💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 484
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 345
За момента, имам няколко фаворита.
Но имам изявени анти - Гатьо Пеньо, бедрото на България, онова изрусеното нящо мрън мрън. без тях можеше ..но нали трябва да има за отстрел..

# 346
  • Sunshine state
Много е нелепа Виолета с тия лакоми погледи към манекенчето. И във визитката си как се изцепи - сваляли я 20 годишни.. Да, бе да! Rolling Eyes
Може, защо пък не. Убедена съм, че е по-хубава от 99 процента от американките независимо възрастта им.

Обаче докъде стига всичко, само тя си знае Grinning
По-скоро ще да е заради парите. За хубостта.. Ами нещата са субективни, защото аз нея не я намирам за хубава, ама никак. Попредобрила е нещата с филъри и тн.

# 347
Pupitka, Виолета живее в друга култура, в която не работят тукашните критерии за хубост, връзка, флирт.
Скрит текст:
Жената си има бизнес, изгледала си е детето. Ако е свободна жена, с тази си външност и увереност наистина вярвам, че е обект на ухажване. Но друго е важно- в САЩ правилата за тези отношения са различни. С кого и как можеш да се закачаш- почти невъзможно в работна среда, особено ако си шеф. Не можете да си представите колко ограничения има за университетските хора и техния кодекс на поведение. На младите мъже също е много трудно- и да най-често чифтосфането става по социалин признак- на кой социален кръг принадлежиш. Но че на фона на масовите американки, Виолета изглежда "ефектна"- повярвайте това е така, защото не е бледа саксонка с плоски гърди, но и не е метис или афро. А дъщеря и си е хубавица, ама е до късмет. По скоро не разбирам пуританизма тук във форума- защо зряла жена да не може да закачи публично млад мъж. Прави му комплимент, прави си стратегия, търси привърженици...Каквото искате. Не се е клела да е благорадна девица. Там е да се забавлява и да печели.

# 348
  • Sunshine state
Аз самата живея в САЩ и  говоря от такава позиция. Тука на такива им викат cougars. 😁

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 19:21 от Pupitka

# 349
Аз самата живея в САЩ и да говоря от такава позиция. Тука на такива им викат cougars. 😁
Скрит текст:
Още повече- щом и вие живеете тук- трябва да сте наясно колко са тежки отношенията между жени и мъже и колко е трудно да си намерите партньор. Cougar is a slang term for a woman who seeks romantic or sexual relationships with significantly younger men. Къде видяхте признаци за такова поведение? Нали трябва да поддържа контакт с племето, групата. Джаферката беше избрала да се гради съюз от верноподаници с момиченцата. Виолета ще действа "по женски". Но да правим изводи преди да я видим в действие или да имаме доказателства и да я наричаме някак си- не е сериозно. Може и вие да сте права. Но засега това са само предположения. А и какво ни бърка дали харесва млади или по-възрастни мъже? Аман от моралисти! Това е игра.

# 350
Може ли някой да ми каже реално какви са съботните битки? Днес в епизода очакваме капитанска + битка между изгубените, а в събота победителят от изгубените среща в двубой бивш участник от ИВ и ако го спечели се връща в племената, а ако го загуби отпада? Пропуснах епизода от неделя и още не съм намерила време да го изгледам.

# 351
Може ли някой да ми каже реално какви са съботните битки? Днес в епизода очакваме капитанска + битка между изгубените, а в събота победителят от изгубените среща в двубой бивш участник от ИВ и ако го спечели се връща в племената, а ако го загуби отпада? Пропуснах епизода от неделя и още не съм намерила време да го изгледам.
Не, съботната битка ще е между участник от предните сезони и участник, който е бил отхвърлен на кастингите.
Хората от сезона няма да участват в тези битки.

# 352
Много благодаря, Клаудед! Flowers Hibiscus
Сега прочетох на първа страница, че и Дяволо е изнесъл инфото, ама съм недочела Grinning
Голяма активност и атракция този сезон. От понеделник до събота, толкова битки.

# 353
  • Sunshine state
Аз самата живея в САЩ и да говоря от такава позиция. Тука на такива им викат cougars. 😁
Скрит текст:
Още повече- щом и вие живеете тук- трябва да сте наясно колко са тежки отношенията между жени и мъже и колко е трудно да си намерите партньор. Cougar is a slang term for a woman who seeks romantic or sexual relationships with significantly younger men. Къде видяхте признаци за такова поведение? Нали трябва да поддържа контакт с племето, групата. Джаферката беше избрала да се гради съюз от верноподаници с момиченцата. Виолета ще действа "по женски". Но да правим изводи преди да я видим в действие или да имаме доказателства и да я наричаме някак си- не е сериозно. Може и вие да сте права. Но засега това са само предположения. А и какво ни бърка дали харесва млади или по-възрастни мъже? Аман от моралисти! Това е игра.
След като е влязла с дадена заявка и подобна визитка и я дават по ТВ-то, ме бърка и съм свободна да си я обсъждам както си искам. Точно такава е за мен Виолета, типична cougar. 🤷🏼♀

# 354
Един ден му трябваше на Румен Радев да си хареса Дени.

# 355
Хич не ми пука каква е Виолета. На мен ми допада как се представя, ще видим за напред.

# 356
Виолета точно за американка си изглежда страхотно в лице и е с перфектно тяло и то не само за възрастта си.

Потърсих статистика и Щатите официално за 2023 са на 12-то място по затлъстяване след разни страни като Тонга, Самоа, Кувейт.

В България, където масово жените са по-слабички, поддържани, тренирани и бих казала даже масово по-хубави, Виолета съвсем не е толкова уау и като българки можем да ѝ намерим много кусури Joy

# 357
Много благодаря, Клаудед! Flowers Hibiscus
Сега прочетох на първа страница, че и Дяволо е изнесъл инфото, ама съм недочела Grinning
Голяма активност и атракция този сезон. От понеделник до събота, толкова битки.
Според мен гледат да се възползват от славата, докато още могат. Засега отговорът на Фермата е беззъб, ама не се знае какво ще измислят в бъдеще.

Иначе имам две зодии, гледам, че списъкът е почти изцяло запълнен.
Момчил - Лъв
Мартин-Елвиса - Козирог

# 358
Неделчо в надкаста спомена нещо, което много ме глождеше от онзи ден, а именно кубчето на рубик - това не е пъзел. Не знаеш ли как се реди по алгоритъм, няма как, не е нещо, което просто с ум се получава и за да го дадат са знаели, че има кой да го нареди, което и обеснява защо Момчил отиде при старейшините въпреки, че е по-малък.

# 359
И аз писах същото по-напред - кубчето е трудно наредимо в такъв размер и за знаещ човек и тотално невъзможно за незнаещ. А от младежите повечето не умеят да редят кубче.

Общи условия

Активация на акаунт