💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 021
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 815
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз се оплетох със сините, някаква шизофренност ги е треснала всички днес. Всеки с всеки, и всеки срещу всеки и за капак лъжа върху лъжа. Тези сами си се закопават.

# 1 816
  • Другата България
Дунев се вижда като вечния капитан явно.
А Вальо му беше конкуренция като другия по-възрастен.
Сега стрина ще стане капитанка, предчувствам го.

На тая битка май Туньо ще се пребие.
Прекалили са от продукцията, да не говорим, че ОТНОВО не са обезопасили.

# 1 817
Много съм разочарована от Старейшините, а си мислех, че ще са ми любимци. Момчил и Кен останаха единствените свестни в това племе за мен! Двете кокошки и милионерчето от самото начало ми бяха анти, но за съжаление днес и Дунев и Вальо тотално ме разочароваха!

# 1 818
Да влиза на Радо брат му сега. Да стане интересно при червените. И плуване да има, за всички от отбора 😉
Защо на Радо ?!
Не трябва ли първо човек от тяхното племе да изгори ?
Мисля, че не трябва да изгори никой за да влезе някой от изгубените. Те ще гонят. И в случая имах предвид дано влезе скоро, не сега точно 😊
Ясно, това явно съм го проспала Simple Smile
Дано нещо се случи, разбърка, че иначе само синхроните на Виолета ще гледаме.

# 1 819
Гатьо толкова учуден, освен че и прост,  понеже Радо щял да се обади на родителите си, ако има възможност, а не на гаджето, което има от 5 месеца. Как може такова безобразие, значи е мамин! Със сигурност Радо ще бие Ники и на набирания, и на спринт, че и по самообладание, просто не трябваше да му казва, че няма шанс да победи в този формат.
Ганьо страда, че съотборникът му не му се е подчинил, при положение, че когато е "издал" заповедта, даже е имало други свободни. Военните имат някакво очакване, че дори когато са спрели да бъдат военни, всички трябва да им се подчиняват, а в случая добаваме и простотията...
Радо не може да ги бие единствено по простотия.

# 1 820
Вили каза, че един по един ще ги разкрива. Сега нарочи Туньо и Момчил. Ако се върне Туньо ще му вика колко е готин и ще го използва като оръжие като Вальо. Ако не се върне - ще насъска Дунев срещу Вальо. Мартин и Моника вече са ѝ придворни.
Тази ще стане втора Радостина.

# 1 821
  • София
В този епизод нямат време за тях от махленски разправии и клюкарене. А и там няма много за гледане - направиха си един грешно проектиран навес и стоят под него, овесили носове. Аз лично съм на мнение, че дъщерята на Валентин няма да издържи още дълго там и може да си тръгне доброволно. Баща й както започва да изглежда, май също няма да се задържи дълго в играта.
Аз имах предвид "Амазонките". Grinning

# 1 822
В петъчните епизоди, обикновено не дават почиващото племе изобщо

# 1 823
Имам чувството, че Вилето и Дунев се гледат като котараци. На няколко пъти ми направи впечатление.

# 1 824
Аз искам да кажа, че шегата на Туньо за Румен Радев си беше много на място и заставам зад него.

# 1 825
  • София
Аз искам да кажа, че шегата на Туньо за Румен Радев си беше много на място и заставам зад него.
Това сигурно беше единственото му забавно включване, те точно за това се хванаха. Laughing

# 1 826
  • София
Тук е ясно, че Туньо ще си ходи. Ама точно днес ми стана симпатичен, а се разочаровах много от Валентин. А се чудих какво му се дразни Туньо.
Момчил е странна птица, но ми е симпатичен и той. Бих искала и двамата да останат, ама няма как. Туньо не може да му се опре на Момчил.

# 1 827
Абе тези момци все едно на разходка са тръгнали.Хич не си дават зор .Едно такова спокойно го раздават и двамата.

# 1 828
  • София
Пети сезон - продукцията не може да осигури мешки на участниците.

# 1 829
Абе не беше много на място, ама това беше най-дребното нещо.
Туньо вярно е много прост - директно пред Вальо си каза че го смята за лицемер, а зависеше от него. Макар и не пряко. Да, искрен е но не мисли в перспектива.

Общи условия

Активация на акаунт