💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 198
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Каква е тая тъпа игра ,вързване и мъкнене на варелите нагоре-надолу по 100 пъти.
Аз наистина не мога да вникна в смисъла, а когато мъжете си развързаха варелите, съвсем се обърках. Целта е да се съберат всички варели явно. Mask

# 796
Да не забравяме че все пак това е първа номинационна битка. Утре може да не е толкова силова битка. И жените да имат повече шанс.  Според мен вината не е в битката а в участничките, които са подбрали. Една Ралица и една Ваня на мястото на Виктория и учителката и жълтия отбор щеше да изглежда коренно различно.

# 797
Мирише ми на разпадане на амазонките и връщане на отшелниците  /май друго име им дадоха, ама не запомних/ и те прецедени през ситото на уж реалистични битки. И "мъдрото" напомняне, че мъже и жени трябва да са заедно щото иначе не върви... Ама контрата у жените. А че в амазонското племе едно 50 процента са кифли и то умишлено избрани не се взема под внимание.
Изгубени им казват, аз си ги нарекох Загубените изгубени, щот съм влязла в мууд тая вечер!

# 798
И тази Мони къде е тръгнала с това червено червило на битка  да и се чуди човек Sweat Smile

Не е червило. В инстаграм има снимки от козметичен салон. Някаква процедура си е правила на устата.

# 799
Една яка Джаферович да внася ред в редиците на амазонките също щеше да бъде от полза Grinning

# 800
  • Варна
Голям мазоляк GrinningGrinning

-Защо никой не ми помага?
- Не знам!

# 801
Проблемът с такива концепции е, че създават къде умишлено, къде не разделение у зрителите. Всеки малко или много е пристрастен към своя пол- при създаване на племе, в което жените са сами, бая по- слаби от другите и прочие, мъжете ще почнат да се подиграват, възгордяват и прочие. Същото би било и ако ги поставят в неизгодна  за мъже, а изгодна за жени ситуация- женските зрители ще се индентифицират с тях и ще плюят по мъжете, което, по мое мнение, е абсолютно ненужно и за двете страни. С една дума, обикновено предаване по ТВ, но особено когато е гледано, трябва да внимава какви послания изпраща.

# 802
Дойде часът на истината! Сега ще видим къде е гъдулка, къде е цигулка! Пъзел, пък няма брат, даже братчед на Неделчо!

# 803
  • София
Може да е дразнещо недоволството на Виолета, но начина, по който Старейшините навързаха варелите, е ужасен, няколко пъти им се каза, че е грешна стратегия. Непосилно изглежда да ги качат в този вид.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:13 от La Vikinga

# 804
Жените са направо чудесни на фона на малоумното връзване на Старейшините, които полагат кански усилия да се провалят.

# 805
  • Брюксел / София
Старейшините правят страшни глупости. Дано не утрепят някой!

# 806
  • София
Да не забравяме че все пак това е първа номинационна битка. Утре може да не е толкова силова битка. И жените да имат повече шанс.  Според мен вината не е в битката а в участничките, които са подбрали. Една Ралица и една Ваня на мястото на Виктория и учителката и жълтия отбор щеше да изглежда коренно различно.

Колко по-различна - 8 жени срещу 8 мъже е трудно да се сравни чистата физическа сила. Амазонките са силни, но само срещу мъже в чисто силови битки как да се противоспоставят?! Много ме е яд за момичетата. Н се отказват, наистина им липсва един силен лидер като Джеферович, но цялата концепция е адски нечестна.

# 807
Калоян сега ще покаже на пъзела на какво го е научил Жорката .

# 808
Както казах ако случайно мъжете изгубят то ще е благодарение на пъзела Smiley

Браво на момичетата.

# 809
Калоян сега ще покаже на пъзела на какво го е научил Жорката .
Чакаме!
Щото другите племена вече почнаха да се опипват по задните части😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт