🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 20 009
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Боже , кви са тия гащи на Георги. 😄😄😄.

# 181
Боже, каква е тази свалка. 😬😁

# 182
Момчето много се притесни Joy Като гръм от ясно небе му идва.

# 183
Може би гафа на зелените наистина ,ще бъде че не дадоха имунитет на добре изявила се участничка в играта,а дадоха на миячката на чинии....ако така продължават,колкото и групни победи да имат на края,ще губят съотборник.

# 184
  • Враца
Прекрасно списана тема!
Аз ни в клин, ни в ръкав , да попитам: Кои дни се излъчва фермата?
Аз не съм пускала телевизия от пролетта и нямам никаква информация.
Ако някъде го пише - не съм видяла, а прегледах първи пост.

# 185
  • Велико Търново
В понеделник от 20 до 23, във вторник, сряда и четвъртък - от 21 до 23ч.
Написано е там, където е описан регламентът, но е в скрит тиекст.

Станислав откъде се е сдобил с тоя вайп? И такова ли има в Рая?

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:45 от DamaPika

# 186
Фолк певицата голямо чучело, как се е обезобразила.
Иначе ИиА трябва веднагически да уволнят който им е измислил игрите - много малоумни.
Личи, че се опитват да копират Игри на Волята, ама не им се получава.

# 187
На мен играта с водата ми хареса - много компоненти, без много излишни повторения, елемент на хумор Simple Smile

# 188
  • Sunshine state
Слабите звена днес при червените Лина, този двойникът на Цоньо (не му знам името още), тази дето помпеше водата и .. май целият отбор. Хич не се разбират, милите. Не им се получават нещата. Кенан по принцип не ми е любимец, ама днес много ме разсмя като каза на Иван "Джепето". 😂😂

# 189
Темата е много замряла, май повечето гледат конкурентното предаване.
Ще видим как ще протече елиминациите по новите правила със съвет.

# 190
Не ми допада тази дълга пауза. Ще гледаме дуела чак в понеделник.

Гащите на Георги ме впечатлиха и мен 😀😀😀.

# 191
  • София
Не ми харесват изобщо новите правила. Не е честно някой да си ходи след гласуване. Това, че имат дуел, на който уж може да се спасят нищо не значи, защото ти може да се справиш супер, но заради другите да загубиш. Цвети явно са си а нарочили и загубят ли тя ще си ходи. Жалко, исках да я гледам повече. Нанси много започна да ме дразни, имах по-добро мнение за нея.

# 192
Не ми харесват изобщо новите правила. Не е честно някой да си ходи след гласуване. Това, че имат дуел, на който уж може да се спасят нищо не значи, защото ти може да се справиш супер, но заради другите да загубиш. Цвети явно са си а нарочили и загубят ли тя ще си ходи. Жалко, исках да я гледам повече. Нанси много започна да ме дразни, имах по-добро мнение за нея.
Съвсем заприлича на Сървайвър и Игри на волята,почти нищо общо с Фермата.То личи и по темата.След епизод,дотова време имаше по 70,80 коментара! Сега са по 10,15......

# 193
Гледах снощи до половината и загасих. Не ми харесва.

# 194
  • София
Коко трябва да поеме юздите на Канатица, защото ми се вижда като най-добър в игрите. То и е лесно да изпъкнеш в този доста слаб отбор.
Дано само Цвети не си тръгне ако загубят в понеделник, защото е много свястна жена и много ми харесва като поведение. Теодора също е много скромна и добричка.
Иванка все повече ме дразни, както и Кенан. Лика прилика са си. Ей така по селски да одумват градските хора какви лигльовци били. А те какви са и какво правят всъщност? Кенан го виждам да скатава и клинчи, а Иванка само глупости дудне. Ще я видим нататък, предполагам е по-жилава, но към момента е само на приказки силна.
Иван наистина говори прекалено много и това, че се вре навсякъде дразни хората. То е хубаво да си перфекционист ама фермер на седмицата няма вече, а и той не е авторитет защото не се е доказал все още нито с някаква свършена работа нито с игра. И добре, че Теодора се усети за пресата за сирене. Как може такава глупост от негова страна. И като не знае какво е това и се чуди, ами разпитай останалите, все някой ще знае. Нали за това сте отбор. Иначе само обикаля по останалите.

При Елбетица всичко е цветя и рози засега. Ама и там някои хора трудно се понасят.
Заформят се и два романса. Петър и Моника и Георги Г и Ния. Тази Ния как директно си го сваляше Жорко, хаха. Момчето бая се смути и не знаеше какво да каже. Много е ''агресивна'' тази фитнес инструктурка. 🙄
Не ми харесва как Петър и кликата около него гледат с доста голямо снизхождение и от високо на останалите.
Там се създава една мощна коалиция и тежко и горко на останалите ако не се усетят навреме.
Визирам: Петър, Георги Г, Моника и Ния + евентуално Андрей, Станислав и Присияна
Разбира се рано е още и много малко съм видял, но ей така стрелям в тъмното.
От другата страна ги вижда, Сергей, Георги С и Валерия. Но пък Жоро се сближи с Дойнов...
Мартина и Емилия ги виждам неутрални засега.

Момичетата от Канатица трябва да изберат Моника и Присияна задължително като дуелистки. Третата им опция все ще е кофти, защото и трите други жени са силни. Визирам Валерия, Мартина и Ния (Емилия е с имунитет иначе щеше да е задължителна опция). Аз все пак бих избрал Ния. Нищо, че уж е тренирана...

Общи условия

Активация на акаунт