🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 947
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Хм, аз видях съвсем друго нещо и останах с впечатление, че точно Цветка беше тази, която бърка нещата при двете.

# 76
  • Другата България
Единственото, за което ще съжалявам е, че ще се лиша от приятната компания на всички вас тук.
Защото сте страхотни, ама наистина приятни събеседници и дискусията винаги е била на ниво.
Спомням си каква “война“ водехме през сезоните с някои от вас за определени участници, и въпреки това си останахме една супер компания.
Аз не съм гледала снощи, дори все още не съм изгледала визитките на участниците. Но, опитах да ви прочета и май успях. И предвид всичко прочетено, ще съм една от надявам се малкото, които няма да гледат този сезон. Или поне не изцяло, и не обстойно. Ще надничам, че ви чета когато мога, понякога ще питам, а ако пък стане много интересно или някак концепцията се промени в движение, може и да го загледам редовно. Но за момента - . Такива надежди възлагах тази “коренна промяна“ да е именно завръщане към първите сезони, на истинската “Ферма“, когато започваха буквално от нищото, когато наистина работеха по цял ден, когато сами си произвеждаха храната, имаха градина, грижиха се за животни, произвеждаха сирене, кашкавал, лютеница....имаше стопани, имаше ратаи, имаше фермер на седмицата. Сега доколкото ви разбирам по почина на “Биг Брадър на плажа“ ще има опит за “Биг брадър на село“. Да, ама на Тупарев сме му свикнали, при другия формат знаем и за схемите, и за сценария, и за преиграването на битките, и за нагласените победители....докато тук някак беше по-истинско. Защо е този мерак да са като него, наистина не разбирам, така рейтинг не се прави, ИВ вече са се утвърдили като именно такъв формат и още един не е необходим. Аз съм от хората, които НЕ гледат такива предавания заради сеира, затова и никога не съм харесвала ББ, никога не съм гледала и “Ергенът“. С ИВ се забавлявам основно, моят формат е “Сървайвър“. Вероятно защото във “Фермата“ имаше време, в което участниците наистина оцеляваха, не съм пропускала сезони. Да, ама не.
Единственото, което може да ме накара да следя е ако имам някой познат вътре, както беше миналата година с Финци и Елена. Сега ще прегледам визитките, да не се наложи да си изтрия поста след малко....Joy

Дописвам. Joy
Ама те наистина са копирали едно към едно от ИВ! Не вярвах като ви четях. Два отбора, отпадане чрез гласуване, награди пендари /в ИВ са грошове/, имунитети.... Участниците също като другите - има и миска, и земеделец, и софтуерен специалист, и учителка..и възрастта все около 30, разведени, необвързани....именно ББ. Цъ, не е моето. С водещите само не са се справили докрай. Имаше момент, в който се пусна слух, че водещите на ИВ този сезон ще са трима. Явно опосумчетата са решили и това да изкопират. Да, ама закачката беше с бременността на Ралица Joy, та по този показател греда. Лично аз не схванах каква ще е ролята на Гергана и защо е там, но се надявам да стане ясно.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 20:34 от Merri_An

# 77
Merri_An напълно съм съгласен с теб ! Само да допълня, че Фермата не се изтръка, просто се променяше прекалено бързо и често не към добро.  Трябваше по-бавно да правят транзисъшините и щяха да задържат интереса много по-дълго време.  Единствения ъпдейт, който нямаше грешки беше между 1-ви и 2-ри сезон, там скока беше само към по-добро. За сегашният сезон виновни са не Иван и Андрей, а БТВ. Концепцията на ИА можеше да проработи, но какво ви бях казал, от БТВ решиха, че искат нещо ново и целия екип трябваше да измисли тотални нови неща за под месец. Идеята за Фермата 9 беше да е пак на Диканите и да се правят нови постройки, градина, повече животни и т.н. Едно нормално разрастване на семейството и на домът един вид....

# 78
  • Другата България
Именно, ето това е концепция!
А БТВ мечтаят за рейтинга на НОВА, това е ясно, но така не става.
Когато имаш една аудитория, постоянна, се стремиш да я задържиш, не да я разочароваш.
Защото така ще я загубиш.
Но все пак се надявам такива като мен да са малко, аз по принцип съм казано - сторено, така след първия сезон на ИВ се зарекох, че няма да ги гледам повече и до миналия дори не знаех участниците поименно. Моят формат беше именно “Фермата“. Сега наистина бях на кантар, но един ББ ми стига. Blush

# 79
Хора, може ли линк за гледане. Този от първият пост не работи... Heart

# 80
То се вижда и по коментарите в темата колко е успешна новата концепция.Колко хора написаха, че са заспали по време на пилотния епизод...Лично аз не го догледах и нямам намерение да си го пусна.
Не възхвалявам Игри на волята, те си имат своите зрители.Но не биваше да прехвърлят техните правила в предаване като Фремата.
Фермата се превръща в копие на конкурентното предаване и ще загуби това "състезание".

# 81
Тази вечер ще гледам другото предаване и ще ви следя тук. Ако е тъпотия няма да върна, ако пишете, че е хубав епизод ще го гледам после.

# 82
Дано е хубав!

# 83
Много слаб старт !
Сезона ще е пълен провал.

# 84
Иванка взема да ме дразни повече от  джук певицата.

# 85
До колко часа ще са епизодите?

# 86
  • София
Иванка уж селско момиче, пък страшно мрънкяло...Миската Нанси никакви претенции няма, пък онази е страшна примадона..

# 87
  • Буркина Фасо
До колко часа ще са епизодите?
google - вТВ програма - https://www.тв-програма.bg/tv/btv/

# 88
Днес пропускам. Приятно гледане! 🙂

# 89
Иванка наистина е дразнеща, не понасям такива лигави хора.

Общи условия

Активация на акаунт