💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 059
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 605
По същият начин бихме могли да попитаме, защото жени по 40 кила и мъже по сто кила вдигат варели с еднаква тежест.
И отговорът е - битките са нечестни.

# 1 606
  • София
Е, разбира се. Да, така е.
Във всяка една игра в която видя някаква подобна нередност я пиша, независимо дали е за жени или мъже. За варелите съм споменал вече.

# 1 607
Относно познанството, не съм сигурна как стояха нещата в сезон 1, но мисля, че тогава единствено не са се познавали хората отпреди. Защото за миналия сезон се говореше, че са имали цял чат във Вайбър и повечето са били част от чата, познавали са се и са правили уговорки как да играят заедно.

# 1 608
Виолета от първата им вечер се дразни на Момчил, като доводът й за това е, че той все повтарял "аз, аз, аз, аз".

Смешното е, че в критиката си започна с Аз не одобрявам, че той много често повтаря Аз.

Както твърдят психолози и аналитици, но никой не им вярва- хората първо виждат собствените си черти в лицето на другия )))

# 1 609
  • Другата България
И с диск/овете/ на Оряшкова.
Е, разбира се. Да, така е.
Във всяка една игра в която видя някаква подобна нередност я пиша, независимо дали е за жени или мъже. За варелите съм споменал вече.

# 1 610
Значи ще имаш доста "работа". Нередност имаше във всяка игра дотук.

# 1 611
  • София
1) Ще има битка между Изгубените на Чистилището.
Който спечели тази битка ще се върне в племе в което е неговата роднина.

А ако роднината вече не е там? Хипотетично днес отпада Радостин, а битката за влизане печели брат му - какво става?

# 1 612
Аз имам друг въпрос - някои имат роднини мъже, други - жени. Не е все едно мъж или жена ще влезе в племето ти. Това честно ли е? На някой от играчите брат му отпадна, викат го и стават още повече мъжете. При амазонките най-много да дойде близначката. Какво им дава това като физическа сила? И колко още ще са на Реката. Ами те трябва да станат поне 8 жени, срещу петима мъже и да се съзтезават наведнъж и 8-те срещу петимата мъже, за да има смисъл.

# 1 613
  • София
Може да дойде и Румен Радев. Simple Smile
Да, не е честно, отново.

# 1 614
  • Другата България
А ако роднината вече не е там? Хипотетично днес отпада Радостин, а битката за влизане печели брат му - какво става?
Това, както и всичко останало ще се решава и променя в движение, както е било досега. Blush
Целта са естествено, интриги и скандали, и бутане на хора, които продукцията е решила.
Отсега виждам как Денислава печели, влиза при маман и пращат Момчил при Изгубените.

# 1 615
  • София

На това не знам как да ти отговоря, така че ще пробвам с това:
Сценарият/Продукцията няма да позволи да се случи подобен вариант. 😀

И все пак, ако имаме такъв вариант (Радостин може да се контузи или да се откаже, никой не е застрахован), то победителя би трябвало да отиде пак в племето където все пак е бил роднината му. Хем да запълни бройката, хем като приемственост.

# 1 616
Твърде много честност очакваш от продукцията. Ще ти дам пример за обратното.
Стават номинации Радостин отпада, брат му идва в племето, преди това те се срещат. Радостин казва кои са "лошите"  и кои "нашите" и интригата продължава с пълна сила

# 1 617
Замислих се, че имената "Амазонки" и "Гладиатори" изобщо не са добре подбрани с оглед на това, че и двете племена могат да се омешат на даден етап.

# 1 618
  • София
Официално!
Фифо ще открие съботния епизод с кастинг битките за Олс Старс (2025 г.) и Сезон 6 (2024 г.).
Голяма чест оказват на Филип все пак, което е малка компенсация, но все пак е нещо.

При Гала 'На кафе' са Фифо, Стратимир, Милен и Михаела.

# 1 619
Довечера ще има ли предаване, защото е ден на национален траур?

Общи условия

Активация на акаунт