?

# 308
  • На морето!
Пуснах си сега снощния епизод, тази Виолета не знам как ще я издържа. Ужас е някакъв, иначе племето им е супер.

Мъжкото племе са ми много смешни, Пеньо-Гатьо докато е там няма да са обединени. Изуми ме как се изказва за световен рекордьор по плуване "Някакви си там шампиони били, ама не е кой знае какво!". Това е човек, който идея няма колко тежък и комплексен спорт е плуването.

Амазонките са ми по-симпатични, там изначално са подбрани губещи. Имат 2-3 силни, които ще носят на гърба си останалите.

# 309
Тази Виолета е невероятен дразнител. Супер проста, агресивна, нахална и грозна жена.

# 310
Аз не разбрах защо пращате на Дяволо CV- та?
Някакъв конкурс ли прави?
😄 Не, просто се шегувам.

# 311
Няколко души писаха че амазонките нямат шанс. Според мен след време ще започнат да влизат играчи от скритото племе и отборите ще се смесят. Няма да останат чисто мъжки или чисто женски. Не съм съгласна че Цвети е мрънкало, напротив, тя много добре анализира ситуацията в отбора вчера. Според мен обрати в Игри на волята ще има, точно защото всички очакват жените да се издънят.  Много игри са въпрос на стратегия.

# 312
  • Дубай
Виолета обича да е лидер, тя май и си го каза... Може би и където вижда заплаха ще контрира веднага чрез глас, независимо, че се справя добре в игрите.

# 313

Мъжкото племе са ми много смешни, Пеньо-Гатьо докато е там няма да са обединени. Изуми ме как се изказва за световен рекордьор по плуване "Някакви си там шампиони били, ама не е кой знае какво!". Това е човек, който идея няма колко тежък и комплексен спорт е плуването.

Той от нищо си няма на идея, нито го интересува , нито може да проумее. Интересува се само от себе си и се има за велик не знам на какво отгоре. Ама какво да очакваш от охрана на някой си.

# 314
Благодаря за темата. Харесаха ми началните епизоди и очаквам с нетърпение следващите.

Общи условия

Активация на акаунт