💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 152
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 560
Генчо беше класи над Гатьо. Генчо беше вкаран с очакването да е персонаж ала Гатьо, както имахме Тодор, донякъде Стоян. Винаги в червените сбутват някакъв такъв, ама Гената беше различен.
А сега са набутали цели 5 такива. Cry

За по-сигурно. Не може да рискуват пак мъж с мускули да може да си напише името, не става шоу така.

# 1 561
Добата бе тиха вода.Не бих го нарекъл безличен, помня как изтръгна кола и помете Веселин на дърпането с въжете. Големия шампион Веселин, дето уж пращаше от мускули и релеф и бе алфа мъжкарят. Добата избърса земята с него.Но да, разбирам какво имаш предвид. Него в началото го изкараха едва ли не някакъв полуидиот, защото по убеждение бе вегетарианец и вярваше в глобалното затопляне и Наско започна да му се присмива, а след него и другите. А и не бе добър плувец.  И той почна да си мълчи и да си играе играта, без да излиза на преден план, всички зад него - добряк, добряк, добрият вол - и като стигнаха до индивидуалните битки в третата част ги попиля.  Накрая гласуваха за него, за да не е Юлиан.

Във всяко предаване което съм гледал вкарват поне един привърженик на патриархалния модел в отбора. Обикновено те са в червения отбор. в първия сезон това бе Георги, в третия  - Стоян.
Те са еднотипни на години, но с добра физика, и с еднакво мислене. Не че не е имало и други (Веселин при жълтите, ама той б по-прикрит, чак накрая "блесна"), но по правило такива персонажи ги събират при червените.

# 1 562
  • София
Неделчо не е подготвял Туньо, вторият се е свързал с тях, но дотам. Подготвяли са Виолета и Денислава. За съжаление, не ми харесва в каква посока. Нито една от двете няма спечели, само се отравя обстановката. Добри са на арената, но има по-добри от тях.

Неделчо и Жоро бяха коментирали, че двамата се припокриват донякъде като образи - Неделчо по-добър на пъзелите, Жоро на плуването.

# 1 563
Това обяснява някои неща. Както казах в Туньо няма нищо от Неделчо.
Тъпото е, че и в Виолета няма нищо от Нед, повече от Паулина и във висша степен - от Катя (поне за това което за седмица видях от нея) - злоба та се къса.
Денислава почти не съм я гледал, снощи изпуснах половин час. Разбира се може винаги някой да ме изненада, но засега не виждам играч от типа на Нед - едновременно опитен с пъзелите, добър плувец и страшен манипулатор.

Досега от първия сезон ме впечатлиха - Юлиан,, Амелия Мира, Близначките, Пламен и Добрин - в този порядък
А от третия - Нед, Стратимир,  Морунов и Елизабет.
Марешка от първи сезон също ми бе симпатична.
за този сезон поне засега симпатиите ми печели Оряшкова. Ще видим натам.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 20:48 от bubanka

# 1 564
  • София
Човек, който прави такива анимации като Неделчо, с хумор и мисъл, според мен няма как да не е интелигентен.
Иначе да, беше лукав и хитър, но все пак има ум в тази негова глава Simple Smile

# 1 565
  • BG-DE
За мен поведението на Виолета е продиктувано не толкова от злоба колкото от наранено его. Явно е имало някаква ситуация в която Момчил я е засегнал и тя не може да прости.

# 1 566
То човек трудно може да е лукав, ако не е интелигентен.  Да, може да си интелигентен и да не си подъл и коварен, но не може да си подъл и коварен, без де да имаш акъл. Нали трябва да знаеш как да проявиш коварството си.

съвсем възможно е да е наранено его, но егото е проблем на повечето участници. Ако не си уникално добър в една отборна игра трябва да си сдържаш егото. А Вили не е уникално добра. Той и Туньо е с наранено его. Както видяхме и той не е уникално добър, трябва да си трае, а не да се цупи.

# 1 567
На кастингите те гледат дали спадаш към определен образ. Задължително е да има силна независима жена, "батка", дразнител и умняга. Миналата година, например, Пушката е трябвало да покрие образа на Паулина. Батката трябваше да е Генчо, но той излезе добряк.

# 1 568
  • Другата България
За мен поведението на Виолета е продиктувано не толкова от злоба колкото от наранено его. Явно е имало някаква ситуация в която Момчил я е засегнал и тя не може да прости.
Его, и аз така мисля още от първи епизод, че е его.
Друг е въпроса, че ние, зрителите нищо не сме видели от ситуации между нея и Момчил, които да са предизвикали това поведение на жена с наранено его. Да не говорим за жените по дефолт и отношението на Момчил към тях. Нито сме чули Момчил да се изтъква, да се хвали....явно Виолета е влязла с нагласата да командори наред, не ѝ се получава за момента и тя търси най-силния, върху който да излее неудовлетворението си от това. Освен всичко останало той е и конкуренция, силните конкуренти трябва да се отстрелват все пак.
Смешното е, че същото поведение наблюдаваме и на Дени към Васил. СлучаЕност? Не мисля.

# 1 569
"батките" сега са ги наредили поне 3-4 души в червените, а дразнителите са двама - Туньо и Вили. Но кой ще е"умнягата"?
Ако вярваме на промото мисля че Ива се е опитала да мине за силна и независима жена, тип стратег, но досега нищо такова не съм видял такова нещо.(безбройни медали, готова е да е стратег, да използва красотата си като оръжие....). Мисля че е очаквала в отбора да има поне един мъж. По-скоро Оряшкова ме е впечатлила и донякъде - Цветето (но тя има доста повече да се доказва от Оряшкова). Обаче Оряшкова едва ли ще е в тройката, напред бутат красиви жени по съвсем определени причини, а Оряшкова не е от този тип.

Мери Ан,
не мога да повярвам, че за пореден път сме на едно мнение. В политическата тема често се караме, тук за два дни установих, че съм съгласен с почти всичките ти наблюдения - желание да командори и наранено его - това явно е проблемът на Вили с Момчил.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 12:43 от Лорд Сняг

# 1 570
Момчил и Рекордьорът на Гинес примерно.

# 1 571
  • Другата България
Е, това си е обида към Оряшкова, какво значи, че не е красива и затова няма да я “бутат“?
Грешна логика за мен, Зори колко негативи отнесе заради външен вид, пък си стигна напред момичето.
Оряшкова има толкова други причини, поради които да е харесвана и да се движи напред, що се отнася до спортни качества и представяне в игрите, не само физическите, а и в социалната игра. Друг е въпроса, че точно тази продукция няма да позволи тя да спечели не защото е грозна, съвсем не, а просто защото са я вкарали там за реклама и рейтинг на формата и поне според мен има и различни клаузи в нейния договор, вероятно и в този на Дунев.
И като стана дума за него - не ми хареса това, че по време на разправията преди съвета не взе никакво отношение по принцип, не да защитава тоя и оня. Да, пази се от конфликти, това е ясно, иска да е харесван, но все пак е капитан, заради това трябваше поне от кумова срама да има някаква реакция от негова страна. Но не бих се изненадала и ако умишлено ни е спестена, на зрителите.

Сняг, аз в политическата тема многократно писах, че на онова шоу там гледам като на това, но си забравил.

# 1 572
Е, това си е обида към Оряшкова, какво значи, че не е красива и затова няма да я “бутат“?
Грешна логика за мен, Зори колко негативи отнесе заради външен вид, пък си стигна напред момичето.
Оряшкова има толкова други причини, поради които да е харесвана и да се движи напред, що се отнася до спортни качества и представяне в игрите, не само физическите, а и в социалната игра. Друг е въпроса, че точно тази продукция няма да позволи тя да спечели не защото е грозна, съвсем не, а просто защото са я вкарали там за реклама и рейтинг на формата и поне според мен има и различни клаузи в нейния договор, вероятно и в този на Дунев.
И като стана дума за него - не ми хареса това, че по време на разправията преди съвета не взе никакво отношение по принцип, не да защитава тоя и оня. Да, пази се от конфликти, това е ясно, иска да е харесван, но все пак е капитан, заради това трябваше поне от кумова срама да има някаква реакция от негова страна. Но не бих се изненадала и ако умишлено ни е спестена, на зрителите.

Сняг, аз в политическата тема многократно писах, че на онова шоу там гледам като на това, но си забравил.

Продукцията търси и любовни страсти. Да, не е Биг Брадър но ти търси. От първия сезон се опитаха да завъртят любовен сериал между Бояна и Йоргос. Не се получи. Третия сезон пускаха непрестанно как Симеон каза някои неща на Красима и видими флиртуваше с нея. От Паулина и Стратимир опитаха да създадат двойка. На тях има трябват манекенки, за да има интрига. Да, Оряшкова е силна жена, но не е класическата плеймейтка и от даден момент ще им е все едно дали ще отпадне. Допускам че може да бутат Цвети или Викито. Просто защото на този етап те двете се отличиха (не задължително с нещо хубаво). Физически и двете са от типа на Елизабет, а нея доста я бутаха.

Едит - забравил съм. Което е истина-  истина е. Но и онова шоу се играе с определени типажи. Винаги има един реформатор-антикомунист, един социалист и един нацинолист-русофил. и един човек да отговаря за етническия мир.

# 1 573
Виолета от първата им вечер се дразни на Момчил, като доводът й за това е, че той все повтарял "аз, аз, аз, аз".

# 1 574
  • BG-DE
Ето, груба грешка, трябвало е да повтаря "Виолета, Виолета, Виолета" 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт