💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 162
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 530
Двойката Гатьо - Ники ми е копи пейст на двойката Генчо-Пух
Тези реклами които пускат вършат чудеса. След такива  , хаотично скованите колове на Амазонките се превърнаха в сенник от Икеа, а Гатьо изговори цяла дума "равнопоставени" (сугурна съм , че това е монтаж )))

# 1 531
Генчо беше класи над Гатьо. Генчо беше вкаран с очакването да е персонаж ала Гатьо, както имахме Тодор, донякъде Стоян. Винаги в червените сбутват някакъв такъв, ама Гената беше различен.

Единсвеното тъжно довечера ще е, ако се окажат Радостин и Момчил на битка.

# 1 532
Неделчо е на светлинни години от Туньо. той беше стратег, от това което съм гледал, винаги имаше идея какво прави. Никога не го номинираха него, още повече, че той с плуване и редене на пъзели в сума ти битки печелеше победи за отбора. Друг е въпроса, че се прояви като подлец - например известно време бяха партия с Мани, но като видя че тя им е баласт и обира негативите започна да я номинира. Обаче го направи по начин, по който Мани да не му се разсърди - май само на него. Не съм гледал последните серии, но поне в началото беше така.

В първите няколко серии, Неделчо беше най-добрият плувец, дори по-добър от Морунов, нищо че е два пъти по-дребен (а по неписано правило високият ръст ги дава предимство, заради по-дългият обхват на ръцете). И като пуснеха и пъзели, направо разбиваше другите. Другите за мъчат по половин -един час, той го нареди за десет минути. Понякога изостава, изостава и бам - дойде пъзела и навакса. Честно казано мисля си, че заради Неделчо продукцията започна да пуска толкоз много пъзели. Туньо е просто момче, пробва с високото си его да изпъкне, падна тежко, не се извини и сега повече прилича на Георги от първия сезон.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 10:28 от Лорд Сняг

# 1 533
Оле, хора! Добре че ми напомнихте за Катя и как ги отвя на тази игра! Аз бях една от малкото, които я харесваха и много злорадствах като ги би. 👹

Вижте, сега… аз харесвам Цвети, дори и с мрънкането ѝ, но за да се заявиш така срещу моя любимец евър и форевър, трябва да си много сигурен в думите си. 😁

# 1 534
  • BG-DE
При Гала говорят за някакви нови битки, които ще се излъчват в събота. Михаела, Стратимир, Милен и Филип от миналия сезон са гости

# 1 535
Не бих казал, че Цвети мрънка. Викито мрънка много повече. Основно - за храна. Макар че условията са едни и същи за съзтезателките в жълтия отбор.
Цвети се оплака два-три пъти и с основания. Първия път им каза да не тормозят една от участничките да е първа с плуването, защото е нервна, не я послушаха и допусна грешка. Вторият път Викито падна два пъти в басейна и искаше да пробва трети път, а задържаше отбора. И тук оплакването бе на място. Цвети дава добри съвети, но не я слушат. Ето - снощи се представи повече от добре. Може да се е изхвърлила в даден, момент, но в никакъв случай не прави бомбастичните изказвания на Туньо "това е супер лесен пъзел", "Това е пъзела от миналата година", "ей сега ще го наредя"

Ами сигурно ще видим на острова кой няма да е с другите - в събота.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 10:42 от Лорд Сняг

# 1 536
Не бих казал, че Цвети мрънка. Викито мрънка много повече. Основно - за храна. Макар че условията са едни и същи за съзтезателките в жълтия отбор.
Цвети се оплака два-три пъти и с основания
Цвети точно си мрънка. И ако Виктория мрънка от условията, то Цвети се оплаква от участниците, но само пред редакторите. Поведение, което ѝ прощавам само заради калистениката, която ми е голяма мечта. Wink

# 1 537
Според мен е нормално да се оплачеш от участниците. Това са отборни битки.Една малка грешка на един сътезател те вади от играта. В една от първите битки на амазонките не им стигнаха около десет секунди, а Вики ги забави с около половин-една минута с желанието си да се пробва наново и наново над басейна. Това малко като с Туньо - вижда че е запънал и не приема съвети.
 А дали е само пред камерите не знаем, не ни пускат всичко. Правят 24 часов запис и пускат избрани моменти в рамките на 1 час.
Факт че поне засега другите в отбора я харесват. За храна за мен не е нормално да се мрънка - всеки знае, че отива там и може да гладува, всички подписват договор. Аз като не мога да търпя глад не се бутам у шамарите. Условията са едни са целия отбор на жълтите, т.е. при положение че не са ни показал Оряшкова, Цвети, Ива, Ситнилска да мрънка храна и Викито трябва да търпи.

Бела Дона, какво ѝ харесваш на Катя. Аз заради нея спрях да гледам сезона, болни истерии и злоба.Вили ми е като копи-пейстната Катя. Ако ще да си най-великият спортист нямаш право на такова държане, щом те дават по телевизията трябва да си за пример.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 10:48 от Лорд Сняг

# 1 538
Оле, хора! Добре че ми напомнихте за Катя и как ги отвя на тази игра! Аз бях една от малкото, които я харесваха и много злорадствах като ги би. 👹

Вижте, сега… аз харесвам Цвети, дори и с мрънкането ѝ, но за да се заявиш така срещу моя любимец евър и форевър, трябва да си много сигурен в думите си. 😁

Не си сама! След Юлиян и Гого тя ми е любимката от всички участници!
Стига с този прехвален Неделчо. Беше пълен интригант и хитър подлец.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 23:30 от 𝐌 ®

# 1 539
Вече ще има епизод и в събота значи. Казаха, че ще има битки между хора от кастинга и хора от предни епизоди. Ако човекът от кастинга спечели, получава място в сезон 6, а ако бившия участник спечели, ще получи място в уж евентуален ол стартс сезон. Но според мен това с ол старс сезона изобщо не е евентуално, а ще го има100%з

# 1 540
Според мен е нормално да се оплачеш от участниците. А дали е само пред камерите не знаем, не ни пускат всичко. Правят 24 часов запис и пускат избрани моменти в рамките на 1 час.
Факт че поне засега другите в отбора я харесват. За храна за мен не е нормално да се мрънка - всеки знае, че отива там и може да гладува, всички подписват договор. Аз като не мога да търпя глад не се бутам у шамарите.
И е напълно нормално да им го кажеш. Нали те харесват, никой няма да ти се разсърди? Ама не, на синхрони ще ги плюем, под навеса ще ги поздравяваме. После защо хората слагат жените под общ знаменател...

# 1 541

Не си сама! След Юлиян и Гого тя ми е любимката от всички участници!
Неделчо беше пълен интригант.

Ами то това е номерът. Да имаш стратегията. Простите момчета отпадат бързо.
Неделчо, а преди това Радостина от първия сезон бяха интриганти, но си изпълниха целта. Влязоха във финалния кръг тя стана осма с шанс да стане седма, той май пети завърши?
не бих казал че е прехвален, на плуването и пъзелите нямаше равен. Колко битки спечели, не съм ги броил, колко пъти вадеше отбора.

Дотук сега не съм видял такъв персонаж - хитър  и подъл- който да има стратегия. Неделчо беше биз-бизе с Мани, идва момент номинират я всички "аз не искам да те номинирам, ама няма как, дано не ми се разсърдиш", тя се връща, другите я гледат намусено, той я прегръща, целува. Лицемерно е, но така се печели. Радостина бе омотала пет жени, постоянно номинираха Юлиан. Ана Мария ѝ бе "придворната" а като влязоха във финалния кръг веднага нея я избра за отстрел, че останалите бяха мъже. Това е тактическо мислене.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 19:31 от Не се сърди, човече

# 1 542
Всъщност Радостина си беше много добра. Мисля, че Джаферович може само да ѝ диша прахта. Неделчо винаги съм го харесвала. След него се отвори нова ера в ИВ.

# 1 543
Ето и Анкетата за качество на епизод 6       (от 7-ми септември).    
Кликнете картинката.

# 1 544
Джеферович и неговият сезон не съм ги гледал. Радостина беше печена, не я харесвах, но игра доста разумно и тактически. Неделчо също беше тактик. Да, тук се вкарва и голяма степен подлост, ама като играеш за сто хиляди е трудно да си много морален.
От първия сезон харесах Юлиан. Нищото че беше "лошото момче". Него от даден момент го нарочиха, а той им направи шоуто. За мен близначките сбъркаха, че не се съюзиха с него, а с Радостина, и тя много ги харесвах. От момичетата Анелия Мира и близначките бяха доста добри но в последното изпитание на втория кръг допуснаха тъпа грешка. Те постоянно се редуваха, и се падна на гредата да е тази, която е малко по-пълна, тя падна от гредата , когато бе почти на финала и после се "гипсира."
Двойно повече ме беше яд, че след оная изцепка на Веселин с Ана Мария не върнаха близначките. Тогава доста хора подавахме електронни жалби до СЕМ, помня че и аз писах, ама може да не са ни обърнали внимание, като са електронни. Но реакция имаше- фаворита Веселин не стана шампион.

За момента не съм забелязал в този сезон нито да има играч като Юлиан (лошото момче), нито като Неделчо или Радостина (тактик), който да прави половината шоу на гърба си. Истериите на Вили, цупенето на Туньо и командоренето на Гатю в стил "старшина" са ми безкрайно неинтересни.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:01 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт