💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 152
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Другата България
Joy Е как Туньо и Вики като тя е при амазонките бре човек! Joy
Говорим за Старейшините.

Ако ще падат и Амазонките, при тях аз също залагам на нея и на Радосвета.
Но сега коментирах Старейшините.

# 1 141
Мери Ан - шест плюс. Аз мисля, че има два варианта довечера Туньо и Вики или Туньо и Момчил!

Белла Дона, в предаването се появяват "магически" разни неща - запалки, въдици, вафли и пр., явно им помагат отвъд това което е обявено. Да, на санитарния минимум, но все пак.
Аз съм убеден, че на Дунев, който толкова твърдо вярва, че дъщеря му е в играта, някой му е подал инфо.
Ако си гледал 5 сезона, особено последния със сърбина, щеше да знаеш защо всички подозират къде са близките им. Yum

Освен това, храната никъде не е обявена. Просто бивши участници си казват. На моя въпро към бивш участник: кажи ми верно ли се седи гладен, за да се отказвам отсега, ми беше казано: гладува се, но няма да умреш. Дават това и това.

# 1 142
Joy Е как Туньо и Вики като тя е при амазонките бре човек! Joy
Говорим за Старейшините.

Ако ще падат и Амазонките, при тях аз също залагам на нея и на Радосвета.
Но сега коментирах Старейшините.

Уф, Туньо и Вили имах предвид. На половината все още не им знам имената, извинявам се.

Довечера Туньо е ясен,въпроса е кой ще събере повече гласове - Вили или Момчил. До голяма степен това зависи от Момчил и от "колебаещите се гласове" като да речем Дунев. След насъскването на Вили, че Момчил е женомразец мисля, че тя и Моника твърдо ще са срещу Момчил, а Туньо и Момчил - срещу Вили. Ще се изненадам ако Вальо не се обедини с Вили.

# 1 143
  • Другата България
Абсурд Вили. Категорично не, тя както казах според мен ще е вътре поне до ТОП 10, защо не и в нея, в десятката. Финална. Това е “златна кокошка“ за Тупарев, яйцата ѝ ще носят кликове, коментари, съответно и приходи в касичката му.

# 1 144
И за мен Виолета ще остане до топ 10.

# 1 145
Белла Донна, предлагам да решиш за себе си дали "събеседниците" тук са интелигентни или не и дали са достойни за теб. Всички сме чели написаното от Дяволо в началото. Моят въпрос беше не дали се дава храна, а защо на въпроса на Ралица "откога не сте яли" към амазонките се отговаря с "5 дни на шепа джанки" и това не е лъжа, а Дунев е лъжлив мизерник прибрал 50 гроша... Не знам как биха го нарекли интелигентните, но си е подмяна на тезата кое е истина и кое не...

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 17:42 от victoria vassileva

# 1 146
Мери Ан, това да те номинират не значи да изхвърчиш. Мани поне двадесет пъти я номинираха, Паулина също се връща няколко пъти и накрая бе в тройката. За мен Вили довечера е номинирана, а друг е въпроса че е "златна кокошка". Но то и Туньо е златна кокошка особено тръгне ли да мъсти, да трупа грошове и да ги саботира.

Вики,аз поне не видях някой да е нарекъл Дунев "лъжлив мизерник"? Ставаше дума, че ако бе постъпил по другия начин щеше да спечели червени точки пред отбора си.

Иначе има и още нещо. За мен Димо и Ралица са си разпределили ролите на "доброто ченге" и "лошото ченге"

# 1 147
  • Sunshine state
Ако имат мозък старейшините ще номинират Туньо и Вили, но не вярвам. Тя ще направи всичко по силите си да ги настрои яко.

# 1 148
  • Другата България
Мери Ан, това да те номинират не значи да изхвърчиш. Мани поне двадесет пъти я номинираха, Паулина също се връща няколко пъти. За мен Вили довечера е номинирана, а друг е въпроса че е "златна кокошка". Но то и Туньо е златна кокошка особено тръгне ли да мъсти, да трупа грошове и да ги саботира.
Blush Прекрасно знам какво означава да те номинират. Това, което казвам е, че когато си номиниран ВИНАГИ има риск да изхвърчиш, дори и минимален. Но има. Зависи кой е срещу теб. Зависи и от сценария на продукцията. Сам даваш примера с Мани. Защо да си ходят читави хора заради това Виолета да остане? А и както казах на този етап племето на сините НЕ е готово да номинира жена. Убедена съм, че това няма да стане, още повече че Виолетката успя да омагьоса и Дунев, и Ники. И е лесно да ги убеди, че Момчил е човека - млад, силен, ще се върне. Тъкмо и “старците“ ще спасят кожата, Дунев и без друго е като попарен след конското на водещите.
За Туньо също съм съгласна, че е находка, затова и смятам, че нито един от Старейшините няма да си тръгне тази седмица. Залагам както казах на Амазонките и техен представител, защото там трябва да влезе мъж, надали някой смята, че ще останат в този състав до края.

# 1 149
Ако имат мозък старейшините ще номинират Туньо и Вили, но не вярвам. Тя ще направи всичко по силите си да ги настрои яко.
При сините според мен "старците" ще използват повдигнатата от Вили топка и ще изпратят Момчил с Туньо- за тях Момчил не е приятел, силен е и ще се опитват да го разкарат. Ама , че ще се връща с грошове, което също е риск. Вили за тях не е заплаха, а може би дупе , което отвреме на време трябва да повдигат (дано не се изказвам много брутално, извинете).

# 1 150
Точно с Мани бяха супер нагласени нещата. Постоянно ѝ даваха съзтезания в която тя бе добра, не ѝ дадоха една силова битка или с плуване когато бе за елиминация.

да, има шанс да отпаднеш, но при положение,че и Туньо е златна кокошка, няма да заплачат ако остане той, а не Вили. Тогава може да разиграят сюжета с отмъщението. Ако остане Вили ще разиграят сюжета с интригите и сплетните и вторият нарочен ще бъде Момчил.

Аз не знам, дали не номинират трима души? Нали довечера загубилия между амазонките и гладиаторите също трябва да излъчи един номиниран. Значи има шанс да речем да изпратят Виктория, плюс Туньо, Вили или Туньо, Момичил. После ако е вторият вариант - една яка битка силова, да се върнат двамата, да продължат кавгата, а междувременно амазонките да сменят един човек.

# 1 151
  • Другата България
В този формат няма нещо, за което нещата да не са супер нагласени.

Както и да е, моето предположение е Туньо и Момчил, загуба на амазонките довечера и утре отпаднала амазонка.
Много искам да не съм права, харесвам момичетата като цяло. Но пък и наистина им трябват мъжки попълнения, факт.

# 1 152
  • София
Не ми се вярва Момчил да номинира Виолета,  защото така ще потвърди нейната изсмукана от пръстите теория, че има проблем с жените. Нямам представа той за кого ще гласува.

# 1 153
Аз имам технически въпрос. Ако влезе мъж при амазонките, как ще се казва? Амазонко ли? Щото тая дума няма мъжки род… 😂😂😂
Но то реално май само Румен Радев по правилата може да влезе засега, та той сигурно ще е президентът на амазонките 😂😂😂😂

# 1 154
Белла Донна, предлагам да решиш за себе си дали "събеседниците" тук са интелигентни или не и дали са достойни за теб. Всички сме чели написаното от Дяволо в началото. Моят въпрос беше не дали се дава храна, а защо на въпроса на Ралица "откога не сте яли" към амазонките се отговаря с "5 дни на шепа джанки" и това не е лъжа, а Дунев е лъжлив мизерник прибрал 50 гроша... Не знам как биха го нарекли интелигентните, но си е подмяна на тезата кое е истина и кое не...

Остави ме на тези години да съм решила кое, какво и как. Не ми назидавай.
Думите към Дунев са сценарии. На участниците не е позволено да имат такъв тип стратегия. Бих ти обяснила и защо и какво точно мисли Тушев по въпроса, но нали каза да преценя интелигентността.

Общи условия

Активация на акаунт