💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 114
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 095
От серията "Каква я мислихме, каква станА". 😏

Туньо блокира, случва се и на най-добрите да прегорят в стресова обстановка. Затова са тренировките,  но, уви, няма как да се направи такава симулация преди предаването. Издъниш ли се веднъж, дотам си.
Кен /да не объркам фамилията/ остави много приятно впечатление у мен, защото подкрепи Туньо веднага след загубата. Така се прави. Паднал човек не се рита, защото колелото се върти и никой не знае какъв залък ще преглътне утре.
Мартин пресоли. Надявам се да го видя скоро в ситуацията на Туньо, за да усети как е от другата страна.
Виолета ужасяващо напомня на първата ми работодателка. Издържах едва 10 дни, но още помня всяка минута. Няма такова егоцентрично и арогантно женище.  Всички онези негативни качества, които се опитва да припише на Момчил са всъщност нейното отражение в огледалото. Адмирации към последния  как успя да запази самообладание и не влезе в тона на "шефката".
Ще се задържи Виолета, вече всички сме убедени. Остава да се надяваме да не и е толкова комфортно, колкото беше на Женя или Паулина, макар засега да изглежда че ще е точно така.
Вальо ми е същински Стратимир, без коментар.
Онова вресливо и джукесто същество в синьо даже за фон не става.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 14:01 от _Hope_

# 1 096
  • София
Дяволче коя е тази Моника ...надявам се, не се меся в друга линия разговор Joy

Е, Моника Николаева. Мисис България 2020 г. Една от 'туристките' (така ги бе кръстила сама продукция - това са тя, Туньо, Елвиса и Мастагарков). Тя ще е номинирана според мен от някои мъже (Туньо и Мастагарков например, може и Момчил) с обяснението, че е слаба в игрите и че няма кой друг да номинират. Туньо е ясен. Но не изключвам и друг вариант. Всички масово да номинират Туньо и ако стане точно това, то Виолета с последния си глас (ако тя е последна) да номинира Момчил и ще стане голям екшън, защото след това някои мъже няма да са съгласни с решението и. Краси и Вальо например много го харесват.

# 1 097
Надежда, шест от шест.Ей, бяха забравил Паулина много противно същество, а Вили май е от същия калъп.
Да, трябваше човешки да му обяснят, друг път при такава ситуация да извика помощ, а те му се нахвърлиха - и Мартин и Вили. Мартин бая притеснен ми се видя кой ще е втория номиниран, сигурно защото върху него падна варела. В момента шансът на жълтите е сред сините да избухне война.

Дяволо Туньо е ясен. За мен ще отнесе поне три гласа- на Виолета, на Валентин, на Мартин. Може би и четири - на Мони. Дунев вероятно ще гласува с мнозинството. и ще станат пет гласа. Безкрайно ми е интересно как ще гласува Момчил, може би ще номинира Виолета и ще станат два гласа срещу нея. Виолета съм почти сигурен, че вторият ѝ глас ще е Момчил. Ако отстрелят Момчил срещу Туньо ще е супер тъпо. Едното че това са единствените им силови играчи (това ще даде шанс на жълтите) второ че Момчил може да реди пъзели. И още нещо - Туньо може да се върне след номинация и тогава да ги побърка. Мани колко пъти се връща?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 14:03 от Лорд Сняг

# 1 098
Дяволче, просто в последното ти изречение, когато пишеше за Амазонките , мислех че визираш Виктория, която се е справила накрая с помоща на отбора ))
По въпросът с "мъжките" игри, споко де хора в правилният момент ще дадат и женска...но ако започнат всеки път, недоволството ще е огромно сред зрителите .

# 1 099
Според мен на Туньо това му е линията сега. Да го номинират всички, за да си вземе слаб противник и да опита за грошове. Сега е момента да се събират. После от страх сте ги виждали как не пипат богатите.

# 1 100
Аврора не би трябвало да има "правилен момент". Битките следва да са равностойни за двата пола. За мен не е нормално че жените четиридесет кила, носят варели петдесет кила и в същото време мъж сто и десет кила също вдига варел петдесет кила. Можеха да сложат по-малки тежести за жените, в спорта има категории.

Тук следва да кажем нещо. В една от предните битки Виктория направи същата глупост като Туньо - два пъти не премина над басейна, и реши да се "пробва" трети път, ценно време изгубиха там. Но Оряшкова не позволи да се карат след загубата, надъха ги и Виктория си взе поука. Снощи Дунев трябваше да ги озапти, но той се сдуха. А  поведението на Туньо с чупенето на стойки и "няма проблем" направо взриви страстите.

# 1 101
аз пак имам съмнение как и кога жълтите успяха да вдигнат всички варели последният път и рязко наваксаха загубата.

И събарянето на водата от кола беше доста съмнително. Не дадоха кой хвърли варела, как върви варела и удря кола.Яко замазаха нещата там.

# 1 102
Проблемът на на амазонките е, че сред тях има една кифла и няколко мрънкащи. На мястото на силните Мария и Цвети щях да се опитам да падна и да пратя курортистките на елиминационна, че овреме да могат да се прибират по живо и здраво.

Покрай тях се сетих за първия сезон с Траките - запазиха си племето непокътнато сума ти време, но почти нон стоп висяха на реката, а резиденцията в първоначалния си вид не успяха да подушат.

Разбира се, още следващата седмица очаквам Румен да се присъедини към амазонките и да отлепят от реката, където виждам старейшините.

# 1 103
Привет, привет! Един ден да не се отбие човек тук, после един ден наваксва Bowtie
Нещо не ме грабва особено предаването тази година, надявам се да се подобрят нещата. Може би генерално неравностойното разпределение твърде много ме дразни, особено в игри като вчерашната. Сините продължиха миналогодишната традиция с резиденция и последващ погром. Знам, че пред телевизора е друго, но все пак бях огорчена колко до никъде я докара Туньо, чак пък толкоз да беше сложен този пъзел. Лека, лека си постилат Старейшините да ми отидат на полюс- досадни. Мартин преекспонира нещата, не че нямаше основание но реакцията му ми беше в стил да се покаже като голямата работа, а всъщност изглеждаше смешно, голямо кудкудякане. Simple Smile Виолета на този етап, не ме дразни особено, което изненадва и мен самата, но може би Джаферович така ме е калила, че няма вече какво да ме бутне. Laughing
Амазонките се справиха чудесно, предвид естеството на играта. Радвам се, че Виктория нареди пъзела, и си вписа плюсче с това, защото генерално само мрънкаше и то нелепости. Да се била изкъпела, да се нахрани, да се наспи добре една вечер, е хубаво, не че не я разбирам, ама какво правиш там? Аз като искам да съм изкъпана и наспана гледам отвкъщи. Smile
Теодора, Цвети и Оряшкова за сега са ми най- симпатични от това племе, но като цяло им стискам палци да им потръгнат нещата.
Интересно ми е каква беше тази изцепка на Туньо в промото снощи, съмнявам се да е саботаж, много рано, какво ще постигне? До подкастите още не мога да стигна, надявам се до края на седмицата да наваксам и там.

# 1 104
Цвети и Оряшкова са ми най-симпатични и на мен. Но като че ли засега харесвам и Ива. Не се изхвърля, а е стабилна на плуване, гребане, катерене над басейна, цепене на дърва.
за Виктория съм съгласен - ясно че за жените мръсотията е много по-тежка от мъжете, а и глада не е за подценяване. Но те са отишли там и са знаели какво ги часа. Аз като не мога да търпя глад не ходя там, нали?

Telesilla,
 Траките имаха доста силни мъже като Добрин,пък и Александър, а и бяха половината екип от мъже. Само близначките се оплакваха от мръсотията. А имаха и кой да решава ребусите- Наско. Несравними са нещата с Амазонките.
Ако на Амазонките им дойде мъж ще е добре, но според трябва поне двама мъже да им дойдат, за да се поизравнят поне донякъде  нещата.

# 1 105
  • София
Тук ми е по-интересно, някои хора как се вживяват, имената веднага запомнили, ядосват се и за игрите и на играчите, анализират ги целите кадър по кадър, правят прогнози, вместо да  гледат като забавление. Simple Smile

# 1 106
Мисля си, че излишно внимание са обръща на това, защо Дунев е избрал грошовете и какво е казал. Човека честно си спечели битката и имаше право на това. Може би на него наистина му е прозвучало така, както го описва. Нормална реакция на родител, който мисли за детето си. Наистина може би след като беше отбелязано от водещите, той някак се спихна в самата игра след това. Единствено си мисля, че трябваше да реагира и той по някакъв начин на безмисления скандал на Виолета. Не толкова да вземе страна, колкото да тушира спора по някакъв начин.

Виктория се постара на пъзела, ако не бяха ѝ помагали другите момичета пак щеше да го направи, но може би една идея за повече време. Ако не друго поне малко ще ѝ вдигне духа, че стига е ревала нонстоп.

Туньо трябваше сам да помоли за смяна според мен или поне малко да се вслуша в това, което му подсказват, струва ми се, че той го направи с Момчил, но като се намеси и кака Вили, някак напрежението стана по-голямо и той съвсем блокира.

А за госпожа Виолета, направо не знам, какво да кажа.... добре има някакъв стратегически поглед над играта, обаче това поведение е направо отвратително. Все аз, аз, аз, пък уж заради това не харесва Момчил. Пък и да говориш по този начин на голям човек, ами наистина просто нямам думи. Не я харесвам, пък къвто ще стратег да е. Джаферович, с която я сравняват тук-там, къде, къде по-прилично си завъртя играта.

Амазонките, много ми допада това, че не губят дух и се борят до край, дано ги видим победители в някоя битка и то скоро, а защо не и тази вечер, изглежда подходящ момент. Гладиаторите си изиграха добре играта снощи и заслужено спечелиха, ще е интересно обаче да ги видим паднали и на съвет. Макар че в началото сме още и вероятно няма да е голяма изненада, че ще номинират единия от двамата с братски отношения в играта - Рълев или Радостин.

Като цяло, последните два епизода не ми бяха много интересни. Сега със съветите и номинациите, може би ще има малко повече съспенс, ще видим.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 15:49 от ♒️ Meredith ♒️

# 1 107
Лорд Сняг , харесвам постоветет ти и как мислиш, но обърни внимание. В момента изписват веждите на Амазонките. Група момичета, оцеляващи в мъжки условия , къде успяващи къде не, гладни , нещастни , как да не ги заобичаш. ))) Иначе , щяхме да ги хейтим като група кифли , неподготвени отишли на курорт и искащи да се съобразяват с тях . Сега ни дават шанс, да ги харесаме ))Ще им дадат игри подходящи, няма да ги оставят на чакалите (виж на Чакалчето може) и на другите страшни животни. Разбирам, какво имаш предвид и искаш справедливи битки, и аз така се нервех преди , и ивсичко да е справедливо и ненагласено. Но хайде да спрем да гледаме на предаването като на спортен канал и състезания. Или да спрем да го гледаме, за да не се дразним- но това е развлекателно предаване. И да , ще има намеса на продукцията, и тя ще избира да останат ИНТЕРЕСНИТЕ ИГРАЧИ, дори чрез манипулация , за да имаме какво да гледаме После ще ги освитка по един или друг начин и ще си спечели някой можещ. Това предаване няма как да бъде хем интересно, хем справедливо. Гледаемо да - ще се намерят , хора да го изгледат заради спорта. Но няма ли сеирджийски моменти и ситуации, които да разразят определени персонажи и с тази цел , биват запазвани по-дълго - ще има огромен отлив на публика. Нека не си кривим душата , че искаме точно това

# 1 108
Тук ми е по-интересно, някои хора как се вживяват, имената веднага запомнили, ядосват се и за игрите и на играчите, анализират ги целите кадър по кадър, правят прогнози, вместо да  гледат като забавление. Simple Smile

Просто на някои хора им се удават нещата с лекота Simple Smile
А и кой каза, че не се забавляваме с главоблъсканици Simple Smile

# 1 109
Да, и аз Дунев го разбирам. Но определено не е стратег. Сега ако бе тарикат като някои играчи, щеше да каже "аз имах възможност между това да спечеля нещо за отбора и грошове за себе си и избрах отбора" и всички щяха да кажат "Ей, тоя е велик .Не само че на 50 години бие 30-годишни стероидни батки, ами мисли за отбора". И бързо щеше да се превърне в лидер. А така му пада авторитета в отбора. Малко или много. Да, всички му казаха че няма проблем да вземе нещо за себе си, ама това е едно от онези неща които хората често казват, без да ги мислят реално.

След 3 дена никой няма да помни, че се е жертвал за племето.  А грошовете ще останат и след 3 дена.Доста такива примери видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт