💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 247
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 780
Пускам сега епизода, но не мога да сваря и да ви изчета/60 и няколко коментара/.То не знам къде да гледам по-напред. Ще гледам да наваксам.😉

# 781
  • Пловдив
Не стига, че са сексисти от предаването, но и каста им за Амазонките е кръгла нула. Какви жени има буквално са мъжка сила, но не, трябва Мис, Пис и Дрис да са в племето на Амазонките. Пълна пародия е това предаване.

# 782
И аз не мисля, че баш без нищо ги оставят. Има си някакви схеми хаха
Иначе аз не вярвам, че 5 дни жените гладуват на реката. Мисля, че им дават по нещо малко. Гладен 5 дни човек да ходи на няколко битки в тоя пек, няма как да стане без колабирали. Айде тия истории на някой друг да ги разправят.

# 783
  • София
Мирише ми на разпадане на амазонките и връщане на отшелниците  /май друго име им дадоха, ама не запомних/ и те прецедени през ситото на уж реалистични битки. И "мъдрото" напомняне, че мъже и жени трябва да са заедно щото иначе не върви... Ама контрата у жените. А че в амазонското племе едно 50 процента са кифли и то умишлено избрани не се взема под внимание.

# 784
Аз мисля, че след някой друг епизод ще ги сменят отборите и съответно ще разпределят отбора на амазонките с този на мъжете и ще станат на равно. И все пак точно така излиза "Жените не може да се справите без мъжете" 🙄
Аман...

Тук някой в темата беше написал, че жените са се разпаднали (на елиминации всеки път почти). Ама не мога да намеря на коя страница беше.
И в другите сезони сме коментирали, че само женско племе ще се самоизяде, докато при мъжете има друго разбиране! Нещо като Марс е тоя с топките, а Венера с голямата гръдна обиколка! Наясно сме, че в социалната игра жените и мъжете реагират по своему между собствения си пол и когато са размешани! Но в силово отношение още ни делят на мъже и жени /което е някак политнекоректно в новите реалности🤣🤣🤣🤣/ и има защо! И някак наистина е много некоректно в избора на игри! Ама нали все искаха женски отбор без мъже и на ви сега!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:21 от Anhela_a

# 785
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отвратителна битка, много ми стана жал за Амазонките. Раздават се момичетата, но просто не са равностойни силите.
Мъдрите старейшини защо така глупаво си овързаха варелите, ще се изпотрепят. Искам вече да видя Моника да вземе участие в някоя игра, да направи нещо, каквото и да е, просто различно от това да стои отстрани и да вика.

# 786
И тази Мони къде е тръгнала с това червено червило на битка  да и се чуди човек Sweat Smile

# 787
  • София
На мен всички трасета този сезон ми изглеждат много по-зле от тези в предишни сезони...

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:14 от La Vikinga

# 788
Отвратителна битка, много ми стана жал за Амазонките. Раздават се момичетата, но просто не са равностойни силите.
Мъдрите старейшини защо така глупаво си овързаха варелите, ще се изпотрепят. Искам вече да видя Моника да вземе участие в някоя игра, да направи нещо, каквото и да е, просто различно от това да стои отстрани и да вика.
тя е с червило и ще ѝ се размаже!

# 789
Каква е тая тъпа игра ,вързване и мъкнене на варелите нагоре-надолу по 100 пъти.

# 790
  • София
Амазонките били с три варела по-малко.

Грешка, просто са с три варела назад от останалите племена.

# 791
Тя тази игра е малоумна, няма нищо освен стената, което да е умение. Само мъкнене и пуфтене. Като онова безумие между Фифо и Аспарух. Много разочарована съм.

# 792
  • София
Наистина отвратително за гледане.

На Моника червилото и е перманентно.

# 793
  • BG-DE
Страшно скучна игра с общо взето предизвестен край 🥴

# 794
  • Другата България
Сега "случайно" Радев ще спечели при Изгубените...няма как да остават Амазонките така.

Общи условия

Активация на акаунт