💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 186
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Някъде в Матрицата
Според мен, Туньо и този, който_Маман_не харесва ще са номинираните. Но е възможно всички масово да си гласуват за Туньо, ясно е защо, а той да си "номинира" противника.Скоро ще разбера, дали някоя от прогнозите ми ще се сбъдне.
Относно играта, която предстои между Амазонките и Гладиаторите, там залагам на момичетата и Цвети. От мъжете, очаквам Крум и Рълев да издържат най-дълго, но не пренебрегвам и плувците Калоян и Радо.

# 1 186
Туньо е написал в Инстаграм, че иска някоя фирма за пъзели да го направи рекламно лице. 😂😂😂 А Виолета е сложила в коментар сърчице и смеещ се емотикон. Между другото всички участници се следват едни други в Инстаграм, та явно драми между тях след шоуто няма.

https://www.instagram.com/p/Cw4h9ouL0Hj/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

# 1 187
Туньо е написал в Инстаграм, че иска някоя фирма за пъзели да го направи рекламно лице. 😂😂😂 А Виолета е сложила в коментар сърчице и смеещ се емотикон. Между другото всички участници се следват едни други в Инстаграм, та явно драми между тях след шоуто няма.

https://www.instagram.com/p/Cw4h9ouL0Hj/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Винаги е така в началото. С напредване на играта и излъчване на синхроните, в които се плюят, нещата се променят. Миналия сезон даже имаше драми в инстаграм, когато се видя кой какво мисли за останалите, а до преди това се снимаха навсякъде заедно.

# 1 188
Не знаех, защото за първи път гледам шоуто.

# 1 189
  • Буркина Фасо
Относно играта, която предстои между Амазонките и Гладиаторите, там залагам на момичетата и Цвети. От мъжете, очаквам Крум и Рълев да издържат най-дълго, но не пренебрегвам и плувците Калоян и Радо.
според промото играта ще е подходяща за по-леки и с малък крак хора. напълно подходяща за жълтите. челвените щяха да изпокапят като круши.
а и трябва да продължат кавгите м/у сините.

# 1 190
  • Другата България
Не знаех, защото за първи път гледам шоуто.
Но пък за сметка на това използва възможно най-правилната дума, с която да го характеризираш - шоу! Blush Иначе го водят ТВ формат. Риалити формат. Blush

# 1 191
Играта далеч не е така проста. Да, по-леките хората имат предимство, но трябва да имаш железен кръст и здрави рамене и бицепси. Опитайте да се държите така в продължение на половин час и ръцете ще ви отмалеят. Хайде Оряшкова да речем има шансове, също и Цвети но половината момичета според мен ще окапят.

Ще е много тъпо, ако няма номиниран от жълтите, защото тогава това значи този който дойде от Острова да иде или при сините или при червените.

# 1 192
Рейна, Макар че нищо не бива да се изключва, Мани от сезон три бе изключително слаба в плуването, а като отиде в другия отбор се видя, че все пак може да плува.

Ти нали не беше гледал сезон 3?

# 1 193
Гледал съм няколко серии.И?
Единственият сезон който съм гледал целия е първи. От третия гледах няколко серии главно заради Неделчо, с когото се познавам лично.Не съм ги броил колко са. Но Неделчо ми падна в очите и спрях да гледам. Нямам обаче нито една седмица изгледана цяла. От втория съм гледал само първата седмица, след истериите на онази Катерина ли беше спрях да го гледам. Четвъртия не съм го гледал изобщо. Само ме информираха, че сърбин е спечелил и че се е държал като джентълмен.

Относно Неделчо - познавам го от форума на Сдружение книги игри. Чатим си седем години, чат-пат сме се засичали по панаири. Споделих с един приятел, че винаги ми е изгелждал готин човек и не е бил надут, с добро чувство за хумор, макар и малко лигав. Обаче като цяло е бил симпатяга а се е разкрил като подлец в играта.

И Митака  (така се казва човека) ми казва "Жоро, не сте делили сто хиляди - бил е готин. Я иди да делите сто хиляди да видиш какъв ще стане и какъв ще станеш ти"

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 20:58 от Лорд Сняг

# 1 194
  • софия
Приятно гледане, пичови!
 Чакам амазонките да изметат умпилумпитата. Голяма веселба ще стане, ако се случи.

# 1 195
Знаех си, че жените ще номинират Момчил...

# 1 196
Тъпи пуйки са тези двете Sweat Smile

# 1 197
  • София
Егати злобарката е тази Виолета. Не я трая.

# 1 198
  • Другата България
Joy Много исках да съм сгрешила, до тук обаче - залозите ми са оправдани.
Много, много предвидим сценарий, ама много.
Момчил вече е и ВРЕДЕН. Joy

# 1 199
Долни пуйки, да

Общи условия

Активация на акаунт