💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 140
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Ориз се дава в Сървайвър.

# 1 171
То е сериозно разминаването между информацията на първа страница и тази на Белла Донна. То с 300 грама ориз на ден и банан жените ще се наяждат горе-долу, няма да бленуват храна постоянно. Моята информация е подобна като на Дяволо, но ми е препредадена от участник, така че не мога да потвърдя.

Аз не мисля, че ще им стане нещо, ако не ядат няколко дни, а получават по банан и витамини и карат на джанки. Случвало ми се е да не ям нищо четири дни по собствено желание, нищо ми нямаше, изнервих се и сутрин нямах сила, но после ми идваше и тренирах леко. Спря ми цикълът, но това е друга тема.

300 грама за големи мъже или трениращи жени?

# 1 172
  • София
Според мен ще направят лоша услуга на жените и името Амазонки ако сценария е при тях да влезе мъж (Румен Радев) и точно той да ги поведе към победите.
Това ако стане ще е голям удар за жените и феминизма като цяло. Не знам дали сте се замисляли по този въпрос, но аз ако бях жена нямаше да искам такова нещо. Това ще е много лоша реклама за жените и името Амазонки.
Искам да успеят сами, а ако не успеят поне да се борят докрай както досега, защото досега нямат излагане и са супер приятна изненада на фона на тежките игри и сериозната конкуренция. Е, освен първата игра в премиерния епизод ама това беше заради тъпата мрежа. Още тогава писах, че за жена няма как да стане това с такъв скок и такъв хват. 1 от 10 ще успее... От продукцията направиха много лоша реклама на жените и на каста като цяло, защото първото впечатление е много важно, а те точно в премиерния епизод изтипосаха тази мрежа, което бе ‘епик фейл’

# 1 173
Дяволо, така е, но за разлика от миналата година - тези специално не искат да са само жени.

# 1 174
Ориз се дава в Сървайвър.
Готова съм да споря с теб. Wink

# 1 175
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Именно, Вальо вече е твърдо с Виолета, не се наемам да коментирам защо. Между другото него не го виждам да остане много ако се стигне до това да отиде на дуел, той и затова има сметка да е в групата на тези, които изпращат силните на битка, щото “ще се върнат“. Иначе си права, че “шансът“ на Монката е Туньо, но понеже не забравям сценария, току виж и Момчил я отстрелял с един глас.
Абе лалалайствам си, ще видим.
И за мен е загадка защо Вальо не харесва Момчил. Не се е държало неуважително момчето, не си е налагало мнението, не е опонирало за нещо. Мисля, че Виолета го намрази още първата сутрин, когато Момчил се обърна еднолично към Дунев с някакъв въпрос, дали одобрявал нещо беше. И тя се засегна до смърт, че не я е уважил да се допита и до нея, нарочи си го и започна да си проектира комплексите върху него.
За Момчил не мога да преценя дали би посочил Моника или ще се придържа към общия тренд да номинира Туньо с обосновката, че не се е справил на пъзела. Така няма да се навира в очите на останалите и да си печели още врагове. От друга страна пък, ако се притеснява да отиде на битка /което искрено ме съмнява/, може да номинира и нея като застраховка, че риба тон няма да дръпне него.
Зависи и дали маман американка ще иска да блесне с това колко е вряла и кипяла в живота и ще играе да сплитнат гласовете още отсега. Но не мога да преценя за всички кой с кого играе. На първо четене изглежда, че Моника и Вальо са с Виолета, а май и Мартин. Дунев обаче не знам дали ще е към тяхната завера.
След някой час ще разберем.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 19:13 от Reinа

# 1 176
Дяволо за съжаление само с жени не става. има и силови елемнти. Дори първия сезон когато направиха зелените един солиден женски отбор предвождан от Радостина - Ама Мария, Близначките, Венцеслава и Роберта - пак имаха трима мъже - Юлиан, Пламен и Добрин, за да ги спасяват, като Юлиан и Пламен изнасяха почти всяка игра на гърба си, а Добрин се включи накрая в индивидуалните игри.

Ако всички жени паднат до една преди последния кръг ще е силен шамар за феминизима, затова от шоуто не могат да си го позоволят. От друга страна докато има някоя по-засукана мадама има шанс да се създаде любовна интрига, а това вдига рейтингите. За мен адекватното решение бе или от самото начало да размесят жените с мъже, или да не им дават силови игри, или са да с по-малки тежести. Но така са преценили, сега ще им намират мъж да ги поведе.
Ако паднат довечера амазонките, предчувствам жесток скандал между Виктория и Цвети. Ива и Ситнилска засега не са се проявили, в смисъл стабилни са, но си мълчат, а Оряшкова никой няма да я пипне, тя ги носи на гърба си.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 19:18 от Лорд Сняг

# 1 177
  • София
Ето го скокът на Момчил. Това са поне 4 метра. Безумен скок! 😮
След това някоя жена извика, 'Не беее' нещо такова беше. Уплашено звучеше. И явно бе към него. Нещо като - 'Ти си луд' - защото може да си набие брутално ставите. Мисля че беше Моника. И после неговата реакция беше, 'Е какво толкова'
Не мислят някои хора и после травми за цял живот. И като на Гатьо преминаванията... А си имаше техника, да стъпиш на стапенката и да се държиш с ръцете отстрани. Вижте как го правеше Дунев в повечето случаи.

# 1 178
За съжаление не ни показват всичко. Ето Виолета каза, че всички са говорили те двамата с Момчил да са на пъзелите, после пък каза "ние с теб говорихме" и Туньо каза "Аз не съм бил като сте говорилии не съм се съгласявал" Значи ето една ситуация, която не са давали.

Не знаем какво са си казали Вили и Момчил, дали не е имало неизъплнени обещания, дали тя се засегнала, с право ли се се е засегнала. Знаем само резултатите -  Валентин е с нея (неясно защо), Туньо е против нея (ясно зящо), а тя опитва да насъсква Моника срещу Момчил и да играе на нотката жени-мъже. Подозирам че и Момчил ще е против нея. и решаващият глас ще е на Дунев.

# 1 179
  • София
Само да вметна, че Виктория е тази която е вярвала в легендите (те все още доста хора го вярват...), че се спи на хотел и всичко е пунта мара за пред камерите това с дивата река. А не Радосвета. Simple Smile

# 1 180
Чак сега изгледах капитанската битка и историята с 50-те гроша, която мислех, че съм пропуснала. Браво на Мария, абсолютно страхотно и геройски се бори, но Дудев очаквано беше по-добрия. Честно казано, наградата за отбора на амазонките ми се видя доста малка за тежестта на битката.  Гатьо се изложи и в играта, и с факта, че не каза името Мария, а "втора беше онази жена".

И позволете ми да се извиня, ако нечия интелигентност се почувства засегната в някакъв момент от факта, че не съм отдадена 100%, на предаването и се случи да задам глупав и дъвкан въпрос. Толкова мога, толкова ми е привлечено вниманието. Благодаря.

# 1 181
Нямаше как Момчил да посочи нея на пъзела. Има си капитан . Усети се, че ще го нарочат, че все дава акъли и се налага  и пак излезе виновен. Принципно не му симпатизирам, дори съм повече за Виолета -но в случая смятам, че той е прав и е несправедливо обвинен. Той ще го играе Фифо - добър играч е , и продукцията ще го пази . Сега ще отиде на номинации за да натрупа грошове , и после да има официална причина как е стигнал до финал. Сега са му нужни номинации, когато ще се чистаят слабите играчи . Ще го пратят с малко гласове , другите ще са разпръснати . Почти съм сигурна, че ще паднат амазонките - имаме играч , който иска да напусне , и не издържа . Вероятно ще му се случат нещата (визирам Виктория). На никой няма да липсва тя, Момчил, който ще е перманентно застрашен от "злата възрастна жена"  , ще събере грошове за защита и всички са доволни .

# 1 182
Номерът при паданията/скачанията е да не се опитваш да се задържиш и да запазиш баланс, а максимално бързо да се катурнеш/претъркулиш, абе каквото и да е там, ама да разпределиш удара някакси.

За Дунев изобщо не се съмнявам, че добре е усвоил техниките на приземяване, имайки предвид неговия спорт.

# 1 183
  • София
Дам, така погледнато е логично да "паднат" Амазонките.
И Виктория си заминава без да се е отказала, а по каналният ред както се казва.

# 1 184
  • София
Братя! 😊

Общи условия

Активация на акаунт